A+ A-

Négy férfival egy nap alatt 3. rész

Ismét besétáltam a tengerbe, hogy megmártózva benne frissítsem fel a kéjtől elgyötört testem. Lebuktam párszor a víz alá nagy lélegzetet véve, a felhajtóerő pedig úgy dobott fel a felszínre, mintha én lennék a kagylóhéjból előtűnő Vénusz, persze férfi változatban. S valóban! Olyan üdének és tisztának éreztem magam, ahogy ballagtam ki a habokból, mintha a keresztvíz csepegett volna le a fürtjeimről, s nem is a tenger sós leve egy kiadós kefélést követő fürdőzés után. Fáradtságnak már nyoma sem volt, ismét frissnek éreztem magam, a víz újabb erőt adott, s pajkos gondolataim támadtak. Visszasétáltam Johnhoz, s odafeküdtem mellé a törölközőre. Benne sem múlt el még teljesen a kangörcs, a farka nem hagyott neki nyugtot.
Tenyerét csakhamar újból a fenekemen éreztem, s masszírozni kezdett. Felé fordultam, néztem az arcát, s közben élveztem, ahogy az ujjai játszadoztak a fürdőgatyám alatt. Nem kellett, hogy sokáig folytassa az előjátékot. Miután felrakta a gumit, az egész testével csakhamar rámfordult, én meg féloldalról hasra, hogy kellemesebben legyen, ahogy végigfekszik rajtam.
A férfiassága már olyan mereven állt, mint a vitorlásokon az árbocrúd, s beékelte magát a fenékbarázdámba. Hogy nem fúródott egyenesen a végbélrózsa közepébe, attól a gatya szövete mentette meg az agyonkúrt seggem.
Egy szexre éhes, felajzott pasinak azonban nem jelenthet akadályt egy ruhadarab! Kissé megemelte csípőjét, hogy kezével a gatyámhoz férhessen. Én is ugyanúgy tettem, persze nem azért mintha féltettem volna a fürdőnadrágom, hogy elszakad, miközben rángatja le rólam, hanem mert azt szerettem volna, hogy minél hamarább ismét hozzám férhessen. A segítségemmel csakhamar megszabadultunk a kellemetlenkedő ruhadarabtól, s a farka párszor máris végigsiklott a combjaim közti vágatban, hogy végül minden nehézség nélkül megtalálja a bejáratot. Vagy ötször-hatszor megismételte ezt, de mégsem hatolt belém. Lecsúszott rólam, hanyatt feküdt, s szólt, hogy szeretné, ha leszopnám. Nem kellett, hogy kétszer mondja, letérdeltem, s máris a számban volt a szerszáma, s sorra csináltam vele mindazt, ami csak az eszembe jutott: nyaltam, szoptam, cumiztam, faltam...
Kedélyesen fel-felnyögött közben, majd egy idő után felült, megfogta kétoldalt a fejem és a farkára húzta a szám, s szó szerint úgy szájba baszott, hogy csak pislogni tudtam a gyönyörtől. Keményen kardoztattam közben a nyelvem a dákójával, s ha az állandó partnerem lett volna, szivesen kihasítottam volna a fogammal a gumit, hogy közelharcra kerülhessen sor a nyelvem ízbimbói, s a farka vörösödő feje között. Az ütem egyre gyorsult, s mind jobban az ölébe szorította a fejem, szinte már a két töke is a számban volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.22 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 11. 23. vasárnap 09:48
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2006. 11. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?