A+ A-

Négy férfival egy nap alatt 4. rész

Ciprus, nyár, egy szalmaözvegy srác, meleg nudista strand és pasik, pasik, pasik... És még csak most jön a folytatás!
Este 9 körül járt már, amikor visszaértem a városba. A melegstrandon töltött mozgalmas nap után azonban még korántsem éreztem úgy magam, mint akit kifacsartak.
Azt gondoltam, hogy lefekvés előtt (illetve inkább annak reményében) sétálok még egyet a parton. Egy szexis rövidnadrágot vettem fel, meg egy hozzá illő pólót. Reméltem, hogy majd csak ráakadok valakire vagy az énrám. A szomszédos szálloda felé sétáltam, amelyet erdőnyi park vett körül. A fák alatt padok sorakoztak, mindenütt oszloplámpák ontották a fényt, a sétányon pedig összeöllekezett párok andalogtak. Leültem az egyik padra. Kissé előrecsúsztam, hogy kényelmesebben hátra tudjak dőlni, a lábam pedig szétraktam, hogy látszódjék elől a nadrágomon a szép nagy dudor. Úgy is fogalmazhatnék, hogy bedoptam a csalit a mélyvízbe, hátha ráharap valaki a kukacomra.
A forró nap után igen kellemes volt a lágy esti szélben a padon elnyúlva a nagy semmit tenni. Több srácot is észrevettem, hogy figyel a szeme sarkából, amikor barátnőjével elsétált mellettem. Néhány helyesebbre rá is kacsintottam. Egy-két szólóban lévő pasi rám mosolygott, de egy ilyen nap után nem voltam annyira kiéhezve, hogy bárkinek viszonozzam a bókját. Nemsokára egy huszonéves, kopaszra nyírt srácot pillantottam meg. A lámpák fényében fénylett a kobakja és csillogott a fülében a függő. Emlékeztem rá, egy melegbárban már láttam őt valamelyik nap. Szépen formált teste volt, s csak egy sortot viselt. Amikor ő is észrevett, felém vette az útját. Odajött, elnézést kért és megkérdezte, hogy szabad-e a hely. Bólintottam. Leült és ő is hozzám hasonló, szétterpesztett pózt vett fel. "Kellemes az este"-jegyezte meg. "Az"-feleltem. Ahogy szétpakolta a lábát, a térde mintegy véletlenül az enyémhez ért. Én ezután szándékosan nyomtam a lábam az övéhez, ott tartottam egy darabig, s a szemébe néztem. Egymásra mosolyogtunk. Ennyi bátorítás úgy látszik elég volt neki, mert a tenyerét egyszerűen csak a nadrágom dudorára helyezte és jól megmarkolta. Persze eszembe sem jutott tiltakozni, amit elégedetten vett tudomásul. Öszébb szedtük a lábunkat, hogy közelebb húzódhassunk egymáshoz. Mellém csúszott a padon, épp annyi hely maradt csak köztünk, hogy ne legyen nagyon feltűnő a közelsége. Egy határozott mozdulattal a sliccemhez nyúlt, lehúzta a cipzárt és már bent is volt a keze. "Kapás van!"- jelezte azonnal a kukacom, s ágaskodni kezdett a srác markában. Már maximális méretben voltam, amikor hirtelen kirántotta a kezét. "Mi van?" - kérdeztem értetlenkedve, amikor megpillantottam, hogy egy idősebb pár közeleg felénk. Annyira átadtam magam a kezdődő gyönyörnek, hogy teljesen megfeledkeztem arról, ügyelni kell arra, hogy észre ne vegyenek bennünket.
"Nem lesz ez így jó" - mondtam neki, s javasoltam, hogy inkább menjünk fel hozzám. Azonnal ráállt. A szobámba érve az első dolog, ami feltűnt neki, az az éjjeli szekrényen hagyott műfallosz volt. A kezébe vette, a nadrágja elé illesztette, egy hatalmas erekciót formázva, s azt mondta, ki szeretné próbálni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 11. 23. vasárnap 09:47
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2006. 11. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?