Koleszos napjaim 5. rész

Szavazás átlaga: 7.51 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2006. szeptember 21.
Hossz: 8 768 karakter
Elolvasva: 1 726 alkalommal
Már csak 1 hónap volt hátra a suliból, de még így is volt minden nap látnom Szabit. Egyedül Ádám volt az, akivel erről beszélni tudtam, és úgy vettem észre, hogy ezek a pár perces beszélgetések neki is számítanak egy kicsit. Elvégre csak én tudtam arról a suliban, hogy ki is valójában, egyedül előttem nem kellett titkolóznia.

Amennyire gyűlöltük egymást, olyan jóba lettünk, és ehhez elég volt egy hajnalig tartó őszinte beszélgetés. Ugyan megbeszéltük, hogy csak és kizárólag barátok leszünk, és kerüljük a fizikai kapcsolatot, mégis nagyon kívántam őt. A véleményem teljesen megváltozott róla: nem egy nyálas srácot láttam benne, hanem egy helyes, jó (értsd: TÖKÉLETES! ) alakú, vonzó fiút. Ám komolyabb érzelmeket nem ébresztett bennem. Egyrészt ő lett a legjobb haverom, másrészt kívántam, de nem volt meg az az érzés, amit annak idején Szabolcs váltott ki belőlem, és akkor ez jó is volt úgy.

Kicsit azért zavart a dolog, mármint hogy egyre többet fantáziálgattam Ádámról. Főleg, mikor észrevettem, hogy sokszor néz engem, zuhanyzás közben is. Mégis, mikor esténként megkérdezte, hogy megyek-e vele, nem mondtam ellent. Reménykedtem, hogy egyszer elkap végre, de kezdeményezni nem mertem, hiszen megállapodtunk, hogy nincs szex! Pedig mennyire vágytam rá! Csak arra az alkalomra tudtam gondolni, mikor a zuhanyzóban a magáévá tett. A farka egyszerűen elvarázsolt, emlékszem, akkor nem akartam a számba venni, utóbb meg bármit megtettem volna, csak még egyszer had szopogassam azt a gyönyör rudat!

Ezzel a vacakolással eltelt két lassú hét, mikor Ádám egyik délután, mikor mentünk a koleszba, közölte, hogy azóta az este óta, mikor megcsókolt, sokat gondol rám, és bánja, hogy akkor nem történt több. Vigyorogtam, mint a vadalma, és mondtam, hogy ezzel én is így vagyok! Mikor hazaértünk, kulcsra zártuk az ajtót, és egymásnak estünk. Fantasztikusat szeretkeztünk, de hiányzott a megmagyarázhatatlan érzés, amit akkor éltem át, mikor Szabival voltam. Ráadásul Ádám is végig Rá gondolt, ebben mai napig biztos vagyok. Megint megfogadtuk, hogy ez volt az utolsó, ám másnap mégis egymás karjai között kötöttünk ki. Az utolsó héten már minden nap együtt voltunk, de ez még mindig csak szex volt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.51 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. április 26. 08:19
#5
Nálam meg a minimum 1 pont.
1
B
Barkas
2019. március 27. 18:02
#4
Nagyon tanulságos. Több, mint 9 pont.
1
a
A57L
2014. november 20. 08:59
#3
Ez gyenge.
1
iklo
2007. január 22. 14:08
#2
Én az egész történetre adnék 9 pontot, plusz még valamit...
1
T
Törté-Net
2006. szeptember 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1