A+ A-

Kedvesem történetei 1. rész - Az első éjszaka

A történeteket a volt barátnőm mesélte el nekem, s azóta ezerszer átkoztam a sorsot, hogy nem előbb hozott minket össze az élet.
Íme, az első történet:

Egyszer megkérdeztem, tudván, hogy az első szexuális élménye (leszámítva a masztizást) egy nővel történt, mesélje el nekem, hogy milyen volt, amikor elveszítette a szüzességét.
- Az egész egy nyári táborozás alkalmával történt a Balaton partján, másodikos gimnazista voltam. A tanárokon kívül jött egy pár szülő, idősebb testvér is kísérőnek. A későbbi legjobb barátnőm, Anita nővére is ott volt. Már az úton is nagyon jól elbeszélgettünk így hármasban. Egy négyágyas faházban lettünk lehelyezve, a negyedik lány egy harmadikos csaj volt, egy beképzelt liba.

Takarodó elött hármasban sétálgattunk a parton, beszélgettünk az élet nagy dolgairól, pasikról, a szerelemről... stb. Amikor a szexre terelődött a téma, egy picit elszégyeltem magam, mert 16 éves létemre még szűz voltam. Ekkor, most már tudom miért, Anita nővérének, Editnek a szeme felcsillant. Nem tudom, hogy miért, de Editnek olyan furcsa kisugárzása volt. Valami furcsa dolgot éreztem vele kapcsolatban az első perctől kezdve.
Három nappal később, vacsora után Anita randira ment a partra, mert napközben felszedett valami pasit. Edit megkérdezte, hogy van e kedvem vele kettesben sétálni egyet? Én igen - t mondtam volna, de megelőzött, s folytatta a kérdését: - Vagy inkább a házban beszélgessünk? Nekem mindegy - válaszoltam - ahogy gondolod!

Edit megfogta a kezem és elindultunk a ház felé. Nála volt a kulcs, kinyitotta az ajtót, beengedett, majd magunk mögött bezárta az ajtót. Én ezt egy kicsit furcsállottam, de erre nem sok időm maradt, mert odalépett hozzám és szájon puszilt.
A földbe gyökerezett a lábam, hirtelen azt is elfelejtettem, hogy levegőt vegyek!
- Nem tudom, - kezdte kissé félénken - hogy Anita mesélt e már rólam.
Erre egy némán megráztam a fejem, hogy nem! Folytatta: - Én leszbikus vagyok, gondolom, tudod, hogy mit jelent. Nagyon megtetszettél nekem és szeretkezni szeretnék veled!

Teljesen letaglózott, hogy így kerek - perec kijelenti, hogy le akar feküdni velem. Lassan tértem magamhoz a kábulatból. Újra megpuszilt, most már egy kicsit hosszabban. Lehunyta a szemét, és megcsókolt. Lassan tolta át a nyelvét a számba. Bátortalanul nyitottam nagyobbra a szám, majd az én nyelvem is elindult. Finom, puha, meleg nyelve körbesimogattam a számat. Fantasztikus érzés volt, de egyben féltem is. Magam is meglepődtem, ahogy éreztem, egyre jobban felizgulok, ahogy egyre hevesebben ver a szívem, ahogy egyre nedvesebb lesz a bugyim. Kezeivel kibujtatott a toppomból. Kigombolta a farmerem sliccét és lassan letolta egészen a bokámig. Egy hagyományos fehér melltartót, és egy fekete bugyit viseltem, melynek csipke volt az oldalán. Rajta egy egyrészes, virágmintás nyári ruha volt, alatta csak egy világoskék tangát viselt. Ott álltam meztelenül egy vadidegen nő elött, de amikor másodszorra is megcsókolt, kezdtem egyre jobban megnyugodni. Oly csodás volt az érzés, amit okozott bennem, hogy egyre inkább kezdtem feleszmélni és átadni magam a gyönyörnek. Megfogtam a ruhája alját s felhúztam a derekáig, majd a melléig, s végül levettem róla. Gyönyörű teste volt!! Feszes mellei, rajta kedves kis rózsaszín bimbói... Ledobtam a ruháját a földre,

Mielőtt a csipketangát levehettem volna róla, megfogta a kezem és az ágyhoz vezetett. Lefektetett, majd Ő is mellém feküdt. Kezeivel a melleim izgatta, nyelve az enyémmel járt táncot egymás szájában. Mivel szerintem kellemesebb viselet a borotvált fazon, már 14 éves korom óta borotváltam a punciszőrzetem. Ez nagyon tetszet neki. Lejebb csúszott, s előbujtatta a csiklómat. Finom megsimogatta a nyelve hegyével. Felsóhajtottam. Széjjelebb raktam felhúzott lábaim, majd ujjacskáival óvatosan szétnyitotta a szeméremajkaimat. Mivel tudta, hogy még szűz vagyok, megígérte, hogy vigyáz rám, s ha nem tetszik, akkor azonnal abbanhagyja! Még hogy nem tetszik!! Életem legcsodálatosabb éjszakájának néztem elébe! Kinyújtotta nyelvét, a fenekemtől a csiklómig nyalogatott, fel - le fel és le... Egy perc alatt elélveztem. Elmosolyodott, s lassan bszúrta nyelvét a hülyembe. Megint elmentem...
Csodásan csinálta. Olyan fantasztikusan összedolgozott a nyelve, a szája és az ujjai, hogy két percenként halk sikolyokkal elélveztem.
Őrültem kivántam!
Lenyúlt az éjjeli szekrény fiókjába és elővett valamit. Amikor a popsimhoz hozzáért, ujja hűvös volt. Azt hiszem, bekente az ujját valamilyen krémmel... Finoman dörzsölni kezdte a popsimat, közben, hogy könnyebben ellazuljak a csiklómat a szájába vette és szívni, masszírozni kezdte a forró és fürge kis nyelvével! Hogy fokozza az élvezetet, az egyik ujját bedugta a forró, vágytól lüktető pinusomba! Először egy picit nyilalt, de oly ügyesen játszott rajtam, bennem, hogy hamar elfeledtette ezt velem. Nyelve egy percig sem nyugodott a csiklómon! Ismét orgazmusok sorozata következett, a nedvem pedig csepegett szüntelenül. Eláztattam egészem a csuklójáig. Egy picivel később már az két ujja simogatta a hüvelyem falát. A punciszaftomból egy kevés a popsilukamhoz is jutott, segítve a bejutást, a többit Edit nyalta fel! Újra elélveztem, amikor Edit egyik ujja belnyomult a fenekembe: teljesen feldugta. Lassan mozgatta ki - be. Nagyon kellemes érzés volt. Amikor kellően kitágultam, akkor a második újját is beszúrta! Egyezerre ujjazta a puncimat és a popsimat! Hangosan nyögtem, sóhajtoztam a kéjtől, azt hittem megőrülök. Ő pedig, ahogy látta, mit okozott nekem a játékával, egyre inkább beleerősített.

Amikor már nem bírta tovább, felkelt és kiment a fürdőszobába, engem pedig otthagyott az ágyon. Miután megmosta kezeit, helyet cseréltünk. Alig bírtam lábra állni. Remegtek a tagjaim, szédültem, de nagyon jó lesett!

Most Ő feküdt hanyatt, és én a szétrakott lábai közé hasaltam. Lehúztam a teljesen átnedvesedett tangáját. Az ő puncija is szőrtelen volt, és csillogott rajta az olvasólámpa fénye. Igyekeztem mindent úgy csinálni, ahogy Edit is velem, ha valamit nem tudtam, készségesen, finom nyögdécselés közepette elmondta, hogy mit hogyan kell csinálnom, hogy jó legyen.
Először egy kicsit furcsa volt puncijának édes íze. De hamar megszoktam, és mohón nyelni kezdtem a puncijának szaftját. Csiklójáról sem feledkeztem meg, egy percre sem hagytam magára. Nyalogattam, meg - meg szívogattam, majd az ajkaimmal kedveskedtem neki. Valamivel halkabban élvezett, mint én: felemelő volt hallani minden gyönyör sikolyt, mit elhagyott az ajka. Lenyúlt kezeivel, szétfeszítette a szeméremajkait. Fejemet finoman lenyomta az ölébe. Nyelvem rövid kutakodás után megtalálta a hüvelyének bejáratát, és ahogy csak tudtam, kinyújtottam a nyelvem és belenyaltam a nedves, édes hüvelyébe. Szinte minden másodpercben elélvezett ettől. Hogy fokozzam gyönyörét, az egyik ujjammal a csiklóját simogattam. Szíve hevesen vert, puncija lüktetett és ontotta magából a gyönyörnedvét... Azt hiszem, ekkor szerettem bele...

Megfordultam. Négykézlábra ereszkedtem, s puncikámat az arca fölé engedtem. A fejemet pedig az alhasán pihentettem. Eközben ujjaim, pontosan kettő, a puncijában szorgoskodott. Határozott mozdulatokkal jár ki - be a szűk, kéjre éhes barlangban! Alfelemen éreztem, ahogy a halkan sóhajtozik és a meleg lehelete végig simítja a nedves puncimat. Nyelve a csiklómat becézgette, ujja mélyen a pinusomban volt. Egyszerre mozogtak az ujjaink, amikor ő betolta, én is. Fokoztuk a tempót egy kicsit. Amikor éreztük, hogy egy újabb orgazmus közelít, egy picit abbahagytuk az izgatást. Majd kezdtük elölről. Amikor ismét elélveztünk volna, megálltak az ujjaink és a nyelveink. Megőrjítet mindkettőnket a kéj, ott álltunk az orgazmus határán, már csak egy hajszál választott el minket tőle... Kicsike szünet után újra belekezdtünk. Most talán még hevesebben, mint előtte. Már a csuklóimig tele voltam az izzadtságából, a puncinedvéből és a nyálamból álló édeskés lével. Faltam a csiklóját, majdnem leharaptam... Imádtam ezt a Nőt! Ezt a kábulatban lévő, a puncimat nyaló/ujjazó, csodálatos Nőt! Finom kis ujjacskája kitartóan simogatta hüvelyem, nyelve pedig érzékien játszadiozott a csiklómmal. Egyszerre élveztünk. Testeink megfeszültek és, az előző néhány órával ellentétben Edit kifakadt, és egy hatalmasakat sikoltva elélvezett. Szaporán lélegzett. Ujjai odatévedtek a csiklójához és a nyelvemmel együtt, most már finoman, nyugtatgatva simogatták azt. A hangom én sem tudtam visszafogni, hangos nyögések közepette élveztem el én is. Valahogyan lemásztam róla, megfordultam és hozzábújtam.
Hosszan és érzékien megcsókolt. Szájainkban összekveredett egymás nedvének íze. Átkarolt, magához húzott. Így aludtunk el.

Reggel, mikor felébredtem, Edit éppen a zuhany alól jött ki. Rám mosolygott, odajött és megcsókolt.
- Hogy aludtál? Jól érezted magad az éjszaka? - kérdezte.
- Jól! Köszönöm - válaszoltam mosolyogva, kissé még álmosan. Azt hiszem, hogy...
- ...Hogy? - kíváncsiskodott.
- ...hogy - folytattam bátortalanul - beléd szerettem!
Szemembe nézett, és megcsókolt.

Anita a tábor vége után pár nappal tudta meg, hogy mi is történt azon a bizonyos napon. Edittel utána járni kezdtünk. Jó volt vele! Utána megesett, hogy Anitával is lefeküdtem egy párszor. Volt, hogy hármasban: Edit, Anita és én.
Szavazz Te is!

Átlag: 6.68 pont (162 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#28 t.555 2017. 09. 25. hétfő 04:21
Szép mesés történet!
#27 feherfabia 2016. 06. 12. vasárnap 08:39
Tetszett!
#26 feherkalman1 2014. 12. 27. szombat 03:06
nem rossz.
#25 papi 2014. 04. 2. szerda 08:22
Tetszik
#24 A57L 2013. 12. 7. szombat 06:29
Nem rossz.
#23 tutajos46 2013. 10. 5. szombat 12:31
Tetszik.
#22 sihupapa 2008. 12. 21. vasárnap 21:20
#21 Dewoor 2008. 11. 8. szombat 16:07
Csupa éretlen képzelgés, és még rosszul is van tálalva.
Az egész szövegben nincs érzékiség, inkább olyan, mint egy tanórai jegyzet. Ez a ,,nyalogatástól veszti el a szüzességét" meg a húsz elélvezés, meg az ,,édes" nedv, látszik hogy szűz az író.

Más: ,,Egy picit elszégyelltem magam, mert 16 évesen még szűz vagyok"
Mi a fasz? Szerinted már vénlány valaki, ha nem 13 évesen, egy diszkóban veszíti el, három krapektól?

3/10
#20 alpesiember 2008. 03. 3. hétfő 14:43
Hmmm, bezárták az ajtót, majd elaludtak, és reggel dühös szobatársaik (mivel négyen voltak) lerázták magukról a hajnali harmatot, és gratuláltak a másodpercenkénti kis sikolyokhoz.... hmmm
#19 pandur 2007. 09. 18. kedd 01:36
nekem tetszett
#18 Salix 2004. 07. 9. péntek 11:12
En is szivesen nyalogatnek olyan puncit, amelyik masodpercenkent elvez es ontja magabol az edes nedvet. Varom a cimeket... :)
#17 Cica 2004. 03. 23. kedd 17:06
Tök jó volt!!!!!!!!:-)
#16 cicelle 2003. 11. 20. csütörtök 04:23
Nem rossz...de szerintem is elég valószerűtlen. Ha jól számolom, ez kb. min. 15 orgazmus volt...:-)
#15 hornygirl 2003. 11. 6. csütörtök 10:22
Hat, ez oriasi volt! Kar, hogy en nem igy kezdtem annak idejen!Es mekkorat elveztem!Frappans kis tortenet!Egyebkent, nem tudom, miert mondjatok, hogy nem hiheto a sorozatos elvezes a szuzlanytol!En tisztan emlekszem, amikor meg 12 eves korom korul masztiztam, eleg volt tizmasodperces csiklosimi, es maris ott voltam....aztan megint, es megint....
Ez tokeletesen hiheto!Foleg, ha mas csinalta volna!Szoval, gratula!!!!!!
#14 Rahelbaby 2003. 07. 30. szerda 09:46
leírhattad volna mi volt hármasban...
#13 Keresztanya 2002. 08. 5. hétfő 22:00
És mikor veszítette el a szűzességét?
Vagy kihagytam egy-két sort?
Szerintem is egy kisiskolás..., de majd belejön.
#12 aurora 2002. 08. 4. vasárnap 21:59
Hetes fölé... Várom, talán már meg is jelent? - amit az utolsó sorban lehetett olvasni - A. is. E. is és ...
#11 Bela 2002. 08. 4. vasárnap 16:21
Eleg gaz... nem valos
#10 Cuz 2002. 08. 3. szombat 07:02
Ha a story vege elmaradt volna...marmint az hogy mindannyian osszebujtatok akkor meg jonak is lehetne mondani...igy tenyleg meseszeru...
#9 picture 2002. 08. 2. péntek 00:13
Igen érdekes történet! Akár még jónak is mondható lenne, ha nem lenne ennyire meseszeru! Alcímnek talán azt adnám neki: egy kisiskolás gondolatai a sexrol...