Koleszos napjaim 1. rész

Szavazás átlaga: 7.25 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2006. augusztus 1.
Hossz: 6 769 karakter
Elolvasva: 2 777 alkalommal
A koliról tudni kell, hogy az eredetileg 2 személyes szobákban hárman laktunk. Ezt úgy oldották meg, hogy az egyik ágy emeletes volt. Én aludtam felül, alattam egy srác, akit nem nagyon bírtam, mert elég nyálas fickó volt, és az ágyamtól jobbra, lent aludt a nyálas fickó haverja. Egyszerűen tökéletes volt az alakja, az arca, a mozdulatai. Mikor először

megláttam, elakadt a szavam. Ilyet még sosem éreztem, hogy egy fiú is lehet ilyen hatással rám! Nevezzük most Szabinak. Magas, szőke hajú, zöldes szemű, nagyon vékony, de mégis izmos srác volt. Táncolt kiskorától kezdve, ez látszott a mozgásán, de nem olyan idegesítően, mint a nyálas srácnál, Ádámnál. Ádám mindig furcsa csípőmozgással járt, rázta az egyébként nagyon jó seggét, de ez nem csak engem idegesített! Mindenki kapásból azt mondta rá, hogy meleg, de mindig volt barátnője, így a pletykák lassan lecsitultak. Én is kezdtem elfogadni olyannak, amilyen. Ez azért is ment könnyen, mert lefoglalt a barátja, Szabi. Kicsit ijesztő érzés volt számomra, mikor rajtakaptam magam, hogy szinte bámulom őt. Csak egyszer történt meg, hogy egyszerre zuhanyoztunk, utána mindig kerültem a hasonló alkalmakat, mert merevedésem lett a látványától! Ez egy (addig) hetero srácnak nagyon rémisztő érzés!

Akárhányszor hozzámért, bizseregni kezdett a gyomrom. A tekintetében el tudtam volna veszni. És ő annyira kedves volt, nem csak a külseje fogott meg, hanem a viselkedése is. Nagyon humoros, intelligens, művelt fiú volt. Féltem bevallani önmagam előtt, de beleszerettem!!!
Egyre több időt akartam vele tölteni, kettesben, de a nyálas haverja állandóan ott volt! Mikor tudatosult bennem, hogy mit érzek Szabi iránt, akkor újra zavarni kezdett Ádám jelenléte.
Már lassan 6 hónapja lakunk egy szobában, szokássá vált, hogy úgy aludtam el, hogy fentről néztem, ahogy Szabi álomba merül. Akkor is gyönyörű volt! A hosszú szempillái árnyékot vetettek az arcára, olyan volt, mint egy antik szobor. Tökéletes, hibátlan.

Egyik este sokáig tanultam, délután sok kávét ittam, hogy fenn bírjak maradni, ezért nehezen ment az elalvás. Ádám és Szabi is már rég elszundikáltak (nekik sosem volt gond a tanulás). Úgy fél óra elteltével megreccsent alattam az ágy.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.25 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 25. 09:48
#4
Nálam nem nyert, nem az én világom.
1
a
A57L
2014. november 20. 09:01
#3
Jónak indul.
1
evon27
2010. május 6. 10:59
#2
Jé te vagy Szabolcs? EZ A TÖRTÉNET MEGJELENT MÚLTHÓNAPBAN EGY MELEG PORTÁLON ÉS OTT sZABOLCS ÍRTA.
1
T
Törté-Net
2006. augusztus 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1