A+ A-

Juli beavatása 4. rész

Ez már farsang idején történt. A szilvesztert sajnos nem tudtuk együtt tölteni, és az év elején is csak néha sikerült néhány órát inkább csak délelőtt összebújnunk. Aztán eljött a nap. A férjemnek négy napra külföldre kellett utaznia. Majdnem fölsikítottam örömömben amikor elmondta. Hívott, hogy menjek vele, de én már lelki szemeimmel a Laci faszára gondoltam, és valami kifogással kibújtam a kérése elől. Persze alig vártam, hogy elmondjam a Lacinak, és remegtem, hogy vele tölthessem ezt a négy napot. Nem mondta rögtön, hogy rá ér, de én nagyon reménykedtem.
Aztán kb. egy héttel előtte, azt mondta, hogy leutazunk Szegedre, bemutat a barátainak. Végtelen boldogság öntött el. Sohase fogom elfelejteni, egy keddi nap délután találkoztunk, és kocsival mentünk Szegedre. Nagyon be voltam indulva. Menetközben lehúztam a sliccét, és számba vettem a farkát. Már majdnem spriccelt, amikor ellökött, eltette a faszát, és azt mondta, hogy legyek türelemmel, mert ma Ő akar meglepetést nekem. Nagyon kívántam a gecit a számba érezni, de nem tehettem mást. Megérkeztünk egy gyönyörű házhoz. A Laci kulccsal nyitotta az ajtót, és teljesen otthonos volt.
Megmutatta a konyhát, a fürdőszobát, majd egy hatalmas nappaliba mentünk. Égett a tűz a kandallóban, puha állatbőrök voltak a padlón. Ittunk egy sherryt, ettünk néhány szendvicset. Aztán elküldött zuhanyozni. Mire visszajöttem addigra Ő is lezuhanyozott (később tudtam meg, hogy az emeleten) rám adott egy hosszú pólót, ami alig takarta a pinámat. Halk andalító zene szólt, a szobában félhomály volt. Átölelt, szorosan magához húzott, és azt mondta, hogy most az Ő meglepetése jön. Leültetett a kerevetre, elővett egy kendőt, bekötötte a szememet és azt mondta, hogy maradjak itt, és akármi történik nem szólhatok egy szót sem, és a kezeimet magam mellett kell tartanom, semmit nem foghatok meg amíg Ő nem szól. Megígértem, és izgatottan vártam mi is a meglepetés. Eltelt legalább tíz perc, és csak a zenét hallottam.
Már teljesen elernyedtem. És akkor! Valaki megmarkolta a fejemet (hogy jött be? Nem is hallottam) és egy kemény vastag faszt nyomott a számba. (nem a Laci volt azt rögtön megéreztem) Nagyon határozott volt, úgyhogy ha akartam volna (de nem akartam) se tudtam volna kitérni. Megmarkolta a hajamat, és a torkomra nyomta a vastag dorongot. Kicsit fuldokoltam a meglepetéstől, de aztán tudtam, mit kell tennem. Szoptam, de nem nagyon hagyott, hanem nagy lökésekkel baszta a számat, néha kihúzta verte a számat, majd újból benyomta a torkomra. Élveztem a keménységét és a határozottságát Aztán egyszer csak, kihúzta a faszát, elengedett, és csönd lett megint.
Néhány perc múlva megint éreztem ugyanazt. Kemény marok szorította a fejemet, és a fasz ki-be járt a számba. Egyre jobban élveztem, a pinám tocsogott. A Combjaimat összeszorítottam, és élveztem a szám baszását, amikor megéreztem a fasz pulzálását, és nem sokkal később mint a gejzír úgy tört ki a geci. Elöntötte a torkomat, nyeltem, de kicsordult a számon. Éreztem, hogy folyik le a nyakamon a mellemre. Még vagy öt percig baszta a számat, kipumpálva minden csöppjét, amit én nagy buzgalommal nyaltam. Közben hatalmas orgazmusom volt. Kivette a faszát, végig törölte a számat vele, majd otthagyott. Magamhoz akartam nyúlni, de mivel megígértem, hogy nem használom a kezem, nem tettem. Remegett a testem. A geci íze ott volt a számba (más íze volt mint a Laciénak) élveztem az ízét. Kicsit hátradőltem, neki támaszkodva a támlának.
Éppen ellazultam, amikor újabb meglepetés ért. Valaki (azt hittem a Laci) fölemelte a lábamat, szétfeszítette a combomat, és nagy fasz tódult a tocsogó pinámba. Tövig fölnyomta, közbe hanyatt fektetett a díványon, és jujjjjjjjjj. Megmarkolta a fenekemet, és baszott. Ki-be húzta a hatalmas faszát. Teljesen kitöltötte a pinámat. Sikítottam, élveztem egymásután. Ő pedig egyre vadabbul baszott, elengedte a seggemet, megfogta a bokáimat, szétfeszített és teljesen belém hatolt. Sikítottam, ami még vadabbá tette. Nagyot vert a seggemre, és tele spriccelte a pinámat. Nagyot hörgött vad ütembe baszott, teljesen elernyedtem. Nem tudom hány orgazmusom volt, de nagyon sok. Folyt a meleg geci a seggem lukába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zoltan611230
2019. 04. 21. vasárnap 05:24
Folytasd. Válaszolok rá!
#10 davee10
2018. 08. 5. vasárnap 07:35
nem jó. Válaszolok rá!
#9 feherfabia
2018. 08. 5. vasárnap 07:25
Nagyon sablonos!5P Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 04. 12. csütörtök 21:38
jó történet, olyan, mint egy pornófilm-forgatókönyv... Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 04. 11. szerda 14:52
folytasd Válaszolok rá!
#6 sipospista
2018. 04. 10. kedd 12:12
Eleg jo lett Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 04. 9. hétfő 07:07
Nagyon monoton Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 04. 9. hétfő 04:41
Kárvolt megírni. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 04. 9. hétfő 04:24
Nem olyan jó,mint a régiek. Válaszolok rá!
#2 vakon54
2018. 04. 9. hétfő 02:15
Folytazsd! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 04. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!