A+ A-

Négy férfival egy nap alatt 2. rész

Ami eddig történt:
Történetünk mesélője éppen Cipruson rosszalkodik. Barátnője elutazott Görögországba a szüleihez, ő pedig azalatt egy melegek számára fenntartott nudista strandon múlatja az idejét. Egy pasin máris túl van, pedig alig múlt dél...
A következő két órát fürdéssel és napozással töltöttem és semmi említésre méltó dolog sem történt a strandon. Mikor eluntam a dolgot, felhúztam a zöld, pasizós fürdőgatyámat, a pólót átkötöttem a derekamon, feltettem a napszemüveget, s portyázni indultam. Próbáltam olyan lazán járkálni, mint ahogyan a kifutókon szoktak a modell srácok. Ahogy mentem, a látószögem szélén szembeötlött egy férfi, aki éppen a napfürdőzők közé igyekezett. Módosítottam tehát egy picit az útirányvonalon, hogy a pasas pont a szemem látószögének közepébe kerüljön, valahogy úgy, mint amikor a távcsöves puska irányzéka mered rá az áldozatra. (Ami igaz is volt, mert valóban meredni kezdett már az a puska, és igazítanom is kellett a pólón, hogy eltakarja a gatyám elején az egyre növekedő dudort.) Úgy terveztem, hogy elmegyek mellette, s ha közelről is bejön a hapsi, valóban az áldozatom lesz.
Amikor pár lépésnyire elé kerültem, akkor lepődtem csak meg igazán! John volt az, egy régi ismerős, akire már egyszer kivetettem a hálóm, s aztán pár éjszaka jól össze is gabalyodtunk benne. John egy amerikai manus, 45 éves, magas, karcsú, szürkéskék szemmel, a haja a korához képest erősen őszül, úgy, mint Richard Gere-é is. Arcvonásai igen élesek, s nagyon jóképű. Igazi amerikai playboy. Johnt három évvel korábban ismertem meg, s kétszer is lefeküdtem vele: egyszer a parton, egyszer meg a lakásán. A telefonszámát is megadta annak idején, de azután valahová elkevertem. Amikor felismertem, gyors hátraarcot csináltam, mintha valamit a parton felejtettem volna, s vissza kellene érte mennem. Valójában csupán azt akartam, hogy az orra előtt lépkedve rázhassam a fenekem: vajon felismeri-e a hátsót, amibe annak idején úgy beléhabarodott? Sikerült is felkeltenem az érdeklődését, de nem ismert fel vagy száz méter után sem. Megálltam tehát, hirtelen hátrafordultam, s a szeme közé nézve, lélegzetelakadva ledermedtem, mintha csak a meglepetéstől lenne.
Egyszerre hagyta el mindkettőnk száját a szó, hogy hello!, s már a nyakában is voltam. Átöleltem, majd az egyik kezemmel a hajába túrtam, hisz azt nagyon szerette. Nem voltam benne biztos, hogy a nevemre emlékezik-e még, hisz az üdvözléskor csak úgy szimplán köszönt, ellenben velem, aki a nevét is kimontam, hogy: "Hogy vagy John?" Az azonban biztos volt, hogy felismert, hisz ahogy visszaölelt, azonnal lecsúszott a vállamról a keze, s két nagy tenyerével máris beborította a fenekem jobb és bal felét. Jól megszorongatta, megsímogatta üdvözlésképpen, mint rég, majd előrenyúlt, hogy megtapogassa, hogy a farkam is olyan nagy-e, mint annak idején? Természetesen azonnal ellöktem onnan tettetett szemérmességgel a kezét, hogy lássa, nem vagyok az a könnyű préda, s lesz még egy kismunkája ahhoz, hogy megkapja azt, ami egyébként is félig-meddig már az övé.
Mint mondtam, John egy középkorú amerikai hapsi, aki azonban rendkívül jó kondiban tartja magát. 190 centi magas, s izmos, a napsugaraktól egészségesen barna, s úszóguminak még a nyoma sem látszott a hasán. Ha arcról nem ismerem fel, biztos felismertem volna a farkáról, ami jobban hasonlított egy baseball ütőre, mintsem egy normális faszra. Volt vagy húsz centi, s nagyon vastag. A makkja is szép nagy volt, s az egész szabályos, mint a rajzokon az anatómia könyvben. S hogy ez a szépség még feltűnőbb legyen, gazdája egy kis ékszert viselt rajta: egy fonott bőrkarikát, amely egészen fent, a zacskónál helyezkedett el. Hogy ez egyszerűen csak John imidzséhez tartozott, vagy valami gyakorlati hasznát is vette, fogalmam sem volt.
Amúgy John tényleg a legszebb emlékeim közé tartozott, hisz három évvel azelőtt szó szerint teljesen szétkúrt. De térjünk vissza a mába, ne a múlt emlékeiből éljünk, ha esély van arra, hogy a legszebb dolgokat megismételhessük!
Egy kicsit lecsillapítottam tehát John kitörő kanos örömét, amivel fogadott, de csak azért, hogy minél nagyobb energia halmozódjék fel benne. Nem vette azonban a lapot, hisz a farkát a két lábam közé illesztette -- pont a férfiasságom alatt --, majd a fenekemet megszorítva szorosan magához ölelt, s kefélést imitált úgy, mintha egy nőt kezelne le éppen.
Összeszorítottam a combjaimat, hogy fogva tartsam a dákót, s rajta keresztül a gazdáját. Nagyon tetszett a póz, de aztán mégis elengedtem, s felajánlottam neki, hogy sétáljunk egyet a parton, s keressünk egy intimebb helyet.
Találtunk is egy homokos szurdokot. Lehasaltam, s a kezébe nyomtam a napolajat, hogy kenje be a hátam. Az Isten tudja, hogy a mai napon már hanyadszorra! Nem sokáig foglalkozott a hátammal, inkább a fenekem masszírozására tért át. Előtte azonban a fürdőgatya széleit a fenékbarázdámba gyűrte, tulajdonképpen tangát csinált belőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2006. 10. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?