A+ A-

Koleszos napjaim 4. rész

Szabival többször is voltunk együtt, én a föld felett jártam a boldogságtól. Ő csak nem is sejtette, hogy tudok arról, hogy mi volt köztük Ádámmal, de az kicsit rosszul esett, hogy nem mondta el nekem, arról nem is beszélve, hogy azt gyanítottam, hogy még vele is lefekszik néha. Ám a vallomásai megnyugtattak. Azt mondta, hogy szereti, ahogyan
viselkedem vele, szereti, hogy gyengéd is tudok vele lenni, és nem "csak úgy" megdugom. Egyből Ádámra gondoltam, meg arra, hogy ő milyen erőszakos. Azt láttam Szabin, hogy igazán hálás azért, hogy figyelmes vagyok vele, és nagyon-nagyon boldoggá tett a tudat, hogy kellek neki. De Ádámot sem hanyagolta, annak ellenére, hogy nekem minden szeretkezés után arról lelkendezett, hogy milyen gyengéd vagyok, és hogy ő ezt mennyire szereti! Nem bírtam tovább, rákérdeztem, hogy mi van közöttük, mire ő rendszeresen kitérő válaszokat adott, hiába féltékenykedtem látványosan, mindig leszerelt valamivel.
Ádámmal hidegháborút folytattunk: nem szóltunk egymáshoz, csak apró szurkálódásokat engedtünk el, melyek azért nagyon fájtak. Ha hárman voltunk a szobában, akkor szinte szikrázott a levegő a feszültségtől. Szabin is látszott, hogy egyre nehezebben viseli a szekálódásainkat. Tudtam, hogy abba kéne hagynom, hogy nem kellene beszólnom Ádámnak, mert Szabi teljesen kikészül, de ha nem tettem volna, azzal elismertem volna a győzelmét, az olyan lett volna, mintha átengedtem volna neki Szabit. Képtelen volt bármelyikünk is megszakítani ezt a gyerekes viselkedést, Szabolcs pedig nem bírta ezt elviselni. Láttam, hogy ideges emiatt, tudtam, hogy le fog minket állítani, de (rém)álmomban se képzeltem volna, hogy hogyan!
Egyik újabb piszkálódásunk alkalmával Szabi a földhöz vágta az egyik könyvét, és kiabálni kezdett velünk. Olyan volt, mintha egy régi vitát folytatna:
- Hagyjátok már abba! Nevetségesek vagytok! Igen, mindkettőtökkel lefekszem! És akkor mi van?! Nem vagyok egyikőtök tulajdona sem! Annyira szánalmas, amit csináltok! Azt hiszitek, hogy ezzel megnyertek? Hát nem! Fogjátok már fel, hogy ez csak sex!
Én teljesen elképedve néztem rá, hiszen mindent, ami köztünk történt ő semmibe vett! Nem akartam elhinni, hogy tényleg ezt mondja. Biztosra vettem, hogy néhány gyengéd szótól megjön az esze.
- Szabi, én szeretlek! - szóltam fojtott hangon
- Épp ez az! Mindketten jöttök ezekkel a nagy érzelmekkel, én meg csak annyit akarok, hogy megdugjatok! - nagyon ideges volt, és kétségbeesett, talán akkor jött rá, hogy milyen veszélyes volt két srácot is hülyítenie. - Elegem van belőletek! A legjobb az lesz, ha átköltözök egy másik szobába. Sajnálom, tudom, hogy szemét vagyok veletek, de ez van. Nekem a fiúktól csak sex kell, nem szerelem. Már bánom, hogy belementem ebbe az egészbe. Jól esett a rajongásotok, de ez már sok!
Az ajtóhoz lépett, de még visszaszólt:
- Ha lehet, ne öljétek meg egymást, ok? Felesleges, úgysincs esélyetek nálam.
Én csak néztem az ajtóra, teljesen sokkoltak a történtek. A szerelmünk csak egy ostoba légvár volt?! Ádám lerogyott az ágyra, nekem háttal, a kezébe temette arcát.
- Ekkora szemétládát! Hogy lehet valaki ennyire... - szólt pár perc múlva - Hagyta, hogy beleszeressek! Hagyta, pedig tudta, hogy nincs jövője a kapcsolatnak! Én is valami hasonlót éreztem. Ha az elején megmondta volna, hogy mi a helyzet, akkor is fájt volna, de nem áltattam volna magam hamis érzésekkel! Ha rögtön megmondja, hogy csak szex
lehet kettőnk között, biztos küzdöttem volna érte, biztos Ádámmal is rivalizáltam volna, de akkor legalább nem ért volna ekkora pofonként ez a dolog!
- Ekkorát még nem csalódtam senkiben! Miért hitegetett? Miért? - kérdeztem félhangosan.
- Azért, mert kellett neki a rajongótábor. Csak túl jól teljesítettük a feladatot, ő meg berezelt attól, hogy azt fogjuk követelni, hogy válasszon. Már értem a viselkedését, hogy miért csak az ágyban volt szenvedélyes, s egyébként miért volt elutasító. Azt hittem, hogy miattad és gyűlöltelek érte. De már belátom, hogy nem rajtad bukott el a kapcsolatunk. Kihasznált mindkettőnket, s mi pedig amilyen balfékek vagyunk, észre sem vettük.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 11. 20. csütörtök 09:00
Nem olyan jó.
#1 Törté-Net 2006. 09. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?