A+ A-

Koleszos napjaim 1. rész

A koliról tudni kell, hogy az eredetileg 2 személyes szobákban hárman laktunk. Ezt úgy oldották meg, hogy az egyik ágy emeletes volt. Én aludtam felül, alattam egy srác, akit nem nagyon bírtam, mert elég nyálas fickó volt, és az ágyamtól jobbra, lent aludt a nyálas fickó haverja. Egyszerűen tökéletes volt az alakja, az arca, a mozdulatai. Mikor először
megláttam, elakadt a szavam. Ilyet még sosem éreztem, hogy egy fiú is lehet ilyen hatással rám! Nevezzük most Szabinak. Magas, szőke hajú, zöldes szemű, nagyon vékony, de mégis izmos srác volt. Táncolt kiskorától kezdve, ez látszott a mozgásán, de nem olyan idegesítően, mint a nyálas srácnál, Ádámnál. Ádám mindig furcsa csípőmozgással járt, rázta az egyébként nagyon jó seggét, de ez nem csak engem idegesített! Mindenki kapásból azt mondta rá, hogy meleg, de mindig volt barátnője, így a pletykák lassan lecsitultak. Én is kezdtem elfogadni olyannak, amilyen. Ez azért is ment könnyen, mert lefoglalt a barátja, Szabi. Kicsit ijesztő érzés volt számomra, mikor rajtakaptam magam, hogy szinte bámulom őt. Csak egyszer történt meg, hogy egyszerre zuhanyoztunk, utána mindig kerültem a hasonló alkalmakat, mert merevedésem lett a látványától! Ez egy (addig) hetero srácnak nagyon rémisztő érzés!
Akárhányszor hozzámért, bizseregni kezdett a gyomrom. A tekintetében el tudtam volna veszni. És ő annyira kedves volt, nem csak a külseje fogott meg, hanem a viselkedése is. Nagyon humoros, intelligens, művelt fiú volt. Féltem bevallani önmagam előtt, de beleszerettem!!!
Egyre több időt akartam vele tölteni, kettesben, de a nyálas haverja állandóan ott volt! Mikor tudatosult bennem, hogy mit érzek Szabi iránt, akkor újra zavarni kezdett Ádám jelenléte.
Már lassan 6 hónapja lakunk egy szobában, szokássá vált, hogy úgy aludtam el, hogy fentről néztem, ahogy Szabi álomba merül. Akkor is gyönyörű volt! A hosszú szempillái árnyékot vetettek az arcára, olyan volt, mint egy antik szobor. Tökéletes, hibátlan.
Egyik este sokáig tanultam, délután sok kávét ittam, hogy fenn bírjak maradni, ezért nehezen ment az elalvás. Ádám és Szabi is már rég elszundikáltak (nekik sosem volt gond a tanulás). Úgy fél óra elteltével megreccsent alattam az ágy. Ádám felkelt, és halkan odalépett Szabihoz. Leült az ágya szélére, és némán nézte azt a gyönyörű arcot. Becsuktam a szemem, mert tudtam, hogy fel fog pillantani, hogy meggyőződjön arról, hogy tényleg alszom-e. Az egyenletes szuszogásom meggyőzte. Mivel csukva volt a szemem, csak elképzelni tudtam, hogy mit csinál... Egy halk cuppanás...aztán még egy... Nem bírtam tovább, résnyire nyitottam a szemem. Ádám gyengéd csókkal ébresztgette Szabit, aki még félálomban volt, de már viszonozta a csókot. Nem úgy tűnt, mintha először csinálták volna. Iszonyatos féltékenység nyilallt a szívembe! Közben Ádám kicsomagolta barátját a takaróból. Az utcai lámpák és a hold megvilágította a testüket. Ádámon már csak boxer volt, de Szabi is hamar lekapta a pólóját. A testük szinte egybeolvadt, miközben szenvedélyesen csókolóztak.
- Biztos, hogy alszik? - suttogta Szabi. Én újra alvást tettettem egy kis időre.
- Igen, megnéztem - válaszolta Ádám.
Szabi kiverekedte magát a boxeréből, majd csókolgatni kezdte Ádám nyakát, és mellbimbóit. Ádám halkan nyögdécselt, teljesen extázisba esett attól, hogy ez a gyönyörű fiú őt kényezteti. Nem bírt magával, szinte letépte magáról az alsót. Szabi egyre lejjebb csúszott. Még elidőzött Ádám lapos, izmos hasánál, majd a már ágaskodó szerszámát vette kezelésbe.
Nagyon lassan kezdte nyalogatni, Ádám tett néhány sürgető csípőmozgást, mire Szabi tövig bekapta, és erőteljesen szopni kezdte. Annyira izgató volt, ahogyan csinálta, hogy nekem is merevedésem lett. Szerencsére pont úgy feküdtem, hogy a kezemmel elértem a saját farkam is, és óvatosan húzogatni kezdtem. Féltem, hogy észreveszik, de teljesen
felesleges volt: ők már csak egymással foglalkoztak. Ádám felsóhajtott, mikor Szabi a golyóit is szájába vette. Közben egymást simogatták, hogy fokozzák a hatást. Ádám már majdnem elélvezett, úgyhogy fogta a barátját, és gyengéden az ágyra tolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 11. 20. csütörtök 09:01
Jónak indul.
#2 evon27 2010. 05. 6. csütörtök 10:59
Jé te vagy Szabolcs? EZ A TÖRTÉNET MEGJELENT MÚLTHÓNAPBAN EGY MELEG PORTÁLON ÉS OTT sZABOLCS ÍRTA.
#1 Törté-Net 2006. 08. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?