LehRi-boy hozzászólásai

L
Nem:
férfi
Beállítottság:
biszexuális
Születési dátum:
1970. június 21.
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
8 db
LehRi-boy
2018. május 22. 14:31
Történetek: A megváltozott életem 5. rész - Kollégiumi évek
Hát olvasva a többit, azt mondanám, hogy talán az első volt a legjobb. A második-harmadik már nem annyira. A negyedik a legrosszabb. Az ötödik valamivel jobb, de mégis azt mondanám, hogy még egy részt megér, hogy lássuk mennyire fejlődsz és belemész-e olyan részletekbe, amelybe lehet, hogy nem kellene.
1
LehRi-boy
2018. május 13. 13:31
Történetek: Egy részeg éjszaka következménye
Érdekes történet. Csak egyet nem értek. Éppen az imént olvastam el egy történet sorozatot ennek a történetírónak a feltöltései között, amelynek az egyik csoportba sorolása az anya-fia volt. Majd aztán a Keresztfiammal című történet, amely természetesen a családi besorolás alá tartozik. Ebben leírja, hogy 38 éves háztartásbeli asszony. Ezután olvasom ezt a történetet, amelyben úgy ír magáról, egyes szám első személyben, mint férfiről (mindjárt a legelején: "Hol is kezdjem. Tíz éve voltam házas mikor ez az eset megesett velem. Feleségemmel a kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy esküvő után lefektettük az alapokat."), ami ellent mondana annak, amit a Keresztfiammal című történet legelején így ír le: "Egy vidéken élő 38 éves 170cm magas 70 kg-os házi asszony vagyok. Van 2 gyerekem és egy pocsék házasságom."
Most férfi vagy nő a feltöltő? Ha közvetett történet, akkor miért nem jelzi ezt?
1
LehRi-boy
2018. május 13. 13:15
Történetek: Az én kis szeretőm 5. rész
Továbbra is tartom: Kitűnő a történet menete, megfogalmazása, és férfi szemmel is nagyon élvezhető. Várom a folytatást.

Egy kérdés azért foglalkoztat. Még a legelső történetben leírod a következő néhány mondatot:
1. - Azt hiszem 5 éve kezdődött, mikor nagyon magányos voltam és nagyon magam alatt is éreztem magam.
.....
2. Minden hétvégén kitakarítottam a lakást, de az ő lepedőjét sokszor csak 2 hetente cseréltem ki, amikor már a foltok sokasága borította. Nem tudhatta, hogy ilyenkor ezt a lepedőt raktam fel a saját ágyamra, és minden este hatalmasakat élvezve újra benedvesítve a foltokat alszok el rajta. Így telt el a fiam 14. éve. Ám a vízválasztó, ami elindított a lejtőn a következő év volt.
....
3. - Emlékszem mindig ugyanaz a kérdés futott át az agyamon: Hogyan fogom még ezt kibírni a 18. születésnapjáig.

Megkérdezhetem, hogy milyen régi a történet, és hány éves a drága fiad?
1
LehRi-boy
2018. május 13. 13:03
Történetek: Az én kis szeretőm 2-3. rész
Csatlakozom az előttem szólókhoz! A történet menete, a megfogalmazás férfi szemmel is nagyon élvezetes. Én, hogyha lehetne, akkor legalább 30 pontot adnák rá, de 10 pont a maximum. Ezt meg is érdemli ez a gyönyörű történet!
1