Négy férfival egy nap alatt 3. rész

Szavazás átlaga: 7.03 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2006. november 2.
Hossz: 4 745 karakter
Elolvasva: 1 873 alkalommal
Ismét besétáltam a tengerbe, hogy megmártózva benne frissítsem fel a kéjtől elgyötört testem. Lebuktam párszor a víz alá nagy lélegzetet véve, a felhajtóerő pedig úgy dobott fel a felszínre, mintha én lennék a kagylóhéjból előtűnő Vénusz, persze férfi változatban. S valóban! Olyan üdének és tisztának éreztem magam, ahogy ballagtam ki a habokból, mintha a keresztvíz csepegett volna le a fürtjeimről, s nem is a tenger sós leve egy kiadós kefélést követő fürdőzés után. Fáradtságnak már nyoma sem volt, ismét frissnek éreztem magam, a víz újabb erőt adott, s pajkos gondolataim támadtak. Visszasétáltam Johnhoz, s odafeküdtem mellé a törölközőre. Benne sem múlt el még teljesen a kangörcs, a farka nem hagyott neki nyugtot.
Tenyerét csakhamar újból a fenekemen éreztem, s masszírozni kezdett. Felé fordultam, néztem az arcát, s közben élveztem, ahogy az ujjai játszadoztak a fürdőgatyám alatt. Nem kellett, hogy sokáig folytassa az előjátékot. Miután felrakta a gumit, az egész testével csakhamar rámfordult, én meg féloldalról hasra, hogy kellemesebben legyen, ahogy végigfekszik rajtam.
A férfiassága már olyan mereven állt, mint a vitorlásokon az árbocrúd, s beékelte magát a fenékbarázdámba. Hogy nem fúródott egyenesen a végbélrózsa közepébe, attól a gatya szövete mentette meg az agyonkúrt seggem.

Egy szexre éhes, felajzott pasinak azonban nem jelenthet akadályt egy ruhadarab! Kissé megemelte csípőjét, hogy kezével a gatyámhoz férhessen. Én is ugyanúgy tettem, persze nem azért mintha féltettem volna a fürdőnadrágom, hogy elszakad, miközben rángatja le rólam, hanem mert azt szerettem volna, hogy minél hamarább ismét hozzám férhessen. A segítségemmel csakhamar megszabadultunk a kellemetlenkedő ruhadarabtól, s a farka párszor máris végigsiklott a combjaim közti vágatban, hogy végül minden nehézség nélkül megtalálja a bejáratot.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.03 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2014. november 23. 09:48
#2
Nem tetszik.
1
T
Törté-Net
2006. november 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1