Kollégisták a COVID idején 3. rész - A csomag érkezése

Szavazás átlaga: 7.6 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 27.
Hossz: 32 826 karakter
Elolvasva: 512 alkalommal
Ahol abbahagytuk:
Monty, szóval lesz egy következő alkalom? Bassza meg, ha csak azt mondom, hogy ettől a gondolattól megint kemény lett a farkam… – mondja Chase, miközben hozzám hajol, és újra megcsókol, végül tetőtől talpig ölelésbe húz. Chase, tudom már hogyan fogom elkölteni a születésnapi pénzem fennmaradó részét. A síkosítón kívül rendelek nekünk még néhány játékot az Amazon felnőtt részlegétől. Ha ez az egész abba az irányba megy, amerre gondolom, akkor nem akarom, hogy fájjon – mondom piszkos mosollyal az arcomon. Mit fogok kapni? – kérdezi ugyanolyan szexi és piszkos mosollyal.
A következő napok eseménytelenül teltek. Chase a minap tinédzser kori udvarlásairól és szerelmeiről mesélt. Én tényleg megértem őt. Elbaszott egy gyerekkora volt, nem semmi, amit a szülei miatt ét kellett élnie. Amikor először beleszeretett egy lányba, a szülei terrorizálták, felolvasták neki a Bibliából, ami arról szólt, hogy a nászéjszakáig tiszta maradjon, szexuális kapcsolatot csak gyereknemzés céljából, a házasságkötés után gyakoroljon, mert különben tönkre megy a saját és a barátnőjének élete is. Ekkor még csak 11 éves volt, teljesen ártatlan...
Tegnap este igazán megnyílt előttem. Egy órán át zokogott a vállamon, miközben elmesélte mindazt, amin keresztülment. Az apja egy igazi szar alak, az anyja pedig egyértelműen minden porcikájával gyűlöli a férfiakat. Biztosan mindkettőjüknek megvan a maga traumája, és ezt Chasen vezetik le. Középiskolás korában még rosszabb lett helyzete, ahogy barátkozni kezdett lányokkal. A legrosszabb azonban az volt, amikor a COVID beütött, és gyakorlatilag bezárták a hálószobájába, és nem engedték meg, hogy a barátaival érintkezzen, és természetesen egyetlen lánnyal sem találkozhatott. Ez az elszigeteltség nagyon megviselte. Egyik barátjával sem tudott igazán kommunikálni anélkül, hogy édesanyja vagy apja állandóan vigyázó szeme előtt ne lenne. Olyan magányosnak érezte magát, ezért elkezdett edzeni; csak futott és futott. Ez volt az egyetlen módja annak, hogy kiszabaduljon a házból. Ilyenkor elfutott egy közeli parkban, ez jelentett a szabadságot számára. Az elszigeteltség megijesztette, mert ne, tudta a meglévő barátságait ápolni, vagy újakat kiépíteni, mint a középiskola első éveiben.
Annyira sajnáltam ezt a gyereket, hogy nem volt senki a közelében, senki, aki miatt egy percig is élvezhette volna a gyerek létet. Ehelyett „örök életének” súlyát Damoklész kardjaként tartották a feje fölött, szülei pedig csak a kudarcért szurkoltak. Az anyja élvezte a pillanatot, amikor szidni kellett, mert hibázott. Ez baromi rossz. A karjaimban tartottam és hagytam, hogy sírjon. Nem is tudtam, mit mondjak, csak meg akartam védeni, és azt akartam, hogy tudja, most már van, aki vigyáz rá.
Bal karommal átöleltem, hogy szorosan tartsam, a jobb kezemet pedig a mellkasára tettem, és éreztem, milyen gyorsan ver a szíve.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.6 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2024. február 27. 16:28
#2
Egyre jobb! A fizikai vágyak mellett, most már előkerültek a lelki, érzelmi vonalak  is.
A régi barát elvesztése és egy új igaz barátság kialakulása, tiszta érzelmi hullámvasút.
Az akció pedig egyre jobban alakul. Várom a folytatást. A dícséret után némi bírálat:  Ó, basszus, mindjárt cumizni fogok, készülj fel!   Értem, hogy mi lehetett az eredeti, de magyarul a cumizni fogok, egészen mást jelent. Pld:  a Mindjárt elélvezek! - helyesebb lett volna.   A másik: Bassza meg, ez olyan meleg!  A buta amcsi,  a HOT jelzőt teszi mindenhez (több mint 10 szer fordul elő az írásban). Nagyon sok olyan magyar jelző van, amivel nyugodtan helyettesíteni tudod, természetesen a szövegkörnyezet függvényében, Pld: forró, izgató, izgalmas, élvezetes, finom, kurva jó ...stb. További jó munkát.
4
T
Törté-Net
2024. február 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1