A+ A-

Fiatal kedves

Magamról annyit, hogy huszonegy éves srác vagyok, Robinak hívnak, szeretek a lányokkal meg a számítógépekkel foglalkozni. De azért ha lehet, akkor inkább a lányokkal. :)
A nevek a valóságban is ugyanezek, de a helyet nem írom le, mert nem túl nagy a mi alföldi városkánk. Na de kezdjük.
Egy borongós téli napon kezdődött 2001 karácsonya után.
Történt, hogy a velünk átellenben lakó család beruházott egy számítógépre. Nem túl komolyra, mert egy alföldi három gyerekes családnak nincs (sajnos) komoly anyagi háttere.
Mivel abszolút amatőrök voltak, természetesen két nap múlva már meg is keresett a három gyermek anyja, Erika, hogy át tudnák - e menni megnézni a gépet, mert nem tudják, hogy mi a baja. Ezen a területen én vagyok az ügyeletes szakértő, mert nekem van a környéken a legrégebben gépem. Hát átmentem. Minimális probléma volt, nem okozott gondot a megoldása. Telepítettem nekik még néhány játékot is, aztán nekifogtam elmagyarázni nagy vonalakban, hogy miként is kell használni a gépet. Ahogy az lenni szokott, nem értették meg elsőre. Így hát az átmegy - leül - elmagyaráz rendszer még jó párszor lejátszódott. Menet közben a legidősebb gyerek, Niki, egyre gyakrabban kezdett el úgy játékosan kötözködni. Nem igen foglalkoztam vele, mert igaz, hogy jól néz ki, de akkor is csak tizennégy éves (Nekem legalábbis tetszett: egészen sötétbarna, már - már fekete haj, zöld szemek, kb. 150 cm magas, 40 kg, félalmányi, feszes mellek apró bimbókkal. Ennyit tudtam kivenni a pólóján keresztül. Feltételeztem, hogy felnőtt korában igen jól fog kinézni.). Én inkább csak amolyan tinis csínytevéseknek véltem ezeket a megmozdulásait. Néha azért játékosan megfenyegettem, hogy vigyázzon, mert addig csikizem, amíg be nem pisil (nagyon csiklandós), de nem igen tartottam be a szavam. Főleg amiatt, mert beszéltünk már párszor, de annyira nem éreztem közelinek a köztünk lévő kapcsolatot, hogy be is váltsam, amit ígértem, noha az anyja biztos nem szólt volna meg érte. Elég nyitott teremtés. Kb. a harmincas évei elején járhat és sokat ökörködött a gyerekeivel.
Ez így ment egy jó ideig, közben nekem elérkezett a vizsga ideje, így szinte állandóan otthon voltam. Niki, miután megtudta, hogy jelentős zenekészlettel rendelkezem, elkezdett hozzám átjárni, hogy válogasson a számok közül, és megbeszéltük, felírom neki cd - re. Nem igazán tulajdonítottam neki jelentőséget, hogy egyre gyakrabban volt nálam, mert soha még csak célzások sem voltak. Vagyis gyenge, tapasztalatlan célzások voltak szépszámmal (apróbb érintések, közelhúzódás, véletlen simogatás) az ő részéről, csak akkor ezeknek nem tulajdonítottam jelentőséget. Egy - kettőt észrevettem, de Niki fiatal kora komoly gát volt számomra. Nem akartam kihasználni, és nem akartam, hogy olyat tegyen, amit később meg fog bánni. Ettől függetlenül gyakoribbak lettek a jelek és csak elkezdte izgatni a fantáziámat.
Egyszer aztán kitalálta, hogy meg akarja tanulni komolyabban használni a gépet (Word, Excel). Rendben, mondtam, és ezután már én jártam hozzájuk, hogy inkább a saját gépén tanuljon, mint az enyémen. Kezdtem furcsállni, hogy amikor náluk vagyok, és csak kettesben vagyunk, akkor teljesen szokatlanul viselkedik. Viháncol, dörgölődzik hozzám és egyáltalán nem figyelt, ezért volt olyan, hogy hatszor ugrottunk neki ugyanannak a résznek. Mindettől függetlenül, kezdtem én is egyre jobban megkedvelni Nikit.
Február második hetében aztán lebetegedett, így csak ketten voltak otthon az anyjával. Erika átjött szólni, hogy ha ráérek, akkor nyugodtan menjek át, és folytathatjuk az okítást. Azt mondta, hogy így sokkal hamarabb be tudjuk fejezni a tanulást. Ugyanis állandóan sajnálkozott, hogy "már megint téged nyaggatlak" és hogy "biztos nagyon unom már", hiába biztosítottam róla, hogy nem, mert így legalább nem unatkozom otthon, ezeket minden találkozásunk alkalmával elmondta.
Első nap egész jól haladtunk. Valószínűleg azért, mert Erika is végig ott volt.
Másnap Erikának sok dolga volt a ház körül, így a tanulás üteme jelentősen visszaesett. Ment a hülyéskedés. Ekkor már néha - néha meg is csikiztem Nikit, amikor már több volt mint elég az ugratásokból. Mindig igyekezett minnél közelebb kerülni hozzám az ilyen alkalmakkor.
Erika bejött megnézni, hogy hol tartunk, és megkérdezte, hogy iszok - e egy kávét. Nem nagyon szoktam kávézni, de most elfogadtam, mert igaz, hogy még csak reggel kilenc volt, de Niki máris piszkosul lefárasztott. Elindultunk kifelé a konyhába, de előtte Nikinek kiadtam egy Word feladatot, amivel elszórakozhat jó húsz percig. Úgy gondoltam, ez elég lesz ahhoz, hogy kifújjam magam. Bekapcsolta magának a hifit (eléggé forró hangulatú számokat hallgatott), mi pedig kimentünk. A kávét iszogatva és közben cigarettázva beszélgettünk mindenféle dologról. Szóba került az időjárástól kezdve a politikáig minden. Egyszer csak:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (514 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#72 joe013 2018. 12. 25. kedd 23:07
kedves kis mese...
#71 A57L 2018. 05. 30. szerda 04:21
Szép leírás.
#70 listike 2014. 03. 28. péntek 05:59
Gyönyörű fantázia.
#69 papi 2013. 07. 7. vasárnap 07:08
Nagyon jó, de tovább kellene gondolni a folytatást
#68 sztbali 2008. 07. 8. kedd 22:01
Klassz!
Kár hogy csak fantázia, de a valóságos történetet is elolvasom.
#67 Karvel 2003. 04. 29. kedd 12:18
Penge a sztori öcsém, hmm.... Hajrá a kiscsajnál, aztán tényleg írd le ha megtörtént!!!! :))
#66 julle 2003. 04. 28. hétfő 16:44
Hmm. Jó is lesz. Csak nem hiszem hogy ilyen vadak a 14es lányok.
#65 Beuska 2003. 04. 23. szerda 14:21
Csak igy tovább Robika szurkolok hogy sikerüljön
#64 Kiss Róbert 2003. 04. 23. szerda 09:07
XCal: Thanx! A kritikáért és a biztatásért is:). Igyekszem megfogadni a jótanácsot.
Más: Abban lehet vmi igazság, hogy az anya nem pont ilyen beállítottságú, de hidd el nyugodtan, hogy nincs olyan vészesen messze a valóságtól, amit róla írtam.
#63 Xcal 2003. 04. 22. kedd 19:23
Robi amondó vagyok a fantáziád klasszisokkal nagyobb a merészségednél, és az anya sem egészen ilyen beállítottságú, különben nem lenne az a pár sor a végén..
Nagyon szépen fogalmazol, Gratula!
Barátnőm mindíg azt mondja nagy az egóm, és az önbizalmam az egeket verdesi, annak ellenére hogy nem vagyok szép, és khmm sovány sem..
Mégis..
Sosem voltam egyedül..
Hogy is van ez?
Hidd el tényleg csak önbizalom kell..
#62 Any 2003. 03. 26. szerda 15:28
kedves flashy!
Miért ne létezne ilyen méretekkel rendelkező lány? Én 156 cm vagyok és 45 kg. A sztori nem rossz.
#61 Kiss Róbert 2003. 03. 26. szerda 10:39
Ducky Lee: Arról a bizonyos áttörésről annyit, hogy ha mindent részletesen leírtam volna, akkor mi marad a fantáziádra?
Ska-P: A "nagyon vidék" az majdnem igaz:). A többiről meg annyit, hogy dolgozott a fantáziám.
És Mindenkinek köszönöm a kritikákat. Mindenféle kirtikákat. De a jókat inkább.:)
#60 pandy 2003. 03. 24. hétfő 17:09
Gratula az írónak! (Reménykedni mindig lehet, sok ilyen kiscsaj van, fel a fejjel!) :-)
#59 Ska-P 2003. 03. 23. vasárnap 16:47
Azért ez az utóirat a végére kellett, mert amúgy olyan, mintha valahol nagyon vidéken történt volna meg a sztori. Vagy Csodaországban, ahol a kiscsaj Alice...
#58 honaljkutyuli 2003. 03. 20. csütörtök 15:33
q-rva jo!!!
Nálam ez a sztori a befuto!
ööööö...1 pont!!!....vicc volt!
NANÁ hogy 10-es!!!!!!
#57 Ducky_Lee 2003. 02. 16. vasárnap 02:54
Kurva jó a sztory (10-es)!!!
De azt a bizonyos "áttörést" lehetett volna még részletezni. Az a legkirályabb része az egésznek :)
#56 T0mi 2003. 02. 14. péntek 16:41
ehh! Ez komoly volt... Nek nagyon tetszett!!!!
10pötty
#55 ditcro 2003. 02. 7. péntek 00:57
...........................1........2.......3.......4........5........6........7.........8........9.......10............................................................................................

10 pont, no comment
#54 Kiss Róbert 2002. 11. 20. szerda 14:09
CSaj-nak üzenem Addj meg egy email címet, vagy kell az enyém?Azután meg ki tudja. :))
#53 Kiss Róbert 2002. 11. 20. szerda 14:07
DocHollyday: azt sajnos én sem tudom, hogy miért az ő neve alatt jelenítettek, meg. A technika ördöge. :))