A+ A-

Gypsy girl 1. rész

Negyvenedik születésnapomra megleptem magam a hegyekben egy kis házzal, amit magamban csak menedékháznak hívtam. Számomra az is volt, itt tudtam pihenni igazán az egész heti munka, pörgés után. Szerettem ide menekülni, jó volt egyedül lenni, már megengedhettem magamnak, hogy néhány napot ne dolgozzak. Vállalkozásaim szépen beindultak, reméltem egy kicsit nyugodtabb korszak következik. BMW-m szépen falta a kilométereket, az autópályát elhagyva még egy húsz percet kellett autózni mellékutakon. Egy erdős részhez érve stoppost láttam az út szélén, erre nem igen szoktak stoppolni, lassítottam. Fiatal cigány nő volt, látszott rajt, hogy nem prosti. Normálisan volt felötözve, sötét szoknya, fehér blúz és félretaposott fekete körömcipő, kezében két reklámtáska.
Megálltam, megkérdeztem hova megy, egy tizenöt kilométerre lévő falut mondott.
- Szálljon be! Az elágazóig szívesen elviszem- -invitáltam
- Az is jó, annyival is előbb érek - -ült be.
Ahogy becsukta az ajtót, jellegzetes cigány szag csapta meg az orromat. Alaposan szemügyre vettem, tizennyolc év körülinek saccoltam, olyan bögyös, faros fajta volt. Ahogy beült a szoknyája felcsúszott, vastag combjai kilátszottak. Elmesélte, hogy a nővérénél volt keresztelőn, de eljött, mert nem akart a részeg duhajkodásban résztvenni. A buszra nem volt elég a pénze ezért a szemét sofőr félúton leszállította. Most itt van lóvé nélkül, és lassan rásötétedik itt az erdő közepén, ahol egy órája rajtam kívül semmilyen jármű nem járt. Mind ezt egy szuszra mondta el kissé mély rekedtes hangon. Furcsán beszélt, nem volt egy IQ bajnok, nagyon kellett figyelnem, hogy megértsem. Kezem a combjára csúsztattam.
- Ha okosan viselkedik haza viszem, sőt még pénz is kereshet- -mondtam magázódva
- Mit kő csinálnom a lóvéért, meg bassza a picsám, he? - -kérdezte indulatosan
- Igen többek közt azt is- -válaszoltam nyugodtan
Meglepődött a válaszon, láttam, nagyon gondolkodik. Az elágazóhoz értem és megálltam.
- Hogy döntött, kiszáll, vagy utazunk tovább? Ha marad akkor viszont meg kell keresni az útiköltséget. Most elő veszem a farkam és maga szépen leszop, ha jól csinálja kap kétezer forintot esetleg többet is és haza viszem .
- . Félek a sötétben, nem akarok kiszállni- -mondta félénken.
Félre álltam az autóval egy sűrű bozótos rész mögé, az üléseket hátra döntöttem, a nadrágom letoltam és a fejét gyengéden az ölemhez húztam. Először félénken fogta meg kőkemény fegyverem és csak a makkom hegyét, nyalogatta. Majd egyre intenzívebben fejte erektáló fütykösöm és a szájával is nagyon ügyesen szopott. Isteni volt, amikor a tojásaim nyalogatta. Végül, amikor a kezét elvette és tövig elnyelte a farkam, nem bírtam tovább. Fejét az ölemhez fogtam és elemi erővel robbantam a szájába. El akarta a fejét húzni, nem engedtem, kénytelen volt lenyelni. Rendbe szedtem magam, közben beszélgettünk és megtudtam, hogy Rozinak hívják.
- Kedves Rozi nagyon ügyes volt, ezért kap tőlem ötezer forintot, és haza fuvarozom. Ha viszont még akar pénzt keresni, eljön velem a vityillómba és ennek a többszörösét, megkeresheti a hétvégén.
Láttam erősen, gondolkodik, tudtam neki az ötezer is komoly vagyon.
- Tugya úgysincs otthon senki, akár maradhatok is, és maga is rendes embernek láccik.
Ahogy oda értünk öntöttem egy italt neki és tusolni indultam. Tusolás után csak egy fürdőköpenyt vettem fel és Rozit is fürödni küldtem .
- Mé fürögyek, iszen nem vagyok büdös- -mondta mérgesen
- De bizony büdös, irány azonnal a fürdőszobába- -szóltam rá eréjessen
Amíg fürdött kevertem egy ütős koktélt, ahogy fehér fürdőköpenyben megjelent egész jól nézett ki. Elhelyezkedtem a fotelben, megkértem vegye le a köpenyt és táncoljon meztelenül.
Nagyon ügyetlenül táncolt, de legalább alaposan szemügyre tudtam venni. Erős izmos lábai voltak, a feneke szép nagy és gömbölyű volt. Mellei feszesnek, keménynek tűntek, a nagy sőtátbarna bimbóudvar közepén mellbimbói hetykén meredeztek Közelebb, hívtam, megsimogattam, megtapogattam a fenekét és a melleit, abszolút nem ellenkezett. Sűrű fekete bozontjába túrtam az ujjaimmal, sötétbarna szeméremajkait szétnyitva elém tárult nedves vaginája. Ahogy egyik ujjam betoltam a hüvelyébe felnyögött, lassan de határozottan ujjaztam. Késöbb bementünk a hálószobába, és gumit kerestem az éjjeliszekrény fiókjában. Találtam is többfélét, mára a Long Love nevűt választottam, maratoni küzdelem lesz gondoltam. Nem akartam gyengéd lenni vele, sőt nagyon önzőn használni, akár kihasználni akartam, mint egy szex tárgyat. Ez csak a szexről szól, minden érzelem nélkül. Hanyadt feküdtem, és Rózit beleültettem meredező fegyverembe, lassan ütemesen mozogtunk mindketten. Hüvelye forró volt és szoros, tehát igaz a mondás, hogy a cigány pina pár fokkal melegebb. Később én abbahagytam a mozgást, hagytam, hogy ő diktálja a tempót. Észrevettem, hogy nem tapasztalatlan jól mozgott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (185 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 listike 2014. 08. 8. péntek 14:09
Nagyon jó.
#15 papi 2014. 05. 17. szombat 15:49
Tetszik
#14 A57L 2013. 07. 27. szombat 04:26
Nagyon jó:
#13 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 20:59
akinek nem tetszik olvasson andersent
#12 ami 2007. 08. 6. hétfő 03:01
Ez egy tök jó sztori, nem tudom mit sír a szátok. Hihető is. Legalábbis én annak tartom, és jó volt végigolvasni.
#11 Szasza 2005. 04. 10. vasárnap 23:30
Teljes a realítása!
#10 david 2005. 03. 11. péntek 19:49
nem akartam anyázni az írót, bocsánatot kérek tőle.Csak azt akartam éreztetni, hogy más népek mit gondolnak rólunk.Igy mi sem szolhatunk meg másokat, főleg ha az a más népcsoport a honfi társunk. Még ha szegényebb is mint mi.
#9 hasaska 2005. 03. 10. csütörtök 15:58
Minden kritikával egyetértek, kivéve az anyázás.
dls-nek: nagyapám mindig LIBA szagúaknak emlegette a lányokat.
Végül, a szegénység sajnos(!) legtöbbször együtt jár, a XXI. században már nem megszokott szagokkal.
#8 david 2005. 03. 9. szerda 14:31
Milyen a cigány szag? Magyar szag is van?Kívánom neked, hogy találkozz valakivel aki ugyan azt gondolja rólad mint te a cigányokról. Egyébként az olaszoknál a kurva szinonímája a magyar nő. Tehát anyádat is kurvának tartják...
#7 nemfinnyas 2005. 03. 8. kedd 18:43
Nekem tetszett. Az urak pedig roppant finnyasak. :)
#6 Hmm 2005. 03. 8. kedd 14:47
Sajna túl életszagú...Tökéletesen el tudom képzelni, hogy az az ember, aki büszkén beírja a történet elején, hogy "BMW-m" az van akkor paraszt, hogy megjátsza a történetet. A msáik lehetőség, hogy egy mentűálisan alulfejlett 13-14 éves kölyök szüleménye, aki nem tud mihez kezdeni vágyaival és ábrándjaival...
Egyik roszabb mint a másik...
#5 látogató 2005. 03. 8. kedd 09:50
szánalmas
#4 firstex 2005. 03. 8. kedd 08:20
Szép kis szociológiai riport.
#3 dls 2005. 03. 8. kedd 01:13
Zsidó szag is van?
#2 dls 2005. 03. 8. kedd 01:12
Vajon milyen lehet az a cigány szag?
#1 Törté-Net 2005. 03. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?