A+ A-

Jó szomszédok 2. rész

Már majdnem egy hete, hogy Márta megleste a barátnőjét. Ez és a kettőjük között lezajlott beszélgetés, nagyon felzaklatták, másra sem tudott gondolni. Mivel a férje egész héten későn járt haza, esténként egyedül kellett ágyba bújnia. A rátörő erotikus vágyakat maszturbálással próbálta levezetni, kevés sikerrel. Magának sem merte bevallani, mennyire felizgatták a Vivientől hallottak. Kerülte a nő társágát, alig mozdult ki otthonról. Mivel szomszédok voltak, a találkozás előbb-utóbb elkerülhetetlen volt. A kozmetikustól jött haza, amikor a folyosón összefutottak. Köszönés nélkül lépett az ajtóhoz, de zavarában csak nagy nehezen tudta kinyitni a zárat, végig magán érezve a másik gúnyos tekintetét. Ahogy belépett, egész testében remegni kezdett. Hogy megnyugodjon, töltött magának egy italt, és egy hajtásra felhajtotta. Aztán döntött, és kissé bizonytalanul, de elindult a szomszédba. Meglepetésére az ajtó az egy héttel ezelőtti esethez hasonlóan ezúttal is résnyire nyitva volt. Vivien a nappaliban volt, és mint ha rá várt volna, éppen egy második poharat töltött meg Martinivel.
- Nézd, én sajnálom... - kezdte bizonytalanul, de a másik a szavába vágott.
- Ne mondj semmit, érthető, hogy felzaklatott, amit láttál és hallottál. De most itt vagy, és ez a lényeg.
- Én szeretem a férjemet...
- Én is szeretem Istvánt, de ez nem erről szól. Ez csak szex, minden érzelem nélkül, ha csak a kielégülés okozta örömöt nem vesszük. Mi kielégítjük a hozzánk fordulók vágyait, és közben mi is jól érezzük magunkat.
- Ferenccel már két hete nem feküdtem le, és amióta téged láttalak azzal a férfivel csak a szexre tudok gondolni. Naponta többször is maszturbálok, de már az sem segít.
- A férjemmel én sem voltam együtt már több mint négy napja. Akkor is csak leszoptam, és amikor neki kellett volna teljesíteni elaludt. Kárpótlásként másnap Bécsbe mentem, ahol egy régi ügyfélnek kellett kísérő egy üzleti vacsorára. A vacsora után Hans és két másik fickó egész éjszaka keféltek a szállodában. Teljesen kikészítettek, még reggel is alig tudtam lábra állni. Az asztalon viszont ott volt egy boríték 2000 euroval. Aztán Hans felhívott, és megköszönte, hogy a segítségére voltam. A két fickót teljesen lenyűgöztem, örömmel kötöttek vele üzletet. A pénzt gyorsan elköltöttem ruhára, ékszerre, de az igazán fontos az éjszaka volt, és a gyönyör, amit átéltem. Délután a Kempinskibe kell mennem, két angol fickó várja, hogy valóra váltsuk az álmaikat. Egy másik lánnyal mentem volna, de ő lemondta. Szólhatok Katalinnak, ha akarod, hogy ne küldjön mást.
- Nem is tudom, mi van, ha nem tetszem nekik?
- Ne butáskodj, ki tudna neked ellenállni? Vedd le a ruhád, és nézd meg magad a tükörben.
Márta bizonytalanul kigombolta a blúzát, mely alól kivillant a gyönyörű melleit eltakaró fehér melltartója, ami vakítóan világított szolárium barna, hibátlan bőrén. Bár már többször is látták egymást meztelenül a szaunában, vagy az öltözőben, érezte, hogy ez most más. Aztán hirtelen elhatározta, hogy csak a pillanattal foglalkozik. Ledobta a földre a blúzát, majd a melltartóját is, szabadon engedve formás melleit. Szoknyáját is kigombolta, és az akadálytalanul csúszott le bársonyos combjain a földre. Könnyedén kilépett belőle, így nem maradt más rajta, csak egy fehér tanga és egy vékony, fekete bőrszíjakból álló magas sarkú cipő, melyek kecsesen futottak körbe gyönyörű lábfején és feszes vádliján, szabadon hagyva érzéki ujjait. Vivien szava is elakadt a látványtól. Barátnője hirtelen jött magabiztossága meglepte. Mögé lépett, és egyik kezével óvatosan végig simította a Márta testét a tarkójától a fenekéig, miközben csókot lehelt a hibátlan testre. A lány összerezzent a másik érintésére, mire az ijedten visszahúzódott. Mártán rég elfeledett emlékek futottak át. Még a középiskolában egy bulin becsíptek egy barátnőjével, és simogatni kezdték egymást az egyik szobában, majd csókolóztak is. Aztán jött valaki és ők szétrebbentek. Másnap mindkettőjük kínosan kerülte a témát, de ő még az eset után gyakran gondolt rá, mi lett volna ha... Aztán az emlék elhalványult, és el is felejtette mostanáig. Szembe fordul barátnőjével, és gyengéden szájon csókolta. Viviennek már több leszbikus kapcsolata is volt, és voltak nők is a kliensei között. Elmosolyodott, és szenvedélyesen viszonozta a csókot. Átölelték egymást, miközben nyelveik könnyedén körbetáncolták egymást. Vivien kezei lecsúsztak Márta feszes melleire. Az egyik bimbót finoman két ujja közé véve dörzsölni kezdte, míg a másikat gyengéden harapdálta. A két bimbó gyorsan megkeményedett, gazdájának ajkát pedig kéjes nyögések hagyták el. Ösztönösen a másik hajába túrt, és fejét a melléhez nyomta, az pedig szívni kezdte a vértől duzzadó bimbót. Egy örökké valóságnak tűnő percig maradtak így, aztán Vivien kézen fogta Mártát, és a hálószobába vezette, és lefektette a hatalmas franciaágyra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.36 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2018. 01. 14. vasárnap 08:18
Nincs is jobb egy jó szomszédnőnél!
#7 feherfabia 2015. 01. 11. vasárnap 07:01
Nagyon jó!
#6 A57L 2013. 12. 1. vasárnap 06:36
Elég jó.
#5 Álló dákó 2007. 02. 13. kedd 15:09
Vazze, ez nagyon király. csak az a kár h most takaríthatom a cuccost! :)
#4 Cave 2007. 02. 13. kedd 08:25
A folytatás váza már kész, csak ,,papírra'' kell vetni:-)
#3 Kiváncsi ember 2007. 02. 13. kedd 03:34
Remélem nem kell újabb más fél évet várni a folytatásra!
#2 Kiváncsi ember 2007. 02. 13. kedd 03:31
Király, várjük a folytatását.
#1 Törté-Net 2007. 02. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?