A+ A-

Koleszos napjaim 3. rész

Először arra gondoltam, hogy győzzön a jobbik alapon mindent Szabira bízok, aki egyre inkább közeledett hozzám. Nagyon sokszor megölelt, és olyanokat mondott, hogy milyen jó pasi vagyok, biztos sok barátnőm volt már, meg ilyenek. Egyértelműen puhatolózni kezdett, némelyik bókjától már szabályosan elvörösödtem, nagyon zavarba tudott hozni!
Ádám levegőnek nézett a kis zuhanyzós eset után. Már bánta az egészet, hiszen simán elmondhattam volna Szabinak, hogy Ádám megcsalta. Ezzel sakkban tudtam tartani, és ezzel ő is tisztában volt. Nem szólt többé bele, hogy mit csinálok. A kapcsolata napról napra gyengült Szabival, már kevesebbet tűntek el kettesben, Szabolcs annál inkább igyekezett hozzám közel kerülni. Nem tudtam, csak reméltem, hogy viszonozza az érzéseimet, de minden erre utalt. Aztán egyik este véletlenül hallottam, hogy Ádámnak pont rólam áradozik, és próbálja meggyőzni barátját, hogy mennyire "jó fej" vagyok.
Rájöttem, hogy Szabira hiába várok, nekem kell megtennem a kezdő lépéseket. Itt volt az ideje a kezdeményezésnek. Nagyon ritkán Ádám pénteken hamarabb elutazott, és olyankor még pár óráig együtt voltam Szabival a szobában. Tudtam, hogy eljött az én időm! Egymás mellett ültünk az ágyon, úgy beszélgettünk. Én hátradőltem, a lehető legkihívóbb pózba, és a lábammal "véletlenül" végigsimítottam a combján. A tekintetünk egymásba kapcsolódott, a szemében felizzott a vágy. Én elégedetten elmosolyodtam, mert láttam, hogy a tervem sikerült: minden egyes porcikájával engem kívánt. Nagyon lassan odahajolt, és megcsókolt. Egészen máshogy csókolt, mint Ádám. Az ajkaival lassan játszott, a nyelve szinte csiklandozott. Az egész testemet elöntötte a forróság, a farkam is nagyon ki akart törni a nadrágomból. Szabi a vad, majdhogynem erőszakos szeretkezésekhez volt szokva, kíváncsi voltam, hogy hogyan reagál egy kis gyengédségre. Úgy kezdem el csókolgatni a nyakát, hogy az ajkaim benedvesítettem, de igyekeztem csak épp, hogy hozzáérni a bőréhez. A sóhajai biztosítottak arról, hogy élvezi a dolgot. Elérkeztem a füléhez, először azt is csak nyalogattam, majd hirtelen, de továbbra is óvatosan harapdálni kezdtem. Szinte letépte rólam a pólót.
- Ha tudnád, mióta vágyom erre - suttogta.
Nem bírtam tovább, hanyatt döntöttem az ágyon és vetkőztetni kezdtem őt. Minden előbukkanó testrészét alaposan kezelésbe vettem :))) Elsőnek a hasát, majd a mellkasát. Viszonylag kevés szőr borította a testét, és az a kevés is szőke volt, és ez nekem nagyon tetszett! Egyben volt férfias, mégis kicsit lányos. A teste törékenynek tűnt, de a saját szememmel is láttam, hogy milyen rugalmas, és akkor már én is tapasztalhattam. A mellbimbóit először a kezemmel simogattam, míg egészen kemények nem lettek, majd a nyelvem hegyével "írtam" pár picike kört a barnás-rózsaszín bimbója köré. Ettől teljesen beindult, én meg attól, hogy ennyire élvezi! Végig csókolóztunk, miközben kihámoztuk egymást a maradék ruhából. Már láttam teljesen meztelenül, (akkor is felizgultam), de most, hogy tudtam, hogy folytatása is lesz a dolognak, nyugodtan szemügyre vehettem gyönyörű (és már teljesen merev) szerszámát. Nem volt olyan nagy, mint az Ádámé, de szabályos volt. Folytattam az addigi bánásmódot, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy meddig bírja anélkül, hogy egymásnak esnénk. :)))
Nagyon lassan és gyengéden vettem a számba a gyönyörű makkját, mire felnyögött. Akkor mentem el először. Egyszerűen nem bírtam tovább a gyönyört: ez a fantasztikus, jóképű, csodálatos testű srác ott van a karjaim között, és akar engem! Közben mozgolódni kezdett alattam, amit annak vettem, hogy most már ne szórakozzak vele, hanem szopjam le rendesen. Nem kellett kétszer jeleznie! :)))
Nekiestem a farkának, azzal kezdtem, hogy tövig bekaptam.Minden izma megfeszült, és csak a nyelvem játékára figyelt, ahogyan vadul simogattam vele a farkát, majd kicsit lentebb csúszva a golyóit is. Mikor újra a számba vettem, akkor élvezett el ő is, egyenesen a számba. De én nem bántam, hanem lelkesen lenyeltem az egészet. Magához húzott,
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 11. 20. csütörtök 09:00
Nem lett jó.
#1 Törté-Net 2006. 09. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?