A+ A-

Koleszos napjaim 2. rész

A következő napokban nagyon furcsán éreztem magam. Egyrészt maga a tény, hogy a 2 srác hancúrozása ennyire felizgatott, másrészt pedig még féltékeny is voltam. Úgy, hogy tudtam, mi van kettejük között, többet láttam. Észrevettem az összemosolygásaikat, a titkos érintéseket, kézszorításokat. Azután az "akció" után a szobában többé nem
csinálták, de 1000 más alkalmat találhattak... Mindig tudtam, hogy mikor voltak együtt, mert olyankor Szabi felszabadultabb és boldogabb volt. De ez nem szegte kedvem! Elhatároztam, hogy megszerzem Őt, és csak a cél lebegett a szemem előtt.
Igyekeztem minél több infót szerezni róla, s ezek segítségével a közelébe férkőzni. És sikerült! Egyre többet beszélgettünk - kettesben is. Egyik délután Ádámnak dolga volt, csak ketten voltunk a szobában, s Szabolcs nekem mondta el a családi gondjait (tesójával volt valami zűr). Jól esett a bizalma, próbáltam vigasztalni. Nem akartam visszaélni a helyzettel, nem kezdtem ki vele (utólag belegondoltam, és valószínűleg nem utasított volna vissza), viszont ő a beszélgetés végén, mikor már úgy-ahogy sikerült megnyugtatnom, átölelt. Megint jött a bizsergető érzés a gyomromban! Éreztem az illatát, a haja a nyakam csiklandozta. Addig sosem kerültünk egymáshoz olyan közel sem fizikailag, sem lelkileg. Még szerencse, hogy bő pulcsi volt rajtam, mert teljesen felizgultam!
Ekkor lépett a szobába Ádám. (Ha lehetne tekintettel ölni, már nem élnék...:))Szabi gyorsan elengedett, és kétségbeesett hangon neki is előadta, hogy mi történt. Ádám dühe folyamatosan lecsillapodott. Gondolom, ő másképp vigasztalta meg Szabit, minden esetre együtt mentek zuhanyozni és csak 1 óra múlva jöttek vissza...
Azonban Szabi attól kezdve másként tekintett rám. Rengeteget hülyültünk, beszélgettünk, együtt is tanultunk, ettünk, magyarul szinte egész nap együtt voltunk. A legtöbb esetben Ádám is velünk volt, ám neki akkor volt "barátnője", akivel néha azért foglalkoznia kellett. Kihasználtam minden alkalmat, mikor "csajozott", s nem volt Szabi mellett. Ádám nem volt sem vak, sem hülye. Látta, hogy mit csinálok. Kölcsönösen féltékenyek voltunk egymásra, Ádám hamarosan szakított is a lánnyal. Nem tudom, mi tette be nála a kiskaput, de egyik későre torlódó zuhanyzásomkor utánam jött.
- Mit akarsz Szabitól? - kérdezt
- Közöd? - vágtam vissza nem túl okosan, mert a következő pillanatban nekem esett és a falhoz nyomott.
Megijedtem az erejétől. Ádám magas, vékony srác volt, s bár mindig sejtettem, hogy erős, de azt nem gondoltam volna, hogy fél kézzel elbánik velem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 11. 20. csütörtök 09:01
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2006. 09. 3. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?