A+ A-

Jó szomszédok 3. rész

A két barátnő a fürdőszobába sietett, és közösen letusolt. Bársonyos kezeik könnyedén siklottak a másik testék, ahogy segítettek egymásnak lemosni az előző órák bódító illatát. A simogatást viszont nem követte a mindent elsöprő beteljesülés, inkább csak a vágy fokozását szolgálta, hiszen többre nem volt idő. A fürdőből a gardróbhoz mentek, ahol kiválasztották a ruhákat. Vivien egy hófehér melltartót és tangát adott barátnőjének, valamint egy szintén fehér, elől gombolós, combközépig érő, ujjatlan ruhát, mely tökéletesen simult Márta tökéletes alakjára. A színválasztáson mindketten elmosolyodtak, bár Márta szemében nemi aggodalom is észrevehető volt:
- Az első alkalom. Mi lesz, ha nem fogom tetszeni, ha nem vagyok alkalmas erre az egészre?
- Ne aggódj, az elején én is így éreztem. Ne feledd, hogy én a pénzért vágtam bele. Mostanra pedig teljesen átvette a pénz szerepét az élvezet, mármint az enyém. Nem kell olyan dolgot tenned, amit nem akarsz.
Oda lépett a bizonytalankodó nőhöz, fekete haját félre simította az arcából, és lágyan megcsókolta. Bár a nyelvét nem használta, Márta megszédült a csóktól, és folytatni akarta, de Vivien mosolyogva elhúzódott barátnője követelőző ajkai elől, és leültette a fotelba, hogy lábára adja a kiválasztott cipőt. A pár fehér bőrszíj szinte semmit sem takart a lány tökéletes lábfejéből, a magas sarok viszont még inkább felhívta a figyelmet a hosszú, formás combokra. Miközben ráadta a cipőt, Vivien nem tudta megállni, hogy végig ne simítsa a gyönyörű, mezítelen lábakat, melyek érintésétől ösztönösen szétnyíltak. Futó csókot lehelt a kezében tartott karcsú bokára, majd szopogatni kezdte a vörösre festett lábujjakat. Márta teste megfeszült, bármelyik pillanatban rátörhetett volna a kéj, de barátnője ezt nem engedte. Értett hozzá, hogyan tartson bárkit az orgazmus küszöbén simogatással, csókokkal, vagy akár csak a hangjával. Mártát egészen a hotel szobáig ebben a lázas izgalmi állapotban akarta tartani, hogy ott szinte sírva könyörögjön a vendégeknek a kielégülésért. De tudta, hogy nem kell könyörögni, hiszen amint a két férfi meglátja a csodás, friss húst, nem fognak tudni neki ellenállni. Hosszú évek tapasztalata dacára neki is csak nehezen ment. Gyorsan felállt, és a gardróbhoz ment:
- Nekem is öltöznöm kell, így még sem mehetek!- monda nevetve, és magára mutatott. Csábító vonalait csak egy, a teste köré csavart törölköző fedte. Egy izgató, vörös melltartót vett fel, ami még inkább felhívta a figyelmet gyönyörű melleire, melyek e nélkül is számtalan férfi tekintetét ejtették már rabul. A szintén vörös tangának pedig csak szinbólikus jelentősége volt, hiszen többet mutatott, mint amit eltakart. Ezután felvette Márta ruhájának pontos mását, természetesen vörös színben, majd belebújt egy szintén vörös, tűsarkú cipőbe. Ahogy elkészült, megszólalt a telefonja, a taxi volt.
Miután beültek a kocsiba, Vivien megadta a címet, miközben kezével barátnője combját kezdte simogatni. Ujjai lágyan futottak végig a bársonyos bőrön, egészen a ruha aljáig. Ott elidőzött egy kicsit, majd folytatta felfedező útját egészen az asszony ágyékáig, ahol aztán megállt, és nem mozdította egészen a szállodáid. Márta a simogatás hatására egyre közelebb került a kielégüléshez, amit barátnője már egy ideje megtagadott tőle. Ahogy a kéz az ágyékához ért, már szinte érezte a kéjt, résnyire nyíltajkait alig halható nyögések hagyták el. Behunyt szemmel várta az elkerülhetetlennek tűnő beteljesülést, ami a simogatás abba maradásával mind messzebb került. Pánikba esett, és megpróbálta ágyékát a másik kezéhez dörzsölni, de nem sikerült elérnie a kívánt hatást. Az igyekezetét kísérő zajokra a taxis is felfigyelt. A visszapillantóból elétáruló látvány hatására hirtelen szűknek kezdte érezni a nadrágját. Tekintete találkozott a közömbösen maga elé bámuló Vivienével, aki, észrevéve a férfi izgatottságát, gúnyosan elmosolyodott.
Hamarosan megérkeztek a szállodához. Kifizették a taxit, majd beléptek az épületbe. Az előcsarnokban alig volt néhány ember, de mindegyik felkapta a fejét, és sóvár pillantásokat lövelletek a két elsuhanó szépség felé. A recepciós cinkos, mindent tudó mosollyal köszöntötte őket:
- Jó napot hölgyeim! Miben segíthetek?
- Egy kedves, angol ismerősünkhöz, Mr. Woodshoz jöttünk, már vár minket.- mondta Vivien, és alig észrevehető mozdulattal egy gondosan összehajtogatott bankjegyet csúsztatott a férfi tenyere alá. A recepciós, miután egy könnyed mozdulattal zsebébe csúsztatta a pénz, mosolyogva válaszolt:
- Igen, Mr. Woods jelezte, hogy látogatói érkeznek. A 283-as szoba az övé. Óhajtják, hogy valaki felkísérje önöket?
- Nem, köszönjük, remélhetőleg magunk is odatalálunk.
A lifthez érve Márta megkérdezte:
- Te pénz adtál a fickónak?
- Hát persze. Tudod, ha egy vendég, szórakozásra vágyik, egy jó szállodai recepciós igyekszik minden kívánságát teljesíteni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2018. 01. 14. vasárnap 08:32
Kedves v-ir-a, örülhetsz, nem tökéletesek! Ahhoz valódi, szép mellek kellenének és nem "szilikon csodák!"
#7 feherfabia 2015. 01. 11. vasárnap 07:22
Nagyon jó kis történet!10P
#6 A57L 2013. 12. 1. vasárnap 06:36
Nagyon jó.
#5 v-ir-a 2009. 11. 8. vasárnap 23:27
én a 3 részt így egyben olvastam el....mindenképpen folytasd. remekül fogalmazol, nem kevered a szereplőket,és nagyon színvonalas.
bár talán a nők tökéletességén eshetne egy kis "csorba".:-)
#4 hasaska 2007. 05. 16. szerda 16:35
Nagyon jó, tetszett. Igaz, nekem egy kicsit túl "rózsaszín". :-)))
#3 alttpg 2007. 04. 30. hétfő 13:16
Feltétlen folytatsd, izgalmas lehetőségek rejtőznek még a folytatásban. Az amatőr prostik világa még feltáratlan...
#2 Cave 2007. 04. 29. vasárnap 23:06
Írnátok véleményt a történetről? Érdekelne, érdemes-e folytatni:)
#1 Törté-Net 2007. 04. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?