Négy férfival egy nap alatt 1. rész

Szavazás átlaga: 7.63 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2006. október 24.
Hossz: 7 433 karakter
Elolvasva: 2 860 alkalommal
Ciprus, 1999. augusztus 9., hétfő. A menyasszonyom Görögországban van a szüleinél, én meg amellett, hogy szalmaözvegy vagyok egy nagy dilemmával küszködök: elmenjek-e ismét, két hónap után a nudista strandra és szegjem-e meg a saját magamnak adott fogadalmamat, hogy többé ilyet nem teszek, sőt rendes ember leszek?!

Elmenjek és lazítsak egy nagyot, adjam át magam a sorsnak és a testi csábításoknak a strandon, amelyet elsősorban bi – és homoszexuálisoknak tartanak fenn?
Reggel, tiszta fejjel okosabb az ember, mint éjjel, ezért csak ébredés után hoztam meg a döntést, hogy elmegyek. A fütykösöm egész éjjel nem hagyott nyugtot, a keményfejüje szokása szerint folyton csak ágaskodott, ő is ébresztett úgy kilenc körül. Szexre voltam szomjas és új élményekre. Úgy gondoltam, az idő majd eldönti (legkésőbb holnap reggelre), hogy helyes volt-e a választásom, s sikerül-e egy feledhetetlen napot szerezni magamnak, már ami a testi gyönyöröket illeti.

Kocsival indultam Ciprus egyik legismertebb strandjára s úgy dél körül érkeztem oda. Körbejártam a partszakaszt, hogy végül a sziklák mögötti – szó szerinti – homokos rész felé vegyem az irányt, hisz nemhivatalosan ez volt a melegek nudista helye. Kedvenc fürdőgatyámra vetkőzve vonultam a strandra. Fantasztikus, hogy a világoszöld ruhadarab a fenekemnek milyen szexis kisugárzást adott! Nem kis büszkeséggel mondhatom, hogy olyan a hátsóm, amely után mindenki megfordul, függetlenül attól, hogy melyik nemhez tartozik, s rendszerint elfolyt magában egy sóhajt: "Micsoda segg! " Nemegyszer történt kellemetlenségem e formás popó miatt. Például egy külföldi utazás során két fiatalember szexpartira invitált, s dicsérte a fenekem – s mindezt az idegenvezető csajszi tolmácsolását igénybe véve hozták a tudtomra! Azt hittem, a föld alá süllyedek! Az autóbuszra vagy a villamosra való felszálláskor ugyancsak sokszor megtörtént már, hogy a tömegben megtapizták a fenekem, vagy a jármüvekben összepréselődve farkukat a fenekemhez nyomták. A legnagyobb gondot viszont az okozza, hogy amikor férfivel vagyok, a formás kis dombormüvemre gyorsan begerjednek és elsülnek a pasik, én meg kielégítetlen maradok.

Abban reménykedtem, hogy ezúttal több szerencsém lesz.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.63 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sexxxyy
2009. július 14. 11:59
#3
Kicsit...XD
1
gyuri
2006. október 26. 06:55
#2
Nem értem , mit kell szégyelni ezt egy nő elött . A csajok élvezik , ha látják a pasijukat , amint egy másik faszt szop.A bisex teljesen normális én is imádom a faszt szopni és a geci ízét is.
1
T
Törté-Net
2006. október 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1