A+ A-

Látogató a kollégiumban 3. rész

A fenébe is, már megint eltelt egy hét és én semmit sem tudtam meg róla. Ki is lehet a titokzatos látogatóm, megkérdeztem pár szomszéd szobában lakó embert, de senki nem látta illetve nem is tud ilyenről. Gondoltam Eszterhez is bekopogok de valószínűnek tűnt, hogy vagy kinevetne és megrugdosna, vagy pedig közröhej tárgyává emelne, és erre igazán nem vágytam. Bár a szomszédokkal való ismerkedés és nyomozgatás során megtudtam miért ilyen gyönyörű is a szomszéd démon. Nem más, mint az egyetem mellett modellkedik méghozzá nem is akárhogy, elég jól keres vele. Legalább megtudtam ki az a tíz vagy inkább tizenhat fős kis hölgy csoport, aki rendszeresen látogatja őt osztálytársak és munkatársak is. Tehát egy rakás észveszejtően szexi és tökéletes testű lány, és a nagy bulijaik alatt mindössze egy vékonyka kis fal választ el tőlük. Egyszerűen megőrjítenek olyan gyönyörűek az a tipikus, amikor az ember az életét is oda adná egy ilyen szépségért. Gondoltam rá, hogy netán az egyikőjük lehet az én kis látogatóm, de nem valószínű, mikor kellenék én egy ilyen észveszejtő bombázónak mint akármelyikkőjük is. Még a csapat saját maguk által kikiáltott rút kiskacsájának is olyan szép szemei és teste van, hogy akár ölni is lehetne csak azért, hogy egy csókot kapjon tőle az ember. Eszter viszont egy igazi lábtörlőnek néz engem, de amint észrevettem rajtam kívül még egy ember van csak a koliban akit nem bír. De őt is rendszeresen szégyenbe hozza mindenki előtt, ezért is költözött ki a koliból így én lettem az egyetlen célpont.
Hétvége volt és nem mentem haza mivel hétfőn megint nagy ZH és nem igazán ment az anyag tehát magolni kellett nagyon. Péntek este nehezen aludtam mivel a kis szomszéd démon megint hozta a formáját és nagy bulit tartott kb. hajnali 2 - ig utána pedig az éppen aktuálissal ütötte el az időt majd jött megint a piálás azzal a bizonyossal. Egész délelőtt tanultam és így délután 4 körül enyhén beállt aggyal ültem ki a folyosón lévő tv elé némi kikapcsolódás reményében. A kanapé elég kényelmes volt én pedig enyhén magam elé révedő tekintettel néztem valami sorozatot tudja halál mit néztem. Egyszer csak halk csörömpölés hátulról nem nagyon tudtam mi lehet igazán fel sem fogtam a dolgot. Valaki oda lépett a kanapé hátához és egyet böffentett, amire felkaptam a fejem, majd mikor elkezdtem hátra fordulni, hogy meg is nézzem ki volt ilyen rendkívül kifinomult. Egy hatalmas böffentés kíséretében egy az egyben ott ülve a kanapén lehányt valaki, a fehér pólómnak a helyszínen annyi volt és a szagokból és a látvány világból arra következtettem. Ezt az okádást nagy mennyiségű vörösbor illetve wiski elfogyasztása előzhette meg. Kicsit bekattantam és felugrottam az ágyról hogy szembe fordulhassak támadómmal és ekkor egy elég fura érzéseket keltő látvány tárult elém.
- Vigyázhatnál hova ülsz le faszkalap - mormolta rekedtes hangon a démon.
- Te meg figyelhetnél, hova okádsz.
Semmi sértőt nem tudtam hozzá fűzni, mivel egy alig fehérneműnek nevezhető valamiben kóválygott ott előttem. Látszott rajta totál részeg és alig áll a lábán és az a tanga egyszerűen észveszejtően szexisen ált neki és a mellei feszítették a melltartóját, mintha csak ki akartak volna mászni börtönükből.
- Remélem tetszik mikor kefélek a szomszédodban. - néha meg - meg billent a szavak kiejtése közben -
- Nem bír érdekelni, hogy te ezt a dolgot netán izgatónak találod - vágtam oda.
- Most szoptam le a tegnap esti kant még búcsúzóul, és ő egy nagyot élvezett a számba és egy kicsit kellemetlen íze volt és kijöttem hányni. -csapta fejemhez a valóságot mosolyogva. Amint megértettem mit is mondott ott a helyszínen lekaptam magamról a pólót és undorodva két újjal tartva eltoltam magamtól a ruhadarabot.
- Legalább ne itt vetkőzz hülye zsíros benga állat. Ettől megint felkavarodik a gyomrom.
Ezekkel a szavakkal megfordulva becélzott egy kukát és bele ürítette gyomrának maradék tartalmát, ami valószínűleg tömény alkohol lehetett. Én ott hagytam és elmentem zuhanyozni ez volt eddigi életem legundorítóbb pillanata. Este megint indult nyolc körül a buli odaát nem is nagyon tudom elképzelni hogy bírják ezt folyton. Leültem tanulni és közben mi mást tehettem volna hallgattam a szomszédból bömbölő zenét és vihogásokat. Úgy három négy órája ülhettem az asztalomnál és jegyzeteltem mint egy motolla, mikor hallottam valaki kinyitja az ajtót. Gondolkodás nélkül oda néztem de az ajtó nem lett kinyitva csak résnyire, ekkor egy kéz benyúlt és a villanykapcsolót letolta.
- Nagyon vicces, de nekem még tanulnom kell! - kiáltottam oda hátha csak szórakozik valaki -
Mikor megszokta a szemem a sötétet, hunyorítgattam, hátha látok megint egy kezet aki netán vissza kapcsolja a villanyt, ekkor kitárult az ajtóm én reflexből szemem elé kaptam a kezem mivel úgy éreztem ki égeti a szemem a fény.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 09. 18. vasárnap 09:55
érdekes továbbra is folytasd kérlek... 8p lett
#7 listike 2014. 04. 4. péntek 08:54
Egysíkú.
#6 A57L 2014. 01. 25. szombat 06:16
Egész jó.
#5 Emmma 2006. 06. 9. péntek 15:22
...mmm, tudtam, hogy valamit elszalasztok, hogy nem koleszban, hanem puccos albérletben tengetem az életem. Tetszett. Méééég...
#4 Rebyc 2006. 06. 3. szombat 11:40
Úgyis a szomszéd cafka lesz a látogató, de azért 10pont... :-)
#3 szanci 2006. 06. 2. péntek 00:57
nem tom melyik az a másik de ez naon jó!
továbbra is 10p
#2 Teknõsbika 2006. 06. 1. csütörtök 08:58
ejakulatív 10 pont, és azonnal folytatást!
a 2 legjobb sorozat egyike!
#1 Törté-Net 2006. 06. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?