A+ A-

Kedvesem történetei 5. rész - Kata a nőgyógyásznál

- Azt már meséltem neked, amikor elkísértem Katit a nőgyógyászhoz?
- Még nem - válaszoltam érdeklődve - de szívesen maghallgatom!

- Kata, húszéves létére, aznap készült először nőgyógyászhoz. Megkért, nem kísérném - e el? Elég idese volt aznap... Igaz, hogy Ő az unokatesóm és két évvel idősebb is nálam, de olyan szívesen hozzábújtam volna és megcsókoltam volna, hogy ne izguljon annyira! Volt már egy pasija, de csak kétszer jutottak el az ágyig. A mostanival meg még nem tartottak ott.

Reggel hosszasan zuhanyozott. Fölvette hófehér selyembugyiját a hozzá illő melltartóval. Erre felvette kedvenc egyrészes, térdig érő virágmintás nyári ruháját.
Falfehér arccal jött ki a szobájából.
- Ne legyél olyan ideges! - próbáltam nyugtatgatni, - ez egy természetes dolog. A dokinak te vagy a sokadik betege, ha csúnyán akarok fogalmazni, akkor csak egy munkaeszköz vagy.
- Te könnyen beszélsz...
- Az elsőnél én is izgultam, de utána rájöttem, hogy nincs miért. Majd meglátod!

A rendelőben rajtunk kívül senki nem volt. Pár perc várakozás után egy ötvenes nő jött ki a dokitól. Szegény Kata már tűkön ült. kb. 5 percet várakoztunk még, amikor beszólították.
Remegő lábakkal indult befelé, falfehér arccal... és úgy is jött ki onnan... Leszámítva, hogy igencsak ki volt melegedve, és enyhe pír volt az arcán.
Hogy miért? Amikor elmesélte, azt hittem lefordulok a székről...

- A doki egy magas, izmos, igéző kék szemű, meglepően fiatal orvos volt. Rámosolygott Katára:
- Fáradjon be, kisasszony. Na, bátran, nem harapok! - mondta.
Belépett, s borzongva nézett körül. A sok ismeretlen rendeltetésű, fémesen csillogó műszer félelemmel töltötte el. Csípős fertőtlenítő szag terjengett a levegőben.
- Mi a problémája? - kérdezte barátságos hangon a doki.
- Fogamzásgátlót szeretnék felíratni. Már nem vagyok szűz. Egy új kapcsolat elején állok éppen, és szeretnék felkészülni minden eshetőségre...
- Helyes hozzáállás. Legyen szíves, vetkőzzön le meztelenre.
- Teljesen?
- Igen - válaszolta az orvos - mellvizsgálatot is szeretnék végezni.
Kata bement a vetkőzőfülkébe. Kibújt a könnyű nyári ruhájából. Kikapcsolta melltartóját, majd megszabadult a bugyijától is. Félénken jött elő.
- Feküdjön fel, legyen kedves.
Kata felmászott a középkori kínzóeszközre hasonlító székbe, lábait feltette a kengyelbe. Nagyon kellemetlenül érezte magát anyaszült meztelenül, kitárulkozva egy vadidegen férfi előtt.
- Először a mellvizsgálatot fogom elvégezni.
A lány felsóhajtott, s igyekezett ellazulni.
Az orvos a jobb mellével kezdte. Puha, meleg tenyerébe vette gömbölyű, feszes mellét és alaposan áttapogatta. Az apró, rózsaszín mellbimbóra különös figyelmet fordított. Szinte simogatta, néha gyengédebben, néha erősebben dörzsölte. Kata kezdte magát kínosan érzékel, hogy a doktor úr mintha egy kicsit tovább ment volna az egyszerű mellvizsgálatnál. A bal mellével még behatóbban foglalkozott. A lány vörösödni kezdett, amikor a mellbimbói ágaskodni kezdtek, s érezte, hogy alul lassan átnedvesedett a szűk kis lyukacskája.
Csiklója feszesen megmerevedett.
Kata erősen zavarban volt, mi lesz, ha az orvos észreveszi, hogy ilyen nagyon felizgult. A páciensei biztos nem ilyen buta libaként viselkednek, mint én!
- Itt minden rendben van - szólalt meg a doki. - Most nézzük a többit.

Kata fellélegzett, de nem sokáig. Az orvos gumikesztyűt húzott. Ismeretlen eredetű csörgést hallott, fémes zajokat. Hirtelen egy hideg kéz érintette szeméremdombját.
- Ne ijedjen meg - mondta az orvos - csak egy kis síkosító anyaggal könnyítem meg a kacsa bejuttatását.
Kacsa?! Kata megdöbbent. A férfi lassan dörzsölgetni kezdte a krémes ujjaival az apró csiklóját, majd a rózsás szeméremajkakat.
- Eddig nem fájt, ugye? - kérdezte.
- Nem - sóhajtotta Kati.
- Akkor most bevezetem a kacsát. Egy picit hideg és kellemetlen érzés lesz. Lazítson!
A férfi finoman széttárta a szeméremajkakat. A Kata felkészült a fájdalomra, de e helyett egy kellemesen hűvös érzett magában, egészen mélyen.
- Most egy picit tágítani fogom, hogy megnézhessem, minden rendben odabent.
Érezte, ahogy a hüvelye milliméterről milliméterre szélesebb lesz, felfedve legbenső zugait is a kíváncsi szemeknek.
Ismét hűvöset érzett, de most a fenekénél, valamint két finom ujjat, ami a nyílást masszírozta.
Kata behunyta szemeit. Forró, borzongó vágy járta át. Többet akart. Hirtelen egy kicsit fájdalmat érzett a végbélnyílásánál: a doki hatolt belé az egyik, majd nem sokkal utána a második ujjával. Lassan mozgatta ki - be az ujjait, alaposan megmasszírozta belülről Kata popsiját. Érezte, hogy a kitárulkozott puncijából kis patakokban elindul a kéjnedve. Az orvos a másik kezével közben a csiklót cirógatta, simogatta. Kata először csak az ajkait harapdálta, majd halkan sóhajtozni kezdett. Nem akarta, hogy az egész rendelőintézet tudja, hogy mit is csinálnak, ezért kínjában vonaglott a nőgyógyász két ujján, amik egyre hevesebben járkáltak ki - be benne. Ő pedig egyre lucskosabb lett, a punciszaftja keveredett a síkosítóval, és így csepegett le a fehér lepedőre.
A gyönyör robbanás szerűen tört rá. Kata háta ívben megfeszült, hangosan felnyögött.
Ám ezzel még nem volt vége a kivizsgálásnak.
A kacsa továbbra is Kati hüvelyében pihent. A doktor úr lehúzta a sliccét, s bokáig tolta a nadrágját.

A farka már mereven állt. Még húzott rajta egy párat, majd teljes hosszában bekente a síkosítóval. Kata látva ezt hátrahajtotta a fejét, és várta, hogy a férfi beléhatoljon. A makk finoman hozzányomult az előkezelésnek köszönhetően lazább popsilyuknak, és lassan elmerült benne. Amikor a makk teljesen bent volt, Kata halkan felsóhajtott. A doki pár másodperc szünet után tövig nyomta faszát Kata fenekébe. A 100% - an kihasznált lány magkapaszkodott a szék széleiben. A doki először lassan, majd egy gyorsulva mártogatta a falloszát a szűk popsiban. Kata nyögött, sóhajtozott. A doki ütemesen dugta a lányt, a farka könnyen siklott ki - be a lány fenekében. Egy pillanatra megállt, és annyira kihúzta a farkát a forró katlanból, hogy a kacsát eltávolíthassa. Kata ettől majdnem elélvezett. A doki újra rákezdett, most még gyorsabban, mélyebben dugta Katát, mint az előbb. Kata élvezte, hogy ilyen különleges helyen először, egy orvosi rendelőben kefélik meg. A gyomrában érezte a férfit, aki igen elszántan mozgott benne, minden lökését mélyebben érezte! Látta, hogy a doki sem bírja sokáig, s neki sem kellett sok a második orgazmusig. Jobb kezével a megkereste a csiklóját, s három ujjával önmaga kényeztetésébe fogott. Lassan körözve dörzsölte a picinyke kéjgombját, majd gyorsabb mozgásra váltott. Átfutott rajta a melegség, és megfeszült a teste. Az orvos eközben teljesen kivette, majd tövig nyomta a farkát Kati seggében. Katának sikerült ellazítania a fenekét, így amikor a farok kint volt belőle, nem zárul teljesen össze a feneke, maradt egy kis lyuk. A doki még lökött párat. Katának ez már sok volt a jóból, s nagy sóhajok közepette elélvezett. A doktor úr kihúzta a faszát a lányból, s pár centivel a segglyuka előtt tartva elélvezett. A kispriccelő cseppek csak úgy csattantak Kati ánuszgyűrűjén. A forró ondó mind Kata fenekébe ment, ami meg nem, azt a doki az ujjaival belelapátolta.

Jó pár percig ott maradt még a székben. Arra eszmélt, hogy az férfi szól hozzá.
- Öltözzön fel, kisasszony. - mondta a doki hivatalos hangon.
A lány lekászálódott a székből. Alig tudott járni... Lassan felöltözött és visszament a doki asztalához.
- Alkalmasnak találtam fogamzásgátló szedésére - mondta, s ezzel átnyújtotta a receptet.
Kata kitámolygott a rendelőből, s egyből lehuppant mellém a székre.
- Jó ég, veled meg mi történt? - kérdetem.
- Menjünk haza, útközben majd mindent elmesélek. - mondta mosolyogva.
Szavazz Te is!

Átlag: 6.46 pont (235 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#25 t.555 2017. 09. 26. kedd 04:32
Jó írás, 9 pont!
#24 cscsu50 2017. 03. 11. szombat 21:45
olvasható
#23 feherfabia 2016. 06. 16. csütörtök 07:10
Nagyon jò!
#22 feherkalman1 2015. 01. 17. szombat 07:01
Egész jóóóóó!
#21 papi 2014. 04. 2. szerda 08:20
Érdekes történet.
#20 A57L 2013. 12. 7. szombat 06:31
Nagyon jó.
#19 tutajos46 2013. 10. 6. vasárnap 07:14
Julie!!!!!
Találkozhatnánk spontán.
#18 Barbie 2008. 11. 12. szerda 19:25
hmmmm...........az előbb olvastam ezt a történetet kicsit máshogy, ott Zita volt, aki egy hiresség és egyedül ment nőgyógyászhoz, nem rokonnal.
De amugy minden ugyanaz, egyes bekezdések szóról szóra egyeznek.
Csak még ott az volt pluszba hogy a történet és a nevek a fantázia müve.
Végül is olvasgatni jó az ilyeneket...
#17 szeri 2007. 10. 13. szombat 11:44
nagyon jo történet még ijet
#16 julie 2007. 08. 17. péntek 18:32
Hát sztem meg nagyon is izgató kis sztori volt ez. Melyik lánynak ne fordult volna már meg ilyesmi a fejében? A helyzet adott, és...na persze nem szükségszerű, meg nem mondanám hogy feltétlenül belemennék, de azért izgalmas így elmondva az tutti.
Én ha jó pasi lenne élvezném az tutti.
Nincs is jobb, mint a spontán szex extrém helyzetben.
Pusza
#15 Rettenet 2004. 04. 18. vasárnap 00:59
ez akkora kacsa mint a ..... hol egy ápolónő?:)
#14 rommel 2004. 03. 14. vasárnap 01:31
gugenheim:

csak hogy tudd!
a történet nem tér ki arra hogy magánrendelőben történt-e.(ált. ilyen lányok nem korházban kezdik először megnézetni magukat)
mert ha ott történt akkor lehetett egyedül is az orvos...

a kacsás dolog,pedig tényleg kacsa.
#13 Eric DeeJay 2003. 10. 27. hétfő 20:49
Érdekes, bár nem túlságosan hihető a történet. nagyon furcsa, szerintem egy orvosi rendelőben ilyesmi nem történhet meg. bár nem toom.
#12 Blow_Torch 2003. 09. 25. csütörtök 23:12
nem 10 kb 5
Nincs meg benne a szükséges plussz.
#11 Bull 2003. 03. 3. hétfő 18:37
Jól hagzik, de...........
#10 Istv@n 2002. 09. 25. szerda 16:51
Mi ebben a tortenetben a jo?Az hogy a doki segbe bessza a kisaszonyt?Hat akkor sajnalatos.Ez a tortenet alig erdemli meg az 1-est.:(
#9 cloe 2002. 09. 25. szerda 11:46
jópofa, de lehetett volna hihetőbbé tenni és akkor izgalmasabb is 9p
#8 gabi 2002. 09. 24. kedd 15:48
több ilyen történet kéne,ha nem is valódi de érdekes
#7 gugenheim 2002. 09. 24. kedd 14:50
A kötelezően jelen lévő aszisztensnő pedig tartotta a gyertyát?
#6 Walaki 2002. 09. 23. hétfő 15:15
Azért nekem kicsit furcsa, hogy egy szinte szűz lányt (2 alkalom, ugye...) seggberaknak... Ráadásul semmi elenkezés, se semmi... Nah mind1...