A+ A-

Húazannya... !

Nem mindennapi kalandot osztanék meg veletek.
Rólam dióhéjban csak annyit, hogy 20 vagyok, ha szexről van szó nem tudok ellenállni a csábításnak. Bár nem is akarok :)
Július végén voltunk barátaimmal nyaralni Horvátországban, Trogirban. Nem vagyok elájulva a tengertől, és nem vagyok egy napfényimádó "beach boy", de a hely valóban gyönyörű volt.
De a kulturális szöveget meghagyom más kategóriákba.
Öten mentünk le egy hétre. 4 srác, egy lány. Ebből hármunk egyedülálló. Délelőttönként kultúrprogramot tartottunk, délután part, este meg mentünk bulizni. Történetem a harmadik nap estéjén kezdődik. Kis keresgélés után találtunk a parton egy jó kis helyet. Korábban nem szúrt nekünk szemet, pedig nem volt eldugva. Afféle balatoni C.Cola beach-house féleség volt. Bár, koktélok, DJ pult, tánctér, egy két pálma, nádtető a hely fölött, mindez kint a parton nyílttéren. Mintha Hawaiion, vagy a Karib-tenger valamelyik szigetén lettünk volna. A disco zenéért nem rajongok és valami nagy táncosláb sem vagyok de egy két hangulatfokozó koktél meg egy kis rum után már a zene is tetszett, és táncolni is elkezdtem. Rengeteg ember volt többnyire a húszas korosztály, helyiek, túristák. Mi hárman akik egyedül voltunk bele is kezdtünk a csajozásba.
A tánctéren ki is szúrtam egy lányt, és be is dobtam magam. A lány úgy 17-20 lehetett, magas nálam egy fél fejjel alacsonyabb (én vagyok úgy 190), szőke, rövid, hullámos/kócos haj, egy kicsit telt alkat nem duci nem sovány a kettő közti arany középút, ami nekem nagyon tetszett. Mellei nagyok voltak (ettől egy leheletnyit lógtak, pontosabban megereszkedtek) és formásak. Feneke gömbölyű (ha bemérnénk lézerrel kijönne a "négypernégyzet") és látványosan feszes. Egy combközépig érő lenge vékony, egy leheletnyit átlátszó színes nyári egyberuha melltartó nélkül. Kinek-kinek ízlése szerinte, de nekem akkor ott az eszményi igazi "bomba-nő". Igykeztem a közelébe kerülni és táncolni vele. Legnagyobb szerencsémre vevő volt rám. Táncoltunk és egy erotikát sugárzó szám közben elég vad dolgokat kezdett el csinálni. Dirty-dancing disco stílusban. Ezt jelnek vettem, és én sem fogtam vissza magam. Tánc közben végigsimítottam a hátán le a fenekéig, vagy amikor épp háttal állt a nyakától indulva a mellein át a hasáig le. Négy-öt számot táncoltunk, utána enyhe akcentussal megszólalt angolul, hogy nem ülnénk e le és innánk meg valamit. Hát hogy is mondhattam volna ellent. Leültünk egy kis asztalhoz, a partfelőli oldalon, ahol nem volt annyira hangos a zene. Leültünk rendeltünk egy italt, és beszélgettünk. A lányról kiderült hogy Kingának hívják, 19 éves, Svédországból jött anyjával nyaralni két hétre. Beszélgettünk, hogy merre lakik, merre tanul, mivel foglalkozik, mikor megjelent az anyja.
Odaült mellénk, kedvesen bemutatkozott és igyekezett bekapcsolódni a beszélgetésbe. Na ekkor éreztem, hogy ez a dolog halott. Ha az anyja most bekavar akkor ebből ma nem lesz semmi. Folytattuk a trécselést Kiderült, hogy a kedves mamát Cecíliának hívják, elvált már vagy tíz éve, és egyedül neveli egyszem lányát. Úgy fél órát beszélgethettünk mikor az anyja megkérdezte, hogy nem megyünk e táncolni. Leginkább ezt szerettem volna én is, mert kicsit feszélyezett Cecília jelenléte. Visszamentünk táncolni Cecília nem lépett le, sőt beszállt, és hárman táncoltunk. Kinga nem foglalkozva azzal, hogy ott az anyja ugyanúgy belelendült mint korábban, és meglepetésemre az anyja sem csak állt és nézte, hanem igen csábítóan táncoltak körülöttem. Kezdett zsongani a fejem, és már egyre fesztelenebbül éreztem magam, sőt Cecília irányába sem voltam immár közömbös. Hasonló erotikus táncot lejtettem vele mint a lányával. Rá kellett jönnöm, hogy igazándiból ő is tetszik nekem. Szintén magas volt, göndör dús hosszú szőke haj, mellei bár kisebbek mint Kingának, de nem kellett szégyenkeznie, és Kingánál vékonyabb is volt (Mint utóbb kiderült rendszeresen sportolt: úszás, tenisz).
Táncunk egyre forrósodott, és már nem a zenétől, majd végül megtört a jég. A lányok közrefogtak és úgy táncoltak, Kinga előttem, Cecília mögöttem, mikor Kinga egyre közelebb jött és megcsókolt. Mindeközben Cecília a mellkasomat simogatta hátulról és egyre szemérmetlenebbül csúszott lefelé. Itt már mindent feltettem egy lapra. Megfordultam és megcsókoltam Cecíliát is, aki nem ellenkezett. A gyomrom mint egy gombóc, a szívem vert rendületlenül, a fejemben meg éreztem a vér lüktetését. Ekkor muszáj volt fújnom egyet és le kellett ülnöm egy kicsit. Az alkalmat ki is használtam és írtam egy SMS-t az egyik barátomnak, hogy ne keressenek, és nem kell megvárniuk, majd jövök. Hogy helyrerázzam magamat egy energiaitalt vettem, a lányoknak meg rendeltem egy-egy orgazmus koktélt. Arckifejezésükből úgy tűnt vették a lapot. Miután megittuk indulni akartak vissza a kempingbe, megkérdeztem, hogy el kísérhetném e őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 01. 4. hétfő 15:00
Mér Pavlov talán az anyuka a tefeleséged?!
#5 listike 2014. 05. 1. csütörtök 11:37
Nagyon jó, de a folytatás us jó lehetett.
#4 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:11
Elég jó.
#3 papi 2013. 05. 10. péntek 07:51
Tökéletes ez így, viszont kiváncsi lennék a következő estére is.
#2 Pavlov 2004. 09. 27. hétfő 14:22
Miért kellett a mutterrel? Valami barátnő nem volt kéznél?
#1 Törté-Net 2004. 09. 25. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?