A+ A-

Tópart 2. rész

A nyári szünet nagyon kellemesen telt sokszor találkoztunk Csaba barátommal, mindig fergetegeset szeretkeztünk.
Egyedül voltam otthon és nagyon magányosnak éreztem magam. Felhívtam telefonon Csabát, de halaszthatatlan dolga volt, a szüleivel kellett töltenie a napot.
Nagyon unatkoztam, az Én szüleim dolgozni mentek. Úgy gondoltam, hogy ki megyek a tópartra, ahol először Csabival voltam, már csak a nosztalgia kedvéért is. A tó a lakásunkhoz kb. 20 kilométerre van. Autóbusszal utaztam, majd stoppoltam egy autót, aki kivitt a helyszínre.
Verőfényes forró nyári nap volt. Nagyon kevesen voltak a parton, de Én megkerestem azt az ominózus helyet, ahol oly fergetegesen szeretkeztünk. Leterítettem a plédet, hiszen a mi helyünk üres volt, levetkőztem meztelenre, ráfeküdtem a plédre és süttettem magam a napsugárral.
Elszundítottam és azt álmodtam, hogy Csaba velem van és simogatja a testem, a fenekem dombjait. Annyira finom volt, hogy merevedésem lett. Amikor a farkamhoz nyúltam, hogy eligazítsam, akkor vettem észre, hogy az álmom valóság, hiszen valaki masszírozza a fenekem. Megfordultam és akkor vettem észre, hogy egy középkorú, meztelen férfi fogdossa nagyon finoman a seggem.
- Felébredtél? - kérdezte nagyon kedvesen. Azt gondoltam, hogy bekenlek egy kis napolajjal, mert ezen az égető napon még napszúrást is kaphatsz.
- Köszönöm szépen, de most már elég lesz. - mondtam kicsit ingerülten, és persze szégyelltem is magam.
- Semmi rosszat nem tettem remélem? - hagy mutatkozzam be engem Gézának, hívnak.
- Engem pedig Ernőnek. - válaszoltam. Ne haragudjon, hogy kicsit durván szóltam de annyira meglepődtem.
- Nincs probléma - de úgy gondolom, hogy Én vagyok az idősebb - tehát tegeződjünk.
- Rendben van, köszönöm és nyújtottam Én is a kezemet.
Géza megfogta a kezemet és magához húzott.
- A tegeződéshez puszi is jár, mondta.
Abban a pillanatban szájon csókolt. Olyan finoman, annyira ügyesen, hogy teljesen elérzékenyültem. Persze eszembe jutott, hogy vajon mit gondol ez a férfi rólam, hogy jön Ő ahhoz, hogy engem egy pillanat alatt lesmároljon. De amit csinált azt ördögi ügyességgel tette, és nagyon jól is esett. Nyelvét a számba dugta, és szinte szájba baszott a nyalókájával. Ilyen ördöngös nyelvjátékot még nem tapasztaltam.....
Persze a kezünk vándorútra indult és meg is találtam újdonsült barátom ékességét, amelyhez fogható méretűt csak az amerikai pornófilmekben láttam. Nem volt túl vastag, de a hosszúsága és a keménysége lenyűgöző volt, megközelítőleg 30 cm lehetett. Morzsolgatni kezdtem a tojásait. Egyre közelebb húzódott hozzám, majd rám feküdt és testével teljesen betakart, párzó mozgásokat végzett, később abba hagytuk a csókolózást. Ekkor Géza megfordult és a szikla kemény lőcsömet kapta be, olyan mesterien szopta, szívta, falta, hogy majdnem elélveztem. .....
- Várj egy picit, nem akarok még elmenni.
- Ha úgy gondolod, akkor Én is megízlelném a tiedet - mondtam.
- Csak bátran - mondta és hanyatt feküdt.
Az ölébe helyezkedtem el és a hosszú farkának a makkját, kezdtem nyalogatni, majd haladtam egyre lejjebb, majd vissza, közben az újamat finoman a nyílásába dugtam. Már nem szűz állapítottam meg. Az újam után a farkamat tettem a nyíláshoz és egy gyors mozdulattal bele hatoltam, felszisszent, de láttam, hogy tetszik neki a helyzet. Óvatosan, de azért határozottan tövig nyomtam.
- Ó de finom, jaj de jó - nyögött fel - maradj így - mondta, annyira szeretem, ha bennem egy ilyen nagy fasz van.
- Az enyém kisseb, mint a tiéd.
- Az igaz, viszont sokkal vastagabb.
- Ez igaz, tudod Én is, szeretném majd a tiedet magamban érezni.
- Nagyon jó erre nem is mertem gondolni. Volt már más férfi is az életedben?
- Eddig csak két barátommal kerültem intim viszonyba és Te vagy a harmadik. Viszont nekik nem volt ilyen hosszú műszerük. Na persze az is az igazság, hogy vajon belém fér - e ekkora fasz, és az is foglalkoztat, hogy mit tudsz csinálni egy ekkora lőccsel?......
Fantasztikus szeretőnek bizonyult, úgy mozgott alattam, és úgy játszott a fenekével, hogy rövid idő alatt a mennybe mentem, illetve meglocsoltam a belsőjét. Géza oldalt feküdt és háttal az ölébe húzott, tapogatta a testem minden porcikáját, majd úgy éreztem, hogy matat a bejáratomnál. Éreztem, hogy a rózsámat simogatja, majd valami melegebbel keresi a bejáratot. Az Én nyílásom még nem tágult de Ő a farkát egy hirtelen mozdulattal belém nyomta.
- Jaj, ez fáj - sziszegtem.
- Nem sokáig, pillanatokon belül elmúlik, és csókolni kezdte a nyakamat, a hátamat.
Valóban, amikor finoman pumpálni kezdett a farka hegyével, már semmi fájdalmat nem éreztem, ekkor nyomulni kezdett befelé. A faszát csak nyomta és nyomta, persze nagyon finoman, szinte centiméterenként, már azt hittem, hogy a torkomnál jár, amikor is megéreztem a szőrzetét a fenekemen. Megpihent, majd nagyon lassan mozogni kezdett. Előre nyúlt és a kezével cirógatta a faszomat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 03. 13. csütörtök 10:47
Azt hittem nem lehet az első részt alulmúlni, hát tévedtem.
#2 genius33 2013. 03. 17. vasárnap 15:34
Cuki smile
#1 Törté-Net 2002. 06. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?