A+ A-

Tópart 3. rész

Csabával szinte minden nap találkoztunk, tehát nagyon jól telt a szünidőm. Otthon voltam, anyám rám parancsolt, hogy tegyek rendet, és takarítsak ki, mert későn jönnek haza. Nagytakarításban voltam, amikor felkeresett a barátom a barátjával, vagyis Tibivel.
- Forró üdvözlés után bekísértem őket a nappaliba, foglaljatok helyet - mondtam
- Tudom, hogy délutánra beszéltünk meg a randit, de közbejöttek dolgok - kezdte a mondókáját Csabi - feljött hozzánk Tibi és állandóan, megállás nélkül nyaggat, hogy nagyon szeretne találkozni Gézával, és, hogy mikor hozzuk már össze a négyes játékot?
- A szüleim nincsenek itthon, mert elutaztak Egerbe, és csak későn este jönnek haza, ha úgy gondoljátok, akkor ma létrejöhet, itt nálunk is.
- Az szuper lenne, de hol találjuk meg Gézát?
- Nekem az első alkalommal átadta a névjegyét, megkeresem és felhívom.
Tárcsáztam a számot, de a mobilja ki van kapcsolva. Mondom a fiúknak, de Tibi annyira izgatott volt, hogy elő állt egy új ötlettel.
- Szaladjuk, ki a tópartra, mert ilyen jó időben gondolom, csak ott lehet.
- Én itthon maradok, addig előkészítem a terepet, és persze befejezem a takarítást.
Amikor a fiúk megérkeztek, nagy örömmel mesélték el, hogy kimentek a tópartra és természetesen a helyünk mellett ott volt Géza, természetesen csupaszon napfürdőzött, és várt minket. Nagyon megörült nekünk, mert már nagyon hiányoztunk neki.
- Bizony ez így van - mondta Géza.
- Gyertek be a nappaliba, és foglaljatok helyet.
- Nagyon meleg van itt nálatok, pedig csak póló és sort van rajtunk.
- Sajnos lég kondink nincs.
Géza, Tibi mellett ült és már kezdte is simogatni újdonsült barátját, a pólótól mind a ketten megszabadultak, de a sort még akadályt jelentett. Leheveredtek a szőnyegre és smárolták, nyalták, falták egymást, majd nagyon lassan megszabadultak a rövidnadrágtól is és elkezdődött a nagy szerelmi csatározás.
Mi ketten csak lestünk, ahogyan a két szerető egymásnak esik, nekem is el kezdett keményedni, de ahogy észrevettem a barátomnak is.
- Nekünk is le kellene vetkőznünk - mondtam.
- Le bizony, mert már teljesen elszorította a farkamat a nadrágom, nézd csak!
Bizony a farka kilógott a sortból és vághatta is. Hirtelen elé guggoltam és puszit nyomtam a makkjára, és persze a derekáról kezdtem lehámozni a nadrágját, ahogy húztam lefelé úgy csúszott ki a szerszám a számból és a kezem a fenekét, a gyönyörű szőrös két dombot és a völgyet kezdtem simogatni. Közben a másik pár már 69 - es módban szopott. Csaba lehúzta rólam is a sortot, de már rá is ragadt a vesszőmre és ütemesen szopta a faszom.
- Nem gondoljátok, hogy nekünk is be kellene szállni a játékotokba - kérdeztem.
- Gyertek csak nyugodtan - mondták egyszerre.
Leheveredtünk a szőnyegre és így mindenkinek jutott egy fasz. Tibi nem engedte el a Gézáét, aki nekem kapta be Én a Csabáét, Ő pedig Tibi méretesét vette kezelésbe. Óriásit szoptunk, és persze ujjaztunk is. Géza nekem frenetikusan csinálta. A szájjátékot a három fiú közül Géza tudta a legjobban, na persze nem akarom lekicsinyíteni egyikük technikáját sem.
A sok szopás és ujjazás után egy kis baszásra áhítoztunk. Ebben is Tibi volt az élen járó, és mondta is Gézának, hogy Ő már nagyon szeretne kislány lenni. Ha ezen tudna valamit segíteni, akkor szívesen fekszik elébe. Nagyon tetszett az ötlet Gézának és rögtön hasra fektette Tibit és a farkával a fenékdombok közét, kezdte bejáratni, majd óvatosan benyomult az alagútba.
- Ilyen gyönyörű és pláne hosszú fasszal engem még sohasem basztak meg, már alig várom, hogy tövig bennem légy.
- Ezen nem múlik a kettőnk boldogsága - mondta Tibi és abban a pillanatban, belemerítette a faszát.
- Jaj, - jaj, vadul, de mégis átéléssel és odaadással sikoltozott a kislány már itt fenn van a torkomnál, és még most sincs benn tövig, jaj ezt nem élem túl sopánkodott.
- Jó lesz így barátom? És tövig mártotta.
- Annyira kívántam, de azt hiszem, szétrepedek, nem gondoltam, hogy ennyire tele leszek, jaj ez nagyon jó, jaj ez fantasztikus.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 05. 29. csütörtök 20:26
Nem rossz
#2 genius33 2013. 03. 17. vasárnap 15:38
Király smile még mindíg.
#1 Törté-Net 2002. 06. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?