Koleszos napjaim 3. rész

Szavazás átlaga: 7.23 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2006. szeptember 15.
Hossz: 6 006 karakter
Elolvasva: 1 766 alkalommal
Először arra gondoltam, hogy győzzön a jobbik alapon mindent Szabira bízok, aki egyre inkább közeledett hozzám. Nagyon sokszor megölelt, és olyanokat mondott, hogy milyen jó pasi vagyok, biztos sok barátnőm volt már, meg ilyenek. Egyértelműen puhatolózni kezdett, némelyik bókjától már szabályosan elvörösödtem, nagyon zavarba tudott hozni!

Ádám levegőnek nézett a kis zuhanyzós eset után. Már bánta az egészet, hiszen simán elmondhattam volna Szabinak, hogy Ádám megcsalta. Ezzel sakkban tudtam tartani, és ezzel ő is tisztában volt. Nem szólt többé bele, hogy mit csinálok. A kapcsolata napról napra gyengült Szabival, már kevesebbet tűntek el kettesben, Szabolcs annál inkább igyekezett hozzám közel kerülni. Nem tudtam, csak reméltem, hogy viszonozza az érzéseimet, de minden erre utalt. Aztán egyik este véletlenül hallottam, hogy Ádámnak pont rólam áradozik, és próbálja meggyőzni barátját, hogy mennyire "jó fej" vagyok.

Rájöttem, hogy Szabira hiába várok, nekem kell megtennem a kezdő lépéseket. Itt volt az ideje a kezdeményezésnek. Nagyon ritkán Ádám pénteken hamarabb elutazott, és olyankor még pár óráig együtt voltam Szabival a szobában. Tudtam, hogy eljött az én időm! Egymás mellett ültünk az ágyon, úgy beszélgettünk. Én hátradőltem, a lehető legkihívóbb pózba, és a lábammal "véletlenül" végigsimítottam a combján. A tekintetünk egymásba kapcsolódott, a szemében felizzott a vágy. Én elégedetten elmosolyodtam, mert láttam, hogy a tervem sikerült: minden egyes porcikájával engem kívánt. Nagyon lassan odahajolt, és megcsókolt. Egészen máshogy csókolt, mint Ádám. Az ajkaival lassan játszott, a nyelve szinte csiklandozott. Az egész testemet elöntötte a forróság, a farkam is nagyon ki akart törni a nadrágomból. Szabi a vad, majdhogynem szeretkezésekhez volt szokva, kíváncsi voltam, hogy hogyan reagál egy kis gyengédségre. Úgy kezdem el csókolgatni a nyakát, hogy az ajkaim benedvesítettem, de igyekeztem csak épp, hogy hozzáérni a bőréhez. A sóhajai biztosítottak arról, hogy élvezi a dolgot. Elérkeztem a füléhez, először azt is csak nyalogattam, majd hirtelen, de továbbra is óvatosan harapdálni kezdtem. Szinte letépte rólam a pólót.

– Ha tudnád, mióta vágyom erre – suttogta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.23 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 26. 08:17
#4
Ez se lett jobb 3 pont.
1
B
Barkas
2019. március 27. 17:30
#3
Alakul 🙂
1
a
A57L
2014. november 20. 09:00
#2
Nem lett jó.
1
T
Törté-Net
2006. szeptember 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1