A+ A-

Tópart 1. rész

Középiskolás voltam, a harmadik osztályt végeztem el, amikor a történet elkezdődött. Egy forró júniusi napon, nagyon sürgősen illemhelyre kellett mennem. Betértem egy föld alatti helyiségbe. Amikor bezártam magam mögött az ajtót, észrevettem, hogy a WC falán érdekes szövegek és rajzok vannak, valamint a másik fülke közfala, ami farost lemezből volt, ki van lyukasztva, illetve fúrva. Olvasgatni kezdtem, a falon lévő feliratokat, ami olyan erotikus volt, hogy merevedésem lett. Természetesen el kezdtem a farkamat simogatni, ami nagyon jó érzéssel töltött el, a gondolataim kavarogtak.
Kis idő múltán a szomszédos fülkébe is jött valaki. Egyszer csak azt veszem észre, hogy a lyukon átdugja az ujját. Nem tudtam elképzelni, hogy mit akar, így átnéztem. Egy nagyon csinos úgy 20 év körüli férfi volt a szomszédban és halkan megszólalt:
- Dugd át!
- Mit? - kérdeztem
- Hát a farkadat.
Furcsállottam a helyzetet de a kíváncsiság nagyúr, ezért felálltam és átdugtam a már majdnem kemény lőcsömet. Azt vettem észre, hogy valami csodálatos meleg, vagy talán inkább forró helyre került a szerszámom. Csak később tudatosult bennem, hogy a férfi szopja a faszomat. Isteni volt. Kb. 10 perces szopás után abbahagyta. Nem tudtam elképzelni, hogy mi történt? Úgy gondoltam, hogy átnézek a lyukon. Amikor oda hajoltam a nyíláshoz egy gyönyörű 20 - 22 cm - es fasz bújt át a lyukon egyenesen a számhoz, és a szomszéd megszólalt:
- Szopjad te is - mondta nagyon halkan.
Én még soha életemben nem csináltam, de úgy gondoltam, hogy mindent ki kell próbálni, ezért ki nyitottam a számat és bevettem a lőcsöt. Először csak a makkját kezdtem nyalogatni. Érdekes picit sós íze volt. Később egyre jobban egyre mélyebben engedtem a számba, és mint a nyalókát kezdtem szopogatni. Nagyon izgalmas volt. Egyre jobban tetszett a helyzet. Gondoltam, hogy a férfinak is tetszett. Amikor újra a makkot vettem kezelésbe, visszahúzta a farkát, és nagyon halkan megszólalt:
- Gyere, menjünk ki.
- Oké - válaszoltam.
Nem tudtam, hogy miért döntött így de gondoltam, hogy ennek biztos, hogy lesz folytatása. Felöltöztem, és már kinn is voltam. Amikor megláttam a szívem olyan hevesen dobogott, hogy majd ki ugrott a pólómból.
- Szia. Csabának hívnak.
- Engem pedig Ernőnek.
Magához szorított és két oldalról az égő arcomra puszit adott.
- Ráérsz? Kérdezte
- Tudod, nyári szünet van és most igen - válaszoltam.
- Akkor menjünk ki a tópartra.
- Én benne vagyok.
- Szuper. Járgánnyal vagyok és rámutatott a közelben álló Trabantra.
Beültünk az autóba, körülnézett és szájon csókolt. Hát az valami fantasztikus volt a sortban a fegyverem azonnal ágaskodni kezdett. Beindította az autót és irány a tópart. Útközben a combomat kezdte simogatni.
- De jó szőrös a combod. Mindenütt ilyen?
- Sajnos igen - válaszoltam.
- Dehogy sajnos, Én nagyon szeretem a szőrös fiúkat. Látod nekem nem nőtt, csak a farkamhoz, és még a mellemen sincs.
- Van nekem, mindenütt majd meglátod.
- Már alig várom. .....
Pár perc autókázás után megérkeztünk. Csaba egy bokros részhez hajtott.
- Nos itt azt hiszem jó lesz. Itt szoktam leparkolni, ide általában nem jön senki.
- Én nem szoktam ide járni. Rád bízom.
- Olyan isteni volt a csókod.
Elkapta a számat és szenvedélyesen csókolni kezdett. Valami csodálatos bizsergő érzés volt. Közben a kezével benyúlt a pólóm alá és a mellemet kezdte dörzsölgetni. Útjában volt a pólóm ezért lehúzta rólam és újból smárolni kezdett. Majd a keze a sortomhoz tévedt és anyagon keresztül simogatta a már kő keményen álló szerszámomat. Majd becsúsztatta a kezét és a forró lüktető szerszámomat, kezdte markolászni.
- Vetkőzzünk le - szóltam.
- Látod ez egy szuper gondolat.
A nadrágot s az inget pillanatok alatt dobálta le magáról, és rólam egy mozdulattal lerántotta a sortot. A farkam, mint az ágyú állt előtte. Abban a pillanatban bekapta. Nyalogatta egy kicsit, de a kezével az egész testemet bejárta.
- Jaj de imádlak. Ilyen csodálatos fiúval már régen volt dolgom. Te tényleg szőrös vagy mindenütt. Fordulj már meg, had nézzelek meg. Csodálatos, még a segged is csupa szőr. Elkezdte simogatni a farpofáimat és a kezét a végbélnyílásomhoz tette. ...
- Plédet nem hoztál?
- Dehogy nem, itt van a csomagtartóban.
A takarót leterítette és ráfeküdtünk. Csaba fantasztikus szeretőnek bizonyult. Csókolta a szám, a mellem a hasam, majd a heréimet és legvégül a farkamat. Én is igyekeztem őt utánozni. Nagyon ügyesen úgy fordult, hogy az Ö csodálatos szerszámát pontosan a számhoz nyomta és akaratlanul is kényszert, éreztem, hogy a csodafegyverét a számba vegyem. Persze közben Csabi már cumizott. Én is bekaptam e ragyogó szerszámot, és önfeledten szoptam. Azt vettem észre, hogy a keze újra a fenekemnél matat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2014. 03. 13. csütörtök 10:45
Nagyon szar.
#9 genius33 2013. 03. 17. vasárnap 15:32
Ejjha nyes nem semmi.
#8 zuzu 2003. 11. 7. péntek 19:47
Ha csak a helyesírási hibákról beszélek, az is elég...
#7 locco 2003. 01. 14. kedd 18:18
Na ez nem az én müfajom!
#6 shit 2002. 07. 14. vasárnap 10:38
Komolyan mondom, majdnem lerókáztam a gépet... :(
#5 fazon 2002. 06. 26. szerda 01:08
Erre csak ezt tudom mondani:
bigger,better,stronger. Bár ez nem használt a sztorinak,de...
#4 censor 2002. 06. 25. kedd 19:57
Hányinger.
#3 gayboy 2002. 06. 25. kedd 19:28
Kedves hmm! Mindenki magából indul ki.
Ha nem irtál volna, bölcs maradtál volna.
Nekem nagyon tetszett, de látom neked is!
Izgatottan várom a folytatást!
#2 hmm 2002. 06. 25. kedd 12:17
60 éves, életét elrontott 3-szoros családapa elveszett fantáziája, amely a rövid, köznapi dialógusokból derül ki. Vagy mégsem ?
#1 Törté-Net 2002. 06. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?