A+ A-

Négy férfival egy nap alatt 1. rész

Ciprus, 1999. augusztus 9., hétfő. A menyasszonyom Görögországban van a szüleinél, én meg amellett, hogy szalmaözvegy vagyok egy nagy dilemmával küszködök: elmenjek-e ismét, két hónap után a nudista strandra és szegjem-e meg a saját magamnak adott fogadalmamat, hogy többé ilyet nem teszek, sőt rendes ember leszek?!
Elmenjek és lazítsak egy nagyot, adjam át magam a sorsnak és a testi csábításoknak a strandon, amelyet elsősorban bi- és homoszexuálisoknak tartanak fenn?
Reggel, tiszta fejjel okosabb az ember, mint éjjel, ezért csak ébredés után hoztam meg a döntést, hogy elmegyek. A fütykösöm egész éjjel nem hagyott nyugtot, a keményfejüje szokása szerint folyton csak ágaskodott, ő is ébresztett úgy kilenc körül. Szexre voltam szomjas és új élményekre. Úgy gondoltam, az idő majd eldönti (legkésőbb holnap reggelre), hogy helyes volt-e a választásom, s sikerül-e egy feledhetetlen napot szerezni magamnak, már ami a testi gyönyöröket illeti.
Kocsival indultam Ciprus egyik legismertebb strandjára s úgy dél körül érkeztem oda. Körbejártam a partszakaszt, hogy végül a sziklák mögötti - szó szerinti - homokos rész felé vegyem az irányt, hisz nemhivatalosan ez volt a melegek nudista helye. Kedvenc fürdőgatyámra vetkőzve vonultam a strandra. Fantasztikus, hogy a világoszöld ruhadarab a fenekemnek milyen szexis kisugárzást adott! Nem kis büszkeséggel mondhatom, hogy olyan a hátsóm, amely után mindenki megfordul, függetlenül attól, hogy melyik nemhez tartozik, s rendszerint elfolyt magában egy sóhajt: "Micsoda segg!" Nemegyszer történt kellemetlenségem e formás popó miatt. Például egy külföldi utazás során két fiatalember szexpartira invitált, s dicsérte a fenekem - s mindezt az idegenvezető csajszi tolmácsolását igénybe véve hozták a tudtomra! Azt hittem, a föld alá süllyedek! Az autóbuszra vagy a villamosra való felszálláskor ugyancsak sokszor megtörtént már, hogy a tömegben megtapizták a fenekem, vagy a jármüvekben összepréselődve farkukat a fenekemhez nyomták. A legnagyobb gondot viszont az okozza, hogy amikor férfivel vagyok, a formás kis dombormüvemre gyorsan begerjednek és elsülnek a pasik, én meg kielégítetlen maradok.
Abban reménykedtem, hogy ezúttal több szerencsém lesz. Felhúztam egy bő, ujjatlan pólót is, amely eltakarta a fenekem, s amit szükség szerint magamon hordhattam vagy levethettem, attól függően, hogy mennyit akartam magamból megmutatni. A fejemen volt még egy napellenzős sapka, ja!, és az imidzsemhez tartozott egy sötét napszemüveg is. A forró sziklákon át lépegetve a "homokos" strandra értem, ahol már ott volt jónéhány férfi. Voltak párban is, de a legtöbben csak egyedül süttették magukat a napon vagy sétálva társa(ságo)t kerestek maguknak. Ismertem a helyet, az elmúlt években magam sem tudom, hogy hányszor fordultam meg itt, főleg olyankor, amikor a barátnőm a szüleit látogatta. Választottam magamnak egy jó kis helyet távol a tömegtől, ahonnan viszont mindenkit jól láthattam és ahol engem is jól láthatttak. Néhány perc után jött egy srác pici szakállal, napszemüvegben. Úgy 25 éves lehetett. Alig tíz méterre telepedett le tőlem, s mindjárt leszögeztem, hogy nem hagynék ki vele egy menetet. A fiú időnként felállt, rámnézett, majd eltünt a sziklafalak mögött. Elhatároztam, hogy bemegyek a vízbe és úszok egy kicsit, hogy onnan megleshessem, mit csinál. Azzal foglalatoskodott, amire tippeltem is: szép diszkréten masztizott. Azt akartam, hogy észrevegye, hogy figyelem, ezért egy-két percig mozdulatlan maradtam. Amikor felém pillantott, idegesen elkapta a kezét a farkától, én meg rámosolyogtam, jelezve, hogy nincs abban semmi rossz, amit csinál. Kiúsztam a partra, visszamentem a helyemre. Miután megtörölköztem, s bekentem magam napolajjal, észrevettem egy másik alakot, aki pár méterre tőlem ugyancsak a farkát verte, mégpedig úgy, hogy az én szakállasom is jól láthatta azt.
Igaz, hogy háttal ült nekem, de a mozdulatai alapján könnyen megállapíthattam, hogy mit is csinál. Nem akartam kimaradni a jóból, ezért én is a farkam után nyúltam, hadd lássák a többiek is, hogy csatlakozom, elvégre mindenki tudta, hogy milyen helyre jött, úgysem botránkozik meg senki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 sexxxyy 2009. 07. 14. kedd 11:59
Kicsit...XD
#2 gyuri 2006. 10. 26. csütörtök 06:55
Nem értem , mit kell szégyelni ezt egy nő elött . A csajok élvezik , ha látják a pasijukat , amint egy másik faszt szop.A bisex teljesen normális én is imádom a faszt szopni és a geci ízét is.
#1 Törté-Net 2006. 10. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?