A+ A-

Látogató a kollégiumban 4. rész

Eltelt vagy két hét és nem jött az esti látogatóm, az igazat megvallva már hiányzott az a borzongató érzés, hogy megint vele lehessek mikor nem is, tudom ki az, aki úgymond csak szex játékszerként kihasznál engem.
Az idő lassan cammogott és nem igazán tudtam mit kezdeni magammal, párszor összefutottam a szomszéd démonnal de a szokásos gúnyos utálattal nézett rám. Gyakran gondolkodtam, vajon melyikük lehet az én kis látogatóm a démon baráti köréből, vagy talán máshonnan jön, nem tudom. Egy idő után már nem is nagyon léptem ki a szobámból csak tanultam, hogy minél gyorsabban teljen az idő és vártam esténként mikor lép be hozzám megint az a bizonyos illető. Az idő telt s én egyre kanosabb voltam vágytam megint egy kis kéjre és szenvedélyre vagy inkább egy bődületesen nagy adagra. A szomszédnál folyamatosan mentek a bulik és esténként a hatalmas ricsajozások közepette gyakran hallottam hörgéseket és sikolyokat. Egyre gyakrabban fordult elő hogy késő éjszaka elcsendesedett odaát minden és csak a vad szex hangjait hallottam semmi mást, ilyenkor én i nagyon beindultam és segítettem magamon. De ez az érzés közel sem volt hasonlítható ahhoz mikor vele voltam, azt sem tudtam ki ő, de mégis az őrületbe kergetett a hiánya.
Egyik délután mikor piszok meleg volt mentem a folyosón lévő hűtőhöz egy kis lehűlés reményében és kutattam a mélyhűtő részben a fagyos élvezet után hallottam egy elég erőteljes ajtó csapódást majd a jól ismert öngyújtó által keltett kaparó hangot. Megtalálván a félretett jégkrémet gyorsan kibontottam és egy nagyot haraptam bele, rohadt jó volt 30 fokban ez a kis hűvös. Elindultam a szobám felés és megláttam a szomszédot amint alsóneműben az ajtajával szemközti ablakban áll, és mély slukkokkal tünteti el a kis koporsószegét, rá sem nézve közelítettem szobám felé, hogy minél hamarabb eltűnhessek előle, nehogy megint szembe találkozzam kedves lényével.
- Állj csak meg egy pillanatra. - sivított felém -
- Igen. - fordultam meg -
Kezemben tartva a jégkrémet néztem rá és csak egy pillanatra fejemen átfutó ötlettől vezérelve végigmértem testét. Fantasztikusan nézett ki egy finom csipkés kis bugyit és a hozzá tartozó melltartót viselt, mintha csak most lépett volna le az egyik divatlap hasábjairól. Már csak arra lettem figyelmes amint közelebb lép hozzám és enyhén meghajolva egy nagyot harap a jégkrémemből, és felegyenesedik. Önkéntelenül is szemem a dekoltázsára tévedt s egy másod percre elbambultam feszes kerek mellein, amelyeket az a bájos kis csipke ölelt, szinte mindent megmutatva belőle csak a mellbimbóit takarta vastagabb szövet.
- Látom, tetszik? - kérdezte -
- Nem is néztem. - mentegetőztem gyorsan -
- Nem gond már megszoktam, hogy minden kant csak ez érdekel bennem. Meg, hogy mikor lehetnek bennem. - lökte oda hanyagul -
- Talán megfogdosnád őket? - kérdezte mivel látta, hogy elképedt tekintetem még mindig ezeken a csodás kis dombokon vándorolt -
- Nem! Nem semmi esetre sem! - mentegetőztem gyorsan -
Gyorsan a szobám ajtaja felé vettem az irányt még mielőtt megint tesz valami zavarba ejtőt. Mikor éreztem, hogy megfogja a kezem a csuklómnál, és visszaránt, ekkor pajzán és erősen szexuális töltetű gondolatok futottak át a fejemen, hogy hátha akar tőlem, mégis valamit. De megint a szokásos formáját hozta és a, mint kezemet maga felé húzta, láttam amint csak a jégkrémemből, harap egy újabb darabot, és élvezettel engedi lecsúszni torkán a fagyos mentsvár egy darabját.
- És hogy ne érezd magad kihasználva. - kidobta a cigijét az ablakon és leengedve kezeit benyúlt mellei alá és megemelte őket, hogy még jobban kigömbölyödjenek, majd egy gyors mozdulattal végignyalta bal mellét.
Én hirtelen zavaromban, sietve elindultam szobám felé mivel nem akartam, hogy kigúnyoljon az álló farkam miatt, gyorsan beviharzottam menedékembe, de még hallottam a szavait.
- Látom még mindig az a szende kis nyikhaj vagy.
Hallottam amint nevet, míg magam után húztam az ajtót és nagy lendülettel bezártam magam után. Csak pár óra múlva merészkedtem ki, nehogy megint belém kössön az a jótét lélek, és mivel már legalább 3 órája szaunáztam a szobámban elindultam zuhanyozni. Belépve a fürdőbe a vízcsobogásból hallottam, hogy már valaki éppen lehűti magát elindultam a tusoló rész felé vállamon a törölközővel és teljesen csupaszon. De legalább a két egymás melletti tusolóból az egyik szabad bár mindig zavart, hogy nem volt köztük semmi válaszfal, így számomra egy kicsit feszélyező volt fürödni. Oda érve megláttam Esztert amint a zuhany alatt ál és egy hatalmas szivaccsal, dörzsölgeti testét. Amint megláttam ott a helyszínen ledermedtem, és nem tudtam mit tenni, az a gyönyörű test és pont ott előttem. Ő rámnézett és amit mondott csak másodpercekkel később jutott el az agyamig mivel teljesen megbabonázott a látvány.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 09. 18. vasárnap 09:58
már egy kicsit lehetne tovább fejleszteni a perverzitás irányába is... folytasd 8p lett
#8 listike 2014. 04. 4. péntek 09:51
Kicsit már uncsi.
#7 A57L 2014. 01. 25. szombat 06:16
Nem rossz.
#6 szanci 2006. 07. 20. csütörtök 23:55
tovább húzni??? szerintem már nncs nagyonhova tovább, it a ideje h kiderüljenek a dolgok, bár nem nagy titok h ki is az az éjjeli látogató... :), de reméllem még lesz 2-3 rész ;)
#5 Emmma 2006. 07. 16. vasárnap 11:02
jó legyen tökösebb, de csak árnyalatokkal
húzd tovább, akkor hihetőbb lesz a karakter.
de nagyon tetszik :))
#4 Teknõsbika 2006. 07. 14. péntek 08:44
annyit még hozzá, hogy ez a behódoló magatartás sehova sem vezet, tökösebb főhőst kíván a nép:-)
#3 Teknõsbika 2006. 07. 14. péntek 08:42
sima 10 pont megint
de a főhős ennyire nem lehet lúzer, ez már fáj
és gyakrabban a folytatásokkal
#2 Teknõsbika 2006. 07. 14. péntek 08:40
sima 10 pont megint
de a főhős ennyire nem lehet lúzer, ez már fáj
#1 Törté-Net 2006. 07. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?