Kollégisták a COVID idején 5. rész - A szomszéd szoba lakója

Szavazás átlaga: 7.96 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 12.
Hossz: 31 856 karakter
Elolvasva: 352 alkalommal
A következő dolog, amit érzek, az szinte leírhatatlan. Chase mélyen bennem ragad, állatias morgássorozat tőr fel belőle. Farka megduzzad bennem és érzem, ahogy belém robban. Minden lövést érzek. Mivel olyan mélyen bennem van, érzem, hogy az egész farka pumpálja belém forró gecijét. Farkamegállás nélkül lüktet, ahogy lövésről lövésre tüzel mélyen bennem. Nincsenek szavak arra, hogy milyen jó érzés ez.
Mindketten befejezzük a lövöldözést és Chase rám roskad, még mindig mélyen bennem van. Szorosan tartom a karomban.
Mi a fenét csináltam? Mit csináltunk? Még mindig olyan mélyen bennem van... és ha őszinte vagyok magamhoz, nem akarom, hogy kihúzza belőlem farkát.
Szóval nem érdekel, mennyire hangzik furcsának, de Chase, kérlek még ne húzd ki belőlem, maradj bennem. Valahogy nem akarom, hogy ennek vége legyen. Általában a szex után az emberek elcsendesednek és visszahúzódnak. Lehet, hogy ez most furcsán fog hangzik, de egyszerűen ezt érzem, azt szeretném, hogy amíg el nem kell indulnunk elintézni azt a kibaszott mosást, kérlek, maradj bennem. – kérlelem és szinte képtelen vagyok a szemébe nézni. Chase félre lök az ágyban, miközben mélyen belsőmben marad. Ahogy körülöttem forog és magához húz abba a híres ölelésébe, feje a fejem mellé kerül, felnyög és azt mondja: – Monty, sok minden megváltozott. Nagyon sok. – Elkezdek hátrálni, amikor ezt meghallom, halálra rémülve a következő szavaktól, amelyek Chase száján fognak kijönni...

Hé, érzem, hogy visszahúzódsz. Tesó, azt akarom mondani, hogy... Te vagy a legközelebbi ember, aki valaha az élet mellém sodort. Kevesebb, mint két hét alatt alig több, mint internetes "barátságból" váltunk "a legjobb barátom, aki valaha is voltra”. Igen, tudom, most úgy tűnik parázna és káromkodó leszek...   – A kis aranyos, komoly próbált lenni, de elvihogta magát. – Monty, szeretlek! Szó szerint fizikailag nem lehetnék közelebb hozzád, de tudom, hogy intellektuálisan és lelkileg csak közelebb kerülhetünk egymáshoz, és ezért izgatott vagyok. Nézd, én is érzem, hogy van valami a levegőben... hogy is hívjuk ezt? Milyen címkét akasszunk rá? Baszd meg! Hallod? Semmi jó nem származhat abból, ha az érzéseinktől kiborulunk. Én felcímkézem a dolgot: íme két címke, amihez ragaszkodom, és remélem, te is. SZERELEM – Szerelmes vagyok beléd Montgomery Meaux, a másik pedig a LEGJOBB BARÁT, hatalmas extrákkal. Utolsó szavai mindkettőnket nevetésre késztetnek. Szorosan átölel. Érzem a szeretetét. Remélem, ő is érzi az enyémet. Ez a gyerek nagyon fontossá vált számomra. Voltak már barátaim, jó barátaim. A pokolba is, ő legjobb barátom. De akár ettől a bezárkózástól, akár a bimbózó barátságtól, amely egy éve kezdődött a csoportos projektben, ez a gyerek újra fogalmazta azt, amit egy ember szerelemként érezhet, és minden bizonnyal megtanít arra, hogy eddig életem gyökeres fordulatot vegyen, nagyon jó értelemben.
De mélyen belül, még mindig vonzódom a lányokhoz – úgy értem, szép cicik... basszus, szépek, formásak, dögösek. Nem igazán érzem ugyanezt, ha egy farkat vagy egy pasi seggét látom.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.96 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2024. március 12. 15:51
#2
Jól alakul!
2
T
Törté-Net
2024. március 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1