A+ A-

Látogató a kollégiumban 1. rész

Sosem voltam egy igazán vonzó egyéniség 190 centi magas és egy kicsit molett, ami egy kis pocakban formálódott meg. Mindemellett félénk is voltam mivel nem tartottam magam soha jóképűnek és sok próbálkozás és visszautasítás után az ember el is hiszi magáról, hogy nem kell senkinek. Mikor a gimi után egyetemre kerültem csak még jobban megutáltam magam, és mivel egy koedukált kollégiumba kerültem, elég kellemetlen volt hogy szűzként vagyok itt miközben a szomszéd szobában egy gyönyörű lány lakott. Gyakran halottam eleinte mikor van nála "fiú látogató" és hogy éppen nem a leckét beszélik meg. Elég gyakran hallottam egyre másra más és más hangokat a szomszédból gondolom olyan két - három naponta váltogatta a barátait.
Az első találkozásom Eszterrel nem volt felhőtlen, alig két napja laktam a koliban, mikor elmentem mellékhelységbe, természetesen a fiúk részére fenntartott illemhelyre mentem. Mikor kinyitottam a WC ajtaját rendesen meglepődtem egy szőke hajú feltűnően csinos lány ült bent alsóneműben és kezében cigivel.
- Mi van, melák? - szólalt meg hirtelen - Nem láttál még nőt a budin.
Meg sem tudtam szólalni. Csak álltam ott és még a wc papír is kiesett a kezemből és elgurult a padlón.
- Látom, tetszik a látvány perverz állat.
És ezzel a mozdulattal a nadrágomra bökött, de elmérte a távolságot és elég rendesen eltalálta keménykedő férfiasságomat. Minek hatására én odakaptam, lecsuktam szemem és egy kicsit meggörnyedtem fájdalmamban és szégyenemben egyszerre. Ő mint a ki jól végezte dolgát felállt és kikerülve engem kilépett a boxból.
- Nesze te beteg állat, erre recskázhatsz egy darabig.
Majd belökött a WC - hez és rám zárta az ajtót. Én egy darabig még ott maradtam, és sajgó testrészemet szorongattam, hogy múljon a fájdalom.
Mikor vissza mentem a szobámba a szomszédból hangos nevetgélést hallottam, ekkor tudatosodott bennem, a lány a WC - ről nem más, mint a szomszédom, nem mertem vele találkozni egy darabig és mindig korábban keltem nehogy összefussunk. Egy héttel később találkoztam vele, mikor haza értem, és ő megint ugyan azzal a gúnnyal szólt rám.
- Mi van, melák, nem elég a folyosó ahhoz, hogy közlekedj, vagy csak nem látsz a szemedtől fafej. Hülye seggfej, add már vissza a dolimat.
Ekkor vettem észre, hogy ráléptem egy papírra, ami a földön hevert. Felkaptam a földről oda nyújtottam, és gyorsan eloldalogtam, nehogy újabb szitkokat vágjon a fejemhez, vagy valami zavarba ejtőt csináljon velem.
Úgy három hónapja lakhattam már a démon mellett, mikor hallottam, hogy kopognak, oda mentem az ajtóhoz és kinyitottam. Egy bombázó hölgy ált az ajtómban egy táskával a kezében, az ideálom volt ő teljesen. Hosszú combjai virítottak a kis miniszoknyája alól, és az az őrületbe kergető topp volt rajtra, amiben látszottak azok a csodás mellei és, hogy nem hord melltartót, bár nem is nagyon volt rá szerintem szüksége. Feszes mellei szinte felfelé néztek, és hosszú barnás haja pedig belógott a topba a mellei közé.
- Eszter?
Egy szót sem tudtam szólni, mivel egyszerűen lenyűgözött a látvány és nem tudtam magamhoz térni.
- Erre cica - szólalt meg egy hang nem messze - azt a nagy darab marhát meg hagyd ott még hagy bámuljon maga elé egy darabig.
Majd ott termett és karon ragadta a lányt és elvonszolta, de még egy gúnyos megjegyzést azért oda dobott.
- Úgye nem baj, ha elrabolom őt, hústorony? Bár azt hiszem nem tartott volna amúgy sem sokáig ez a találkozás. Balfasz.
Én gyorsan behúzódtam a szobámba, mint egy menedékbe, de még egy darabig nem nagyon tértem magamhoz. Egy ilyen lányról álmodoztam mindig, soha nem fogom elfelejteni ez biztos volt már akkor.
Egész este tanultam a másnapi ZH - ra, bár ez nem volt könnyű mivel a szomszédból folyamatos nevetgélés vagy inkább harsogás hallatszott. Akkor tudtam meg még egy falon keresztül is fel lehet ismerni a pezsgős dugó pukkanását, és a boros dugók rángatásának hangjait is. Úgy hajnali három körül járhatott az idő mikor végeztem totál ki voltam, de a szomszédban még mindig nem lankadt a party. Ebben biztos voltam a hangok alapján, ekkor már tudtam legalább négy nő volt ott és elég hangosak, s nem csendesen beszélték meg a szeretkezési problémáikat és nevettek nagyokat egy - egy fiú kitárgyalása után, majd jött az elengedhetetlen koccintás hangok. Elalvás előtt még elmentem zuhanyozni, és ahogy elhaladtam a szoba előtt úgy négy üveg pezsgős egy tequila és egy pár sör eddig ennyi volt a fogyasztás meg még ami bent lehet.
Mikor visszaértem a szobámba gyorsan lefeküdtem és koncentráltam az elalvásra, de nem nagyon ment. Úgy gondoltam egy kis kényeztetést megérdemlek a dög melegben az ágyon fekve letoltam az alsóm és elkezdtem játszani magammal, ahogy én szeretem. Nagyon élveztem és elnyújtottam ezt a kis magamnak szerzett gyönyört, hirtelen fura érzésem támadt mintha más is lenne a szobámban rajtam kívül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 09. 18. vasárnap 09:54
nagyon jóóó folytasd... érzéki képi világgal tártad elénk a kollégiumi világot
#7 listike 2014. 04. 4. péntek 07:47
Nagyon jó.
#6 A57L 2014. 01. 25. szombat 06:14
Nem rossz.
#5 Béla 2006. 12. 21. csütörtök 21:28
Kezdetnek nagyon ígéretes, most jön fogom elolvasni a folytatást is :)
#4 Emmma 2006. 06. 10. szombat 18:06
mint az éles szilánkok törtek át mindenen és jutottak el tudatomig

komolyan jobban megfog az írói tehetség szikrája, mint az, amit elmesélsz. Furcsa és izgalmas fordított helyzetből látni valamit.
#3 Rebyc 2006. 06. 3. szombat 11:44
jóóóóóóóó
#2 bunkó 2006. 04. 19. szerda 00:03
én mé nem álmodok ilyesmiket? :P
#1 Törté-Net 2006. 04. 16. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?