A+ A-

Látogató a kollégiumban 2. rész

Hetek teltek el azóta, ami történt vagy meg sem történt nem is tudom már. Olyan volt mintha csak egy álomban lebegtem volna, a valóság és a képzelet határán és nem tudom mi az igazság. Minden olyan volt mint előtte ugyan úgy teletek a napok, és még mindig kerültem a jó szomszédom. Ő folytatta a bulizást, mintha nem is lenne más oka annak, hogy itt van fiúk jöttek és mentek, a barátnői is jöttek hosszú dumálások és lerészegedések majd ment minden tovább. Gyakran jártam ki hátha megtudom netán az ő egyik barátnője volt - e a látogatóm, de nem tudtam megállapítani sem a hangjuk sem a kinézetük alapján mivel bennem minden elég homályosan élt.
Ő a szokásosan viselkedett velem, és volt pár ütközésünk, amikor a szokásos utálattal förmedt rám, és szinte éreztem a hangjában az undort. És ezek a dolgok teljesen ki csináltak.
Úgy egy hónap telhetett el és jött a szokásos lány csapat most pár fiúval kiegészítve, én nem tudtam mit gondoljak hallottam a beszélgetésüket meg mást is. Az igazat megvallva felhúztak a hangok, mivel nem tudtam, csak sejthettem mi történhet a szomszédban, és így eléggé kanosan aludtam el a szobámban. Bár egy darabig még reméltem, hogy vissza tér a látogatóm, de lassan letettem róla. Álmomban is visszatért az a bizonyos éjszaka és az a kéj amit akkor éreztem, édes álmom közepén arra ébredtem, hogy valami hideg ér hozzám. Felriadtam és kinyitottam a szemem de a szoba sötét volt és nem láttam mást csak egy sziluettet de azt gyorsan kivettem, hogy ez egy lány körvonalai. Éreztem amint az alsónadrágomon keresztül megérinti meredező farkam mely elég rendesen ált az álom hatására.
- Hiányoztam? - suttogta - netán rólam álmodtál?
- Igen.
- Akkor ne álmodozz tovább, hanem légy velem.
Amint az utolsó szó foszlány is elhagyta ajkait már éreztem, hogy merev hímtagomat simogatja , miközben másik kezével már húzza is lejjebb az alsómat.
- Ki vagy? - hagyta el szám akaratlanul is a kérdés -
- Majd egyszer elmondom, de addig is egyen ennyi elég.
És már nyelvével nyalogatta is a makkomat. Én megfeszült testel élveztem a dolgot, nem is nagyon akartam és nem is tudtam mozogni. Csak élveztem, amint tövig lenyeli kemény farkam, és lágyan de mégis erőteljesen szopni kezdi miközben tövénél szorongatja. Halottam egy lágy hangot, azt hiszem egy ruha suhogása lehetett. Éreztem, amint az ágy finoman megint meglibben, tudtam ez csak egyet jelenthet, vagyis nem fog hamar itt hagyni megint. Éreztem a finom mozdulatot, amint átveti egyik lábát a testem felett, és ekkor finom édeskés illat csapta meg az orrom.
- Te is nekem. De csak lágyan.
Nem tudtam, mire gondol igazán, és ekkor megláttam fenekének körvonalait amint kinyitottam szemem.
- Csináld, jó?
Rájöttem édes puncijának illatát érzem, de nem tudtam mit is csináljak pontosan nehogy fájdalmat okozzak neki.
- Hogyan? - suttogtam -
- A nyelveddel érezni fogod hogyan, ne gondolkozz, csak érezd.
És ezzel az arcomba nyomta fenekét. Lassan és félve nyújtottam ki nyelvem, nem tudtam, mit keressek, és milyen lesz, amit keresek. Nyelvem valami kemény és mégis puha bőrfelülethez ért. És lassan kitapogattam vele valami kis behajlást a két dombocska között, és ott kezdtem el nyalogatni gyengéden.
- Nyald végig párszor, aztán erősebben told közé és úgy folytasd.
Engedelmeskedtem, bár félve kezdtem neki, mint egy kiscica, aki első korty tejét lefetyeli. Majd erőssebben kezdtem nyalni, amint éreztem, hogy felforrósodik, és egyre keményebbek lesznek szeméremajkai. Nyelvemmel megtaláltam csiklóját, mely nagyon megnőtt első nyaldosásaim óta és már kifelé kezdett bújni, egy hirtelen ötlettől vezérelve teljes nyelvem rászorítottam, és erősen végig húztam rajta. Megemelte fejét és kivette szájából a farkam.
- Igen. Ez az. - suttogta -
Tudtam jól csinálom és folytattam ezt még egy darabig. Ekkor már csak kezével játszott hímtagomon és egy, egy elfojtott hanggal jelezte , hogy nagyon élvezi amit csinálok. Egyszer csak megváltozott az íze és én egy kicsit megijedve abbahagytam eddigi feladatomat.
- Ne félj, csak azt jelzi, hogy már nagyon kívánlak, mint ahogy te is engem.
Megfordult és farkam fölé helyezkedett, és egyik kezével megfogva függőlegesbe állította azt, majd lassan magába eresztette. Én hátra szegtem fejem, amint élveztem, hogy megint benne lehetek.
- Látom, ez jól esik? - súgta mosolyogva -
Lassan körözött egyet csípőjével, ennek hatására megrándult farkam. Ő pedig egy elfojtott nyögéssel jelezte, hogy ezt szereti. Lágyan mozgatni kezdte fenekét miközben mellkasomra támaszkodott, minden mozdulatát ki akartam élvezni, az a gyönyör leírhatatlan volt. Hátrébb helyezte súlypontját és megfogta kezem és a tarkóm alá nyúlva emelni kezdett. Engedelmesen követtem és azt tettem, amit akart, mikor felültem pont a nyakához került a szám és gondolkodás nélkül elkezdtem csókolni édes bőrét. Nyögései jelezték jó úton járok, majd lejjebb tolta fejem és számhoz emelte egyik mellét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 09. 18. vasárnap 09:53
tetszettős lett folytasd... 8p
#7 listike 2014. 04. 4. péntek 08:39
Jó.
#6 A57L 2014. 01. 25. szombat 06:15
Elég jó.
#5 sihupapa 2008. 12. 19. péntek 04:27
egész jó
#4 Rebyc 2006. 06. 3. szombat 11:47
csak így tovább..
#3 szanci 2006. 04. 27. csütörtök 22:18
jó, de szerintem is lehetne kicsit még nyújtani....
10p
#2 Teknõsbika 2006. 04. 26. szerda 23:56
nagyon jó, csak így tovább
csak lehetne egy rész sokkal hosszabb
10 pont
#1 Törté-Net 2006. 04. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?