Kollégisták a COVID idején 4. rész - Szüzességünk elvesztése

Szavazás átlaga: 8 pont (33 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 7.
Hossz: 18 460 karakter
Elolvasva: 501 alkalommal
Ahol abbahagytuk:
Ahogy elkényelmesedünk, rájöttem, hogy ma valami megváltozott. Nem tudom értelmezni, de ez a férfi jelenti számomra a világot. Izgat, törődik velem, ahogy én is mindent megteszek érte. Biztosan elbaszott gyerekkora volt, és szüksége van rám. Bassza meg. Bevallom, nagy szükségem van rá az életemben. Bármi is van, az jó, és nem érdekel, hogy nevet vagy címkét ragasszunk rá. Bassza meg.
Mindketten benn hagyjuk a dugót: az övé bennem, az enyém benne. Magunkra húzom a takarót, ő pedig a karjába húz. Perceken belül elalszom, miközben a testünk tetőtől talpig érintkezik.
Délután 5 óra körül ébredünk fel, arra, hogy kopogtatnak az ajtón, ami a nap második étkezését jelzi. Alvás közben valahogy megfordultunk, most én vagyok a nagykanál, Chaset kezeim között tartom, szorosan átölve testét. Kemény farkam pont a feneke repedésének támaszkodik. Egy halszálnyi hely sincs közöttünk, így testünk melegétől golyóim határozottan megereszkedtek, Chase combján pihennek. Kissé erősebben magamhoz ölelem, hogy felébresszem, a farkam ettől kissé megnyomja fenékdugóját. A fülébe súgom: – Hé bébi, itt a vacsora!  
Átgurulok rajta és felugrok az ágyból, kemény farkam csapkod a levegőben, a golyóim pedig rendkívül alacsonyan lógnak. Nyújtózkodom egy nagyot. Látom, hogy barátom kinyitja a szemét. Chase azt mondja: – Nos, még mindig nem tudtam megszokni, hogy úgy ébredjek, hogy az a vastag kolbász az arcom előtt hadonászik. – Mindketten felnevetünk, odalépek hozzá, megfogom a kemény farkam, hátra húzom a bőrt, nedvességtől csillogó hegyét egyenesen a szájához tartom és az ajkaihoz illesztem. Meglepetésemre Chase gondolkodás nélkül nyelvét végig körbe simítja makkomon. Basszus, ez a gyerek...

–   Rendben, behozom a vacsoránkat a folyosóról. Ha nem vagy éhes, most nem kell enni. Holnap reggelig össze kellene készítenünk a cuccainkat a mosáshoz.   – mondom.
–   Oké anyu!   – Chase egyértelműen viccelődik, ezért visszavágtam neki: – Önnek Monty, uram! Ahogy délelőtt a zuhany alatt a nevemet nyögte! – Feltör belőle a nevetésbe, és felül az ágyba. Jézusom, a farka hatalmas és teljesen kemény. Még mindig nem tudom túltenni magam a méretén. Kinyitom az ajtót, kinyúlok és megragadom az ételes zacskókat, a palackozott vizet és a szórólapot, mely a mosás holnapi időpontját tartalmazza. Piros jelölővel be van karikázva a mi időpontunk: MA ESTE 10: 00-23: 30! Bassza meg! – Chase, nézd meg ezt a szart, ma este 10-től mehetünk a mosodába! Mi a fasz!? Ez valami baromság!  
Chase tárgyilagosan megjegyzi: – Nos, ma este legalább tiszta ágyneműnk lesz. – Igaza van, úgy se terveztem ma este sehova se menni...
Mivel egyikünknek sincs semmilyen ételallergiája, illetve nem tartunk semmi féle diétát, ezért ma este csirkés – kolbászos jambalayát küldtek nekünk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8 pont (33 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Törté-Net
2024. március 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1