Kollégisták a COVID idején 2. rész - A zárlat

Szavazás átlaga: 7.26 pont (27 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 22.
Hossz: 31 343 karakter
Elolvasva: 623 alkalommal
Chase úgy dönt, hogy lezuhanyozik, mivel mindkettőnk örökítőanyagát magán viselte. Szobánk kialakításának köszönhetően ez a művelet mintha színpadon zajlott volna: az ágyamból fekve teljesen szabad a rálátás a zuhanyzóra, úgyhogy úgy döntök, hogy csak hátra dőlök és figyelem őt.
Már vizes, amikor eszébe jutott, hogy elfelejtette a szappant és a pipere cuccait bevinni a parányi helyiségbe, ezért megkér, hogy vigyem be neki. Mielőtt kiszállok ágyamból az órámra pillantok, elszaladt az idő. Gyorsan észbe kapok, hogy mára a diákszövetség irodája hamarosan bezár, úgyhogy sietnünk kell, ha vacsorázni is akarunk.
Végig nézek magamon, kezd rám száradni, ami még nem folyt le rólam. Kissé gusztustalannak érzem magam, ezért megragadom a szappant és a sampont, beugrom velük a zuhany alá...

–   Hé, lakótárs! Sietnünk kell, ha le akarunk menni a diákszövetséghez és enni is akarunk, nem baj, ha csatlakozom hozzád? Nem találtam a cuccaidat, szóval itt vannak az enyémek. Kicsit szűk itt a hely, hadd segítsek! Tusfürdőt nyomok a markomba, majd elkezdem habosítani a hátát, majd közelebb állok hozzá, átnyúlok hóna alatt és folytatom mosdatását elől, a hasa tájékán. Testünk összeér, hasam és mellkasom hátához és szép formás fenekéhez simul. Teljesen csupasz, egy szőrszál sincs rajta. Basszus, mire gondolok már megint... Ő itt a haverom – sulykolom magamba. De az istenit! A hasizmai... annyira feszesek, még soha életemben nem láttam és fogtam hasonlót. Felemelem a kezeimet a hóna alá, ő pedig mocorog és nevet, egyértelműen csiklandozó. Jézus! Mi történik itt, megint kő kemény vagyok.

–   Tessék, te jössz!   – mondtam, miközben meglehetősen gyorsan megfordultam és hátra nyújtottam Montynak a tusfürdőt. Elkezdett beszappanozni, kellemesen simogatta a hátam, úgy csinálta, ahogy én csináltam neki. Aztán előre nyúlt, és beszappanozta a mellkasomat. Kissé elidőzött, mellbimbóimat sem hagyta ki. Biztosra veszem, hogy farkamból előnedvem már csöpög. Keze lassan lejjebb csúszott, már a gyomromnál járt. Farkam ennél merevebb már nem lehet, szinte már fáj, annyira merev, pedig alig negyedórája spricceltem magunkra tejemet. Meglepődve tapasztalom, hogy nem hagyja abba fürdetésem, hanem kezét tovább csúsztatja csupasz szeméremdombom felé. Nem teketóriázik, beszappanozza a farkam és a meleg víz miatt jelentősen megereszkedett golyóim is!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.26 pont (27 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
k.gerry8888
2024. február 25. 00:22
#3
Köszi az észrevételt. Az erdeti is ilyen, igen. Átírni, ezt már nem fogom, az egész szrori le van fordítva. A következő igényesebb lesz ilyen szempomtból 🙂
2
Ez egy válasz kaliban 2024. február 22. 08:34-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. február 22. 08:34
#2
A történet továbbra is tetszik, várom a folytatást. Egy dolog van, ami zavar az a rohadt sok káromkodás, bazdmegelés. Tudom, hogy fordítás, az eredeti is ilyen lehet, de szerintem nagyon zavaró.
2
T
Törté-Net
2024. február 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1