Kedvesem történetei 4. rész - Biológia különóra

Szavazás átlaga: 6.93 pont (137 szavazat)
Megjelenés: 2002. szeptember 20.
Hossz: 10 175 karakter
Elolvasva: 26 498 alkalommal
– És mi lett a tangáddal?
– Amit a tanárnő zsebre rakott? Később sikerült vissza szereznem. Nem is akár hogyan!
A következő biosz óra végén megkért, hogy tanítás után menjek vissza hozzá, mert valami gond van a legutóbbi dolgozatommal. Na, mondhatom, rendesen beijedtem, hogy a korrepetálás ellenére szar lett a dogám. Még két óránk volt hátra tanítás végéig. Egész idő alatt azon agyaltam, hogy mi a francot ronthattam el... Megfordult a fejemben, hogy talán az utolsó korrepetáláson történtek miatt akar valamit. Nem felejtem el azt a pár percet, amíg a hűvös, finom ujjaival a puncimnál matatatott. Oly finoman, olyan érzékien simogatta meg a melleimet, húzta szét a szeméremajkaimat... És valami sejtelmes fény csillogott a szemiben, amikor a korrepetálás végén megcsókolt... Ezt jól kifogtam... Egy biszexuális biosz tanár, mellesleg anyuka is, férjjel, plusz két gyerekkel...
Nem! Neeem!! Az nem lehet, hogy tetszem neki – bár nem volna rossz, szívesen megsimogatnám én is a melleit – teljesen kizárt, csak az én beteg fantáziám... De mi van, ha mégis? Így telt el a két óra.

Amikor végre kicsengettek, első dolgom az volt, hogy rohantam vissza a biosz terembe. Az ajtóval szemben volt a tanári asztal, balra a padok, jobbra pedig a szertár. Az ajtaja nyitva. Kiszólt a tanárnő:
– Andikám, te vagy az?
– Igen, én, tanárnő!
– Csukd be légy szíves a teremajtót.
Becsuktam, majd bementem a szertárba.
– Ezt az ajtót is csukd be, kérlek – és zárd is rá! – mondta mosolyogva Edit néni.

Itt már kezdtem izgulni, hogy most mi vár rám... Akkor tehát mégis... Mégis szereti lányokat...
– Ne aggódj, nincs semmi baj a dolgozatoddal!
Igen! Tudtam! Éreztem!!
– Nem akarok semmi rosszat – folytatta – de a pénteki korrepetáláson nem csak Te, hanem én is felizgultam. Szeretném, ha most segítenél nekem.
Tágra nyílt szemekkel hallgattam. Lassan lépkedett felém.
– Szeretném, ha szeretkeznél velem, itt és most! – mondta, és finom csókot lehelt az arcomra.
– De tanárnő, ez helytelen! Már abból is elég nagy balhé lehetne, amit pénteken csináltunk... – játszottam az aggodalmaskodó jó kislányt.
– Ne aggódj, nem fogja megtudni senki. És ne tanárnőzz, szólíts nyugodtan Editnek!
Legnagyobb megdöbbenésemre kezdtem egyre jobban felizgulni. Megfogta a kezem, a két mellére tette, és megcsókolt. Forró, bársonyos nyelve lágyan simogatta a nyelvemet, nem tudtam nem viszonozni. Nagyon jól esett. Lassan kibújt a blúzából. Kezeimet a hátára csúsztattam, magamhoz húztam, és kikapcsoltam a melltartóját.
Kellemes parfüm illat csapta meg az orromat. Finom csókokat lehetem a nyakára, a fülére, az arcára... Vállamra tette a kezét, és lassan nyomott lefele: jelezvén, hogy a melleit se hanyagoljam el...
Tenyerembe fogtam őket, és finom mozdulatokkal masszíroztam. egy – egy ujjam a bimbókat cirógatta, amik lassan merevedni is kezdtek. Lehajtottam a fejem és a nyelvem hegyével megérintettem az egyik bimbót. Finom körbe nyaltam. Óvatosan a fogaim közé vettem, és megharaptam kicsit, majd meghúzogattam. Edit közben halkan sóhajtozott. Jobb kezemmel alulról fogtam a mellét, számat rátapasztva pedig a nyelvemmel simogatva, meg – meg szívogatva izgattam hol az egyik, hol a másik bimbót. Amelyik melle szabadon volt, azt a saját ujjaival becézgette.
Letérdelve elé kigomboltam oldalt a szoknyáját. Ruhán keresztül is látszott, hogy közel a negyvenhez is jól tartja magát, de így meztelenül még inkább! Mi az hogy! Néhány huszonéves elsírná magát, ha látnák azt, amit én: feszes combok, formás, egyáltalán nem lógó popsi, és azaz ennivaló punci. A fanszőrzetét a bikini vonalban kiborotválva szinte szabályos háromszöget formál. A háromszög alsócsuúcsa egyenesen a csiklóra mutat. Őrjítő látvány volt! Kilépett a szoknyájából, majd segített levenni a szűk, hosszú ujjú pulcsimat. Kebleimet aznap egy sötétkék melltartóba rejtettem. Átkaroltam és megcsókoltam. Nem eresztett el, egyre szenvedélyesebben csókolt, kezeivel közben megszabadított a nadrágomtól. Segített kilépnem belőle. Ekkorra már én is átnedvesedtem, fekete szatén tangámból csavarni lehetett a punciszaftomat.
– Csinos lány vagy. – mondta, majd megkért, hogy üljek fel az asztalára. Kicsit hanyatt dőltem, kezeimmel támasztottam magam. Elém guggolt, félrehúzta a tangámat. Csupaszra borotvált kis pinusom csak úgy gőzölgött a kéjtől... Nem is kellett sokáig várnom. Ujjaival szétnyitotta szeméremajkaimat, s szájával a csiklómra tapadt! Finoman harapdálta, szívogatta, a nyelvével simogatta... Pár perc alatt elmentem... Először a mutató majd a középső ujját is feldugta, és gyors ütemben ujjazni kezdte a pinám. Nyelve sem pihent, csiklómmal játszadozott. Amikor kivette az ujjait, azt is csak azért, hogy a kicsepegő nedveimet felnyalja... A végén már nem bírtam, hanyatt dobtam magam, megmarkoltam a melleimet és csak élveztem, amit csinál: nem nagyon bírtam visszafogni a nyögéseimet... Reméltem, hogy a folyosón senki nem hallja, hogy mit csinálunk itt édes kettesben! Nem tudom meddig kényeztetett így, de jó párszor elélveztem, mire abbahagyta (sajnos... )! Mielőtt Ő ült volna fel az asztalra, megcsókolt és a számban érezhettem a saját kéjnedvem édes ízét. Ez még jobban felhúzott, s szó szerint hanyatt löktem az asztalra. Lábait az égnek emeltem, és belefúrtam arcomat a forró, lucskos húskehelybe. Csak úgy égette a nyelvemet. Nedvnek Ő sem volt hiányában, fürgén nyaltam fel az utolsó cseppig. Két – két ujjamat bedugtam a vágytól lüktető punciba, és lassan szétfeszítettem. Sikerült úgy kitágítanom, hogy könnyedén belenyalhattam. A kissé érdes, és mézédes hüvelyfala perzselte nyelvemet. Edit közben a melleit markolászta s a bimbómat az ujjai közé csippentve húzogatta a plafon felé. Felemeltem fejem az öléből s ujjazni kezdtem. Könnyen tágult (gondolom a 2 szülés miatt) s a második ujjam után könnyedén fogadta be a harmadikat, majd a negyediket. Összezártam az ujjaim, és ütemesem dugtam a pináját az ujjaimmal. A jobb kezével megfogta a kezemet, és mélyen magába nyomta. Megszorította kezemet és az ajkába harapott. Elélvezett... Kinyitotta a szemét:
– Ez csodálatos... Folytasd, kérlek... kérlek...
Nem is tudtam volna abba hagyni. Benyálazta az ötödik ujjam, s puncijához illesztve szépen bevezettem a hüvelyébe. Lassan mozgattam ki – be, mindig egy kicsit beljebb nyomulva. Lábait amennyire tudta, szétrakta, és a kezével segített, hogy előbb a kézfejem fele, majd teljes egésze eltűnjön a puncijában. Ez volt az első, hogy megöklözhettem valakit... A szabad kezemmel lenyúltam a combom közé, és a csiklómat kezdtem el simogatni. Alig bírtam állva maradni, amikor ismét elélveztem és elélveztettem Editet is, csuklóig benne mattam. Amennyire lehetett, simogattam hüvelye falát és a méhszáját. Önkívületi állapotban nyögött, vonyított, szinte minden lökésnél élvezett egyet. Az ujjaim korcsolyáztak a saját csiklómon. gyűrűs és mutató ujjaimmal széthúztam az ajkakat, a középső ujjam pedig körbe – körbe masszírozta a borsó nagyságúra duzzadt csiklómat. Kezével szorosan fogta a karomat és mozgatta magában a jobb kezem fejét. Mellei a lökések ritmusára ringtak fel – le. Körmeit belém mélyesztette, testét ívben megfeszítette s hangosan felsikoltott. Így maradt pár másodpercig, majd lassan kihúztam belőle a kezem. Ráhajoltam, és megcsókoltam. Fojt róla az izzadság. Lehajoltam a pinusához: a pinaleve és az izzadság összekeveredve folyt le a combjáról az asztal. A combja belső oldalát, a vénuszdombját és az ajkai tisztára nyaltam. Lassan feltápászkodott, felkelt és odament a fogashoz a táskájához. Elővett egy nylon szatyrot abból pedig egy felcsatolható műpéniszt.
– Ezt vedd fel kérlek. – nyújtotta felém. – Szeretném, ha ezzel most megdugnád a popsimat! – mondta mosolyogva.
Belebújtattam lábaimat, majd becsatoltam a derekamon. Kezembe nyomta a sikosító zselét. Az elejétől a végéig bekentem a rudat. Odaállt az asztal mellé, és ráhajolva feltárulkozott előttem a popsija. Az ánuszát először megmasszíroztam két ujjal, majd egy picikét a nyelvemmel is kényeztettem. Pár csepp zselét kentem a lyuk közepébe, amit ujjak szétkentem a környékén is. Odaraktam a műfaszt a bejárathoz, és egy könnyed mozdulattal belenyomta a makkját. Halkan felnyögött, majd utasított:
– Határozottan és mélyen akarom!
Magkapaszkodott az asztal két szélében, én pedig tövig nyomultam benne. Kezeimmel a csipőjét markoltam meg. Kemény mozdulatokkal dugni kezdtem a fenekét. Élveztem a dolgot, talán jobban is, mint amikor engem dugnak így. Lendületesen dugattyúztam a fenekében, hol gyorsabban, hol lassabban. Gyönyörű volt látni, ahogyan a – már nem is annyira szűk – popsiban ki – be mozog a műpénisz. Majdnem olyan volt, mintha a sajátom lenne... Edit is beszállt a mozgásba, ellent tartva nekem: amikor Befelé nyomta, akkor Ő pucsított egy kicsit, még intenzívebbé téve a benne munkálkodó által keltett kéjérzetet. Rendesen elláttam a baját a tanárnőmnek, aki hatalmasat élvezett: nyögött, sóhajtozott, nyüszített, karmolta az asztalt és a saját fenekét is. Mindkét kezével hátranyúlt, farpofáit amennyire még bírta, szétfeszítette. Én pedig beleadva mindent, még egy percen keresztül dugtam Őt, ezzel sikerült újra elélveztetnem.
Abbahagytam a mozgást, de nem vettem ki még belőle. Edit a remegő lábain alig bírta tartani magát, mégis valahogyan felegyenesedett.
Megfogtam a melleit, Ő oldalt fordította a fejét s csókra nyitotta a száját. Hosszan csókoltam. Mikor eleresztette a nyelvemet, kihúztam belőle a műfaszt. Levettem, s letettem az egyik székre. Edit felkucorodott az asztalra, én pedig mellé ültem. Hanyatt feküdt s lehajtottam a fejem a melleire.
– Köszönöm, Kedvesem! Csodálatos voltál... – pihegte.
Pár percig így feküdtünk egymáson/egymás mellett. Lassan szedelőzködni kezdtem, magamra kaptam a gönceimet. Edittől még kaptam egy forró csókot a szertárajtóban, és a kezembe nyomta a bugyimat, amit előző pénteken zálogba vett.

A következő órán valami kriptaszökevény banya jött órát tartani, gondoltam Edit betegszabira ment, vagy továbbképzésen vesz részt. Aztán a következő és az azutáni órára is ez a nőszemély jött be. Mint később kiderült: valakinek eljárt a szája a korrepetáláson történtekről, és Edit "nénit" még a héten ki is rúgták...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.93 pont (137 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2023. október 11. 10:29
#27
Kemény tanárnő - diáklány leszbi szex, törvényszerű következménnyel.
1
veteran
2022. május 27. 09:53
#26
Igazi biosz tanárnő.
1
én55
2021. január 28. 12:06
#25
Kár a tanárnőért.
1
feherkalman1
2020. július 3. 10:32
#24
Kár hogy kirúgták a tanárnőt.
1
t
t.555
2017. szeptember 26. 04:30
#23
Egész jóra sikerült!
1
cscsu50
2017. március 11. 21:54
#22
türhető
1
f
feherfabia
2016. június 12. 08:56
#21
Nagyon Jó!
1
p
papi
2014. április 2. 08:19
#19
Nem rossz
1
a
A57L
2013. december 7. 06:31
#18
Elég jó.
1
tutajos46
2013. október 6. 07:12
#17
Nagyon jóóó. remélem meg történt.
1
sihupapa
2008. december 21. 21:29
#16
ez van
1
Riki
2008. május 8. 01:08
#15
anyám ez nagyon zsír bár a vége egy kicsit szemétségbe torkolot de ijen minden iskolában van hogy kiderül egy pár dolog én mindenképp 10 pontot adok rá nagyon jó és ha meg történt akk megadnátoka csaj számát, címét? nekem nagyon kéne
1
Sun
2008. március 23. 14:25
#14
szegény Edit nénit kirugták, nem fer! 10 pötty
1
pandur
2007. szeptember 18. 01:55
#13
nekem is nagyon tetszett
1
M.R.
2007. május 26. 12:06
#12
Nagyon tetszik!!!
1
Salix
2004. július 9. 13:23
#11
CIMEKET AKAROK! Edit neniet es a csajet is!
1
ToZo
2003. szeptember 30. 17:13
#10
Edit néni cime?
1
Reno
2003. szeptember 22. 17:01
#9
egész jó!!
1
vki
2003. június 13. 11:12
#8
nem hiszem , hogy ilyen megtörténhet! na mindegy! 8at megér!
1