Kedvesem történetei 3. rész - Biológia korrepetálás

Szavazás átlaga: 6.95 pont (273 szavazat)
Megjelenés: 2002. szeptember 16.
Hossz: 7 704 karakter
Elolvasva: 41 910 alkalommal
... – és melyik volt a legemlékezetesebb élményed? – kérdeztem egyik alkalommal.
– A legemlékezetesebb? – mosolygott – Amikor biosz korrepetálásra jártam a gimiben!
Ha jól emlékszem, talán február lehetett, az egyik pénteki napon.
Fantasztikus volt. Mivel biológiából csak 3 – t kaptam félévkor, nem ártott egy kis tréning, a főiskolára kellettek a jó jegyek.

Azt hiszem, ismersz már jól, nem vagyok egy szégyellős lány. Emlékszem, a tornaöltözőket az év elején felújították ezért osztozkodnunk kellett a fiúkkal. Udvariasságból persze minket, lányokat 5 perccel előbb engedett el a tanár. Na igen, ez ellen a fiúk nem is igen tiltakoztak. Mikor ők is jöhettek öltözni, általában már mindannyian átöltöztünk. Egyik nap gondoltam egyet és kicsivel lassabban kapkodtam fel a gönceimet magamra. A szoknyámat már éppen felvettem, amikor berontottak a fiúk: én meg ott álltam meztelen felsőtesttel.

Mellbimbóim megkeményedve meredtek előre. A fiúk teljesen ledöbbenve álltak. Fürödtem tekintetükben. Csodálatos érzés volt. Szinte azonnal éreztem, ahogy átnedvesedik a bugyim. Aztán gyorsan magam elé kaptam a kezeimet, és felügyeskedtem a blúzomat.

– Ne haragudj, hogy igy elkalandoztam... Szóval a biosz korrepetálás... Nem voltunk sokan a csoportban, 2 fiú és 4 lány – velem együtt. A biológia tanárnőnk, Edit néni, egy fiatalos gondolkodású, vidám hangulatú, karcsú, a harmincas éveinek a vége felé járó nő volt.

Az egyik óra telt a másik után, mígnem elértünk az emberi test és a szexualitás témaköréhez. Mindenki izgatottan várta az órát. A tanárnő előadását az emberi test felépítésével kezdte, majd áttért a nemi szervek ismertetésére. Elmondta, hogy a női és a férfi nemi szervek felépítését, működésüket... stb, majd miután befejezte, szünetet tartottunk. Az előadás második részét a következő képpen kezdte:
– Most már elméletben tudunk mindent a nemi szervekről, itt az ideje, hogy a gyakorlatban is megismerkedjünk velük!
Mindenki lélegzet visszafojtva figyelt, hogy ugyan most mi következik.
– Kérek egy önként jelentkező lányt és fiút, akin bemutathatom az előbb elmondottakat – folytatta, és a csend egyre mélyebb lett. Köpni – nyelni nem tudtunk a meglepettségtől...
– Na, fiúk – lányok, gyerünk – mondta és egy plédet terített a tanári asztalra, aztán odainvitált bennünket. A feszültség kicsit engedett.
– Lányok? Ki szeretné megmutatni magát? – fordult hozzánk kedves mosollyal és a szemembe nézett. Kicsit bátortalanul bólintottam, Ő pedig megfogta a kezemet és segített felfeküdni az asztalra. A melleimmel kezdte: felhúzta a pulóveremet, föltárva gömbölyödő, merev bimbójú kebleimet. A Edit néni pedig elkezdte magyarázni a részeit. Ez után megkérte a többieket, hogy tapogassák meg, érezzék a belső szerkezetét is. A bimbóim persze egy percig sem veszítettek feszességükből.

Ahogyan ott hanyatt feküdtem, a tanárnő felhajtotta a szoknyámat és lehúzta a tangámat, melyet egy laza mozdulattal elrejtett a nadrágzsebében. A fiúk tágra nyílt szemekkel figyeltek, ahogy a Edit néni arra kért, hogy terpeszben húzzam fel a lábamat.
Majd hozzáfogott az ismertetéshez: vénuszdomb, fanszőrzet, nagyajkak... Kezei a szeméremajkaimhoz értek: hűvös ujjaival az egyiket, a másikkal a másikat, két ujjával összecsippentve széthúzta őket. Feltárult a puncim. Elmosolyodott, amikor meglátta, hogy benedvesedtem az izgalomtól:
– Helyes! Látom, élvezed a dolgot Andikám... Látjátok, gyereke, erőől beszéltem az előző órán! Jól nézze meg, aki ilyet még nem látott, ilyen egy igazi punci!
Megmutatott mindent: a kisajkakat, amiket a szeméremajkaim állandóan eltakartak, ezért megkérte az egyik fiút, hogy tartsa őket, amíg Ő magyaráz. A hüvelybemenet és a csikló maradt utoljára. Ezután Ő fogta meg a szeméremajkaimat, a többiek pedig sorra végigfogdosták a pinám minden egyes pontját. Ujjaik közé vették csiklómat, és mindegyik belém nyúlt az egyik ujjával. Közben a tanárnő közben tovább beszél: hogy amint az jól látható, a hüvely nedvessé, csúszóssá válik a nemi izgalom hatására. Áttért a csiklóm simogatására, elmagyarázva a kézzel izgatást. Én pedig egyre jobban éreztem magam. Teljesen feloldódtam, átadtam magam az élvezetnek, ahogyan sorban mindenki elkezdte simogatni a csiklómat.
Nyöszörögtem, nyögdécseltem az élvezettől. Az utolsó osztálytársam került a sor, Az egyik kezével a csiklómat kezdte el simogatni, mikor a tanárnő elmondta, hogy fokozható az izgalom, ha egy másik ujj a hüvelybemenetemnél matat. Hát nem is kellett sok, hangos sóhajokkal, erősen kapaszkodva az asztal széleibe, elélveztem. Gyönyörű volt... Körülöttem mindenki mosolygott, kissé talán irigyek is voltak rám.

A Edit néni azonban folytatta:
– Rendben, akkor nézzük a fiúkat!
Az egyik srác már fel is pattant az asztalra. A tanárnő lehúzta a fiú nadrágsliccét, majd magát a nadrágot is. A fiú letérdelve az asztalra – kicsit elvörösödötten – ott állt előttünk egy mesébe illő fasszal... A tanárnő pedig belekezdett az előadásba. Megmutatta a hímvesszőt, majd a heréket, persze mindenki várta, hogy mikor lehet megfogni. A tanárnő engedélyt adott rá, és mindenki – a másik srác kivételével – sorban megfogdosta a heréket, megcirógatta a vesszőt. Ezután a Edit néni óvatosan megfogta a hegyén a bőrt, és szép lassan hátrahúzta, feltárva a vörösen duzzadó makkot. A srác halkan sóhajtott egyet, és közben a farka végén megjelent egy nedvcsepp, amit a tanárnő élvezettel szétkent. Most következett a nemi izgatás. Elmondta, hogy sok módja van és többek között beszélt a kézzel és a szájjal izgatásról is, de csak a kézit mutatta meg. Óvatos mozdulatokkal elkezdte húzogatni föl – le a fiú péniszén a bőrt, majd átadta az egyik lánynak. Utána mindenki húzogatta egy kicsit, miközben a heréket masszírozta. A mikor az utána levő lány következett, a tanárnő bátorította, hogy próbálja meg szájba venni és a nyelvével, ajkaival izgatni. A lány habozás nélkül rábukott a vastag péniszre és feje föl – le járt miközben ütemesen szopta a faszt. A srác alig bírt magával. Láthatóan nagyon élvezte, legalább annyira, mint én, amikor az asztalon feküdtem. Hirtelen a Edit néni megállítottam a lányt.

– Még valami van – mondta. A lányokat sorba állította a fiú elé, én a jobb szélen kaptam helyet. Ő az asztal mellé állt, és hátulról benyúlt a fiú lába között, alulról átfogta a merev faszt és elkezdte húzgálni. a másik kezével pedig a heréket masszírozta. Közben pedig magyarázta, hogy még az ondó van hátra, amit feltétlenül szeretne megmutatni nekünk. Amikor érezte, hogy a fiú a végét járja, szólt az egyik lánynak, hogy rakja össze a tenyerét, mert mindjárt megindul a folyam. Még egy kicsit verte a faszt. Az első adag telibe találta a kezét tartó lány arcát, ami lassan elindult lefele. A tanárnő gyorsan lejjebb irányította a kilövellést, bele a lány tenyerébe, sikerrel. Az utolsó cseppet is kipréselte a fiúból... Szegény srácot szinte úgy kellett levenni az asztalról, mert majdnem összeesett az orgazmusát. Mi, lányok és a tanárnő a sperma tanulmányozásába kezdtünk.
Először Edit néni vett illat és íz mintát, majd megelégedéssel nyugtázta, hogy kiváló minőségű, mi is megkóstolhatjuk. Nagyon türelmetlen voltam már, ezért ezen idő alatt lenyaltam az osztálytársnőm pofijáról azt az egy kis eltévedt cseppet...
Egy kicsit furcsán néztek rám a többiek.
– Finom! – mondtam fülég érő szájjal.
A másik három lány az utolsó cseppet is felnyalta az ízletes ondóból.

Megköszöntük a tanárnőnek ezt a rendkívüli korrepetálást. Mielőtt elindultunk volna, mindannyiunkat megdicsért, amiért ilyen lelkesek voltunk ma és mindenkit megcsókolt az ajtóban indulás előtt, amíg én és a kielégített srác felöltöztem.
Mi is megkaptuk a "járandóságunkat", majd hazafelé vettük az irányt.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.95 pont (273 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. január 27. 10:15
#53
Érdekes korrepetálás.
1
t
t.555
2017. szeptember 26. 04:29
#50
Tíz pontot ér!
1
cscsu50
2017. március 11. 21:36
#49
jó munka
1
f
feherfabia
2016. június 12. 08:48
#48
Nagyon jó!
1
p
papi
2014. április 2. 08:21
#46
Tetszik
1
a
A57L
2013. december 7. 06:30
#45
Egész jó.
1
tutajos46
2013. október 6. 07:01
#44
Miért nem volt ilyen tanárunk?
1
papi2007
2013. szeptember 9. 17:27
#43
szerintem jó 10p
1
sihupapa
2008. december 21. 21:25
#42
1
béla
2008. április 28. 10:29
#41
kurvajó sztori.
énis lettem volna a srác helyében
1
peti
2007. november 2. 22:51
#40
miért nincsen ilyen óránk
1
tity
2007. október 16. 18:10
#39
gonos :D csillagnak igaza van:)
1
csillag
2007. október 16. 14:28
#38
öö igen folytatódhatot volna....mondjuk hogy kell behelyezni a péniszt... :D
1
Shyguy
2007. július 9. 19:15
#37
Ahhhhhh igeeeeeeen.
1
biharos
2007. június 25. 16:55
#36
hát.........lesz még jobb, gyermeteg egy kissé...
1
kúró rudi
2007. június 19. 10:06
#35
zsír a sztori, 10 pont, mondjuk inkább a kiscsajok verték volna ki a srác faszát, vagy szopták volna felváltva végig...
1