Négy férfival egy nap alatt 4. rész

Szavazás átlaga: 6.65 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2006. november 5.
Hossz: 5 116 karakter
Elolvasva: 2 049 alkalommal
Ciprus, nyár, egy szalmaözvegy srác, meleg nudista strand és pasik, pasik, pasik... És még csak most jön a folytatás!
Este 9 körül járt már, amikor visszaértem a városba. A melegstrandon töltött mozgalmas nap után azonban még korántsem éreztem úgy magam, mint akit kifacsartak.

Azt gondoltam, hogy lefekvés előtt (illetve inkább annak reményében) sétálok még egyet a parton. Egy szexis rövidnadrágot vettem fel, meg egy hozzá illő pólót. Reméltem, hogy majd csak ráakadok valakire vagy az énrám. A szomszédos szálloda felé sétáltam, amelyet erdőnyi park vett körül. A fák alatt padok sorakoztak, mindenütt oszloplámpák ontották a fényt, a sétányon pedig összeöllekezett párok andalogtak. Leültem az egyik padra. Kissé előrecsúsztam, hogy kényelmesebben hátra tudjak dőlni, a lábam pedig szétraktam, hogy látszódjék elől a nadrágomon a szép nagy dudor. Úgy is fogalmazhatnék, hogy bedoptam a csalit a mélyvízbe, hátha ráharap valaki a kukacomra.

A forró nap után igen kellemes volt a lágy esti szélben a padon elnyúlva a nagy semmit tenni. Több srácot is észrevettem, hogy figyel a szeme sarkából, amikor barátnőjével elsétált mellettem. Néhány helyesebbre rá is kacsintottam. Egy-két szólóban lévő pasi rám mosolygott, de egy ilyen nap után nem voltam annyira kiéhezve, hogy bárkinek viszonozzam a bókját. Nemsokára egy huszonéves, kopaszra nyírt srácot pillantottam meg. A lámpák fényében fénylett a kobakja és csillogott a fülében a függő. Emlékeztem rá, egy melegbárban már láttam őt valamelyik nap. Szépen formált teste volt, s csak egy sortot viselt. Amikor ő is észrevett, felém vette az útját. Odajött, elnézést kért és megkérdezte, hogy szabad-e a hely. Bólintottam. Leült és ő is hozzám hasonló, szétterpesztett pózt vett fel. "Kellemes az este"-jegyezte meg. "Az"-feleltem. Ahogy szétpakolta a lábát, a térde mintegy véletlenül az enyémhez ért. Én ezután szándékosan nyomtam a lábam az övéhez, ott tartottam egy darabig, s a szemébe néztem. Egymásra mosolyogtunk. Ennyi bátorítás úgy látszik elég volt neki, mert a tenyerét egyszerűen csak a nadrágom dudorára helyezte és jól megmarkolta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.65 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. május 27. 10:16
#3
Nálam nem.
1
a
A57L
2014. november 23. 09:47
#2
Egynek elmegy.
1
T
Törté-Net
2006. november 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1