A+ A-

Nagyi 2. rész

Az előző részben írtam a nagyanyámmal való kapcsolatomról. Sokan perverznek, abnormálisnak tartottak. Elmondom, hogy én mit éreztem. Noha nem voltam szerelmes, de nagyon tiszteltem a nagyit, mint embert és nőt, mert ízig-vérig nő volt az biztos.
Amit én azon a nyáron megtanultam a női lélekről és testről és a szeretkezésről, azt hasonló korú társaim szerintem több év alatt sajátították el, ha sikerült hozzá partnert találniuk.
Ezért én mindig igen nagy hálával és szeretettel gondolok a Nagyira.
Térjünk vissza arra a csodálatos nyárra. Már több mint két hete szereztünk örömet egymásnak, a Nagyi szemmel láthatóan kivirult, szinte megfiatalodott. Mindennap meglepett valami újjal. Egyik reggel arra ébredtem, hogy orálisan kényeztet. Gyengéden nyalogatta tojásaimat, kezével óvatosan húzkodta a bőrt a farkamon. Amikor úgy érezte, hogy elég kemény a szerszámom beleült, de most fordítva arccal a lábaim felé. Lassan csúszott rá a fegyveremre, tövig befogadta, majd ugyan olyan lassan előre hajolt és engedte ki a farkam a hüvelyéböl. Ráhajolt a lábaimra és végig csókolta őket, majd bekapta lábam nagyujját, és intenzíven szopni kezdte. Meglepődtem, kellemes bizsergés futott át rajtam, mellei combom szorították. Amikor előre hajolt szemem elé fantasztikus látvány tárult, közelről láthattam, ahogy kelyhe csak a makkom tartja fogva, szemérem ajkai, mint egy száj csúsztak rá dorongomra. Formás fenekén a reggeli napfényben kis pihék látszottak, előre nyúltam és megmarkoltam a seggét, felnyögödt. A másik lyukat is szemügyre vehettem, nagyon izgatta a fantáziám, már nagyon szerettem volna újból birtokba venni. A Nagyi újból felült, farkam teljesen befogadta, fara tojásaimat satuként szorították. Igen kellemes érzés volt, ahogy előre hajolt és visszaült, mert nagyon lassan csúszkált lüktető péniszemen. Végül felült, éreztem fegyverem teljesen, kitölti barlangját, hüvelyével istenien masszírozta farkamat amely nem is bírta sokáig. Olyan volt, mint egy robbanás, hangosan hörögve élveztem el. A Nagyi is igen kapkodta a levegőt, térdemet erősen markolta, majd- ó istenem- felkiáltással ő is elélvezett.
Ezen a nyáron elméleti képzést is kaptam, a Nagyi könyvekből olvasott fel vagy fejezeteket jelölt ki elolvasásra. Ekkor ismerkedtem meg a Dekameronnal, a Káma-Szutrával, a Canterbury mesékkel és sok hasonló remekművel, amely mind a szeretkezéssel foglalkozott.
Egyik este a Nagyi megkért, hogy fürdés után masszírozzam meg a hátát. Meztelenül hasra feküdt az ágyon, tudtam eljött az én időm, hogy anális vágyaimat valóra váltsam. Kiléptem alsónadrágomból, és a combjaira ültem. Nagyon finom illatú masszás olajat használtam, amit először vékonyan a hátára és a fenekére kentem. Egyre keményebben gyúrtam a hátát, ahogy a fenekét masszíroztam szemem elé tárult hívogató ánusza, amit szintén meglocsoltam olajjal. Makkomat a bejárathoz illesztettem és óvatosan behatoltam. Folyamatosan masszíroztam a nyakát, hátát éreztem, hogy egyre jobban ellazul és én centiről centire, beljebb jutok. Meleg, szorító érzés volt, bevadultam és elkezdtem erőteljesen dugni. A Nagyi a párnát markolta és hangosan sóhajtozott. Farkam dugattyúként járt ki-be a szoros lyukba, éreztem, nem bírom tovább. Marokra fogtam erektáló fütykösömet és állati üvöltéssel az olajtól fénylő hátára élveztem. Láttam, hogy ő is többször összerándul, majd elernyed.
Néhány nappal később a strandról hazaérve hangos beszélgetést halottam a nappaliból. A Nagyi legjobb barátnője Bea érkezett meg, akit még pár éve még Bea néninek szólítottunk. Bea szintén megőzvegyült, a szomszédban volt a nyaralója, amit ritkán használtak. Elmondta, hogy nyugdíjba készül, gyógyszerészként dolgozott és több hetes szabadságát itt szeretné eltölteni. Ránézésre tíz évet letagadhatott volna, vékony izmos sportos alakja volt, rendszeresen teniszezett. Vállig érő hullámos vörös haja és porcelán fehér bőre volt, amit néhány szeplő tarkított. Bea napi vendég lett nálunk, egy este iszogattak a Nagyival a konyhában, beszélgettek és nevetgéltek. Ahogy egy boxer alsóban beléptem elhallgattak, Bea kíváncsian mért végig.
- Zsoltikám meséltem a barátnőmnek rólunk, tudod, hogy nincs titkom előtte, és maximálisan megbízom benne-mondta a Nagyi
- Először nem akarta elhinni, de most már ő is szívesen kipróbálna, tudod régóta nem volt férfival
- Mit szólsz hozzá?-kérdezte.
Köpni, nyelni nem tudtam a meglepetéstől, "oké, rendben" hebegtem. Ittunk egyet, elmentem letusolni. Ahogy visszatértem Bea megkért, hogy kísérjem haza.A nyaralója pazarul volt berendezve, a nappali sarkában hatalmas bárpult állt. Mondta, hogy töltsek valami italt és lazítsak, rögtön jön. Rövidessen meg is jelent, fehér fürdököppeny volt rajt, haja vizes volt még a tusolástól. Fotelban ültem, megállt előttem és ledobta a fürdököppenyt. Kiváncsian mustráltam végig, vékony izmos alakja volt, mellei nem voltak nagyok, de mellbimbói izgatottan meredeztek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (242 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2016. 10. 25. kedd 04:20
Álmodozás.
#11 listike 2014. 01. 28. kedd 13:39
Itt ért véget a fantázia.
#10 papi 2013. 05. 11. szombat 07:33
Nincs több barátnő?
#9 papi 2013. 04. 13. szombat 08:01
Jó lenne folytatni
#8 tiborg 2011. 01. 30. vasárnap 03:59
Elozo megjegyzesem meg kontrazom.Ovatosan,Hihetoen, de kene folytatni a temat.
#7 poppeye 2007. 08. 5. vasárnap 18:46
kíváncsi fáncsi vagyok!!!
#6 onewj 2007. 08. 3. péntek 15:12
Ezt nem folytatod?
#5 tiborg 2007. 07. 24. kedd 11:59
Kicsit tre,de csak folytasd(ha Van meg kurazsid)mert tehetseges vagy.Vigyazz a helyzetek leirasanal,hogy fizikailag lehetseges legyen.
#4 masi 2004. 11. 2. kedd 19:55
Jó a törtenet!

Mi is volt az a két szines kapszula? :)

Meséld a többit is ! Gruppi??:)
#3 tudi 2004. 10. 25. hétfő 06:30
Apafej! Nem kell a rizsa! Kamu a történet, de a fantázia világod jól működik. Részletekre figyelj, mert sok az ellentmondás! Ha háttal ülnek rajtad a feneke nem szoríthatja a golyóid "kisfiú" :)))))))
#2 gerontofil 2004. 10. 24. vasárnap 02:38
Nagyon jó volt,csak egy kissé rövidre sikeredett. 9 pöttyöt megérdemel. Folytasd tovább.... (miért nem nyaltad ki a feneküket?)
#1 Törté-Net 2004. 10. 23. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?