A+ A-

Egy részeg éjszaka következménye

Hol is kezdjem. Tíz éve voltam házas mikor ez az eset megesett velem. Feleségemmel a kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy esküvő után lefektettük az alapokat. Elmondta hogyha haza jön és a haja szép rendezett és ápolt, akkor nem akar szexelni, ha a haja kicsit rendezetlen és ápolatlan akkor talán igen, talán nem. Ha viszont a haja nagyon kócost és ápolatlan akkor akarja a szexet. Erre találtam neki azt felelni hogy én viszont néha elmegyek a haverokkal iszogatni. Ha csak 1 sört iszok meg, akkor nem akarok szexelni. Ha 3 sört ittam akkor talán igen talán nem. Ha viszont 5-nél többet, akkor nem fog érdekelni hogy milyen a haja. Ez egy rémes vicc, tudom de a gond ott kezdődött hogy mi ezt komolyan is gondoltuk. Gyakorlatilag a házasságunk első éveiben szabályosan egymást erőszakoltuk meg. Volt hogy én nem akartam volt hogy ő nem. Volt hogy fordítva. Aztán később mivel mindkettőnknek olyan munkája lett, már nem engedhettük meg magunknak hogy fenntartásaink legyenek a másik felé, a több műszakos munkarend ezt nem engedte meg. Én még szerettem is amikor ilyen durva bestia volt. Hát így kezdődött.
Egyszer egy szombat délutáni műszak után elmentünk sörözni a kollégákkal, és hát átléptem azt a bűvös határt. Feleségem általában ilyenkor már várni szokott. Tudja mit jelent ha később jövök haza. Ilyenkor, hogy jó alaposan bekeni magát kókuszolajjal, így kerülvén el a fájdalmasabb dolgokat, mivel ilyenkor nincs előjáték és semmi csak a kemény és vad szex.
Mikor beléptem a kanapén aludt teljesen betakarózva csak a haja látszott ki. Nem gyújtottam villanyt ilyenkor szeretem meglepni, sőt volt mikor azt mondta hogy ez neki is tetszik. Gyorsan nekivetkőztem és finoman alulról bebújtam a takaró alatt a lába közé. Meztelenül feküdt így beszagoltam a lába közé. Csodás bódító, illata volt. El is kezdtem finoman puszilgatni, és kényeztetni. Tetszett neki mert elkezdett helyezkedni, és kicsit jobban szétnyitotta a lábait. Én pedig ekkor mély levegőt vettem és belenyaltam a mennyországba. Rögtön megébred és próbált ellenállni de ekkor már késő volt. Próbált szabadulni, de nem túl hatékonyan, éreztem hogy igazából tetszik neki a dolog. A kezeimmel befogva a száját és lefogva a kezét, tövig benyomtam neki a farkam. Elsőre felsikított aztán ahogy elkezdtem benne mozogni felhagyott az ellenállással és elkezdte egyre jobban élvezni, ficánkolt mozgott zihált csapkodott többször el is élvezett. Most sajnáltam csak igazán, hogy nem kapcsoltam fel a villanyt, mert imádtam nézni a meztelen testét, amikor megrázza az orgazmus. Nem kíméltem szegényt. 3 órát szeretkeztünk a sötétben, kutyába, lovaglóban misszionáriusban, miközben ő többször is elment. Nyögött sikoltozott vonaglott, emlékszem a sötétség miatt semmit se láttam még az se tűnt fel hogy másabb a hangja, ahogy nyög. Majd egyszer csak megéreztem valamit én is, ekkor újra tövig húztam rá a farkamra, tartottam egy pár pillanatig majd hatalmasat lőttem a pinájába amitől Ő is elélvezett. Mikor elmúlt a hatás ernyedten nyúlt végig az ágyon. Nagyokat sóhajtozva. Én pedig kicuppantam belőle, egy kis ideig még simogattam a pihegő fenekét, majd kimentem wc-re és dolgom végeztével befeküdtem az ágyunkba. Gondoltam majd utánam jön.
Pillanatok alatt elnyomott az álom. Reggel ébredtem arra hogy libben a takaró és bebújik mellém az ágyba.
- Szia drágám! - mondta fáradtan.
- Hogy aludtál? - kérdezte tőlem álmosan.
- Egész jól. - Feleltem.
- És a te? - kérdeztem vissza hátha kapok némi vállveregetést az éjszakáért, végül is ennyiszer még nem élvezett egy menetben mint tegnap éjszaka ami meg is lepet egy kicsit.
- Csendesen, - felelt félig betakarózva már, - Betegeim csendben voltak, tudtam aludni is.
Nem pont ezt a feleletet vártam, sőt egyáltalán nem ezt vártam. Minden álom kiment a szememből. Hátra is fordult hozzám.
- Éjszakás voltam, berendeltek dolgozni, hívtalak is hogy nem leszek itthon.
Éreztem hogy itt most komoly baj van.
- Persze feleltem emlékszem. - mondtam neki és ekkor bevillant hogy hívott de nem maradt meg bennem valamiért. (Na igen a 3. és 4. feles között voltam, naná hogy nem emlékeztem.) Ám ekkor jött a kérdés: De akkor kivel voltam éjszaka? A választ rögtön meg is kaptam igaz nem pont úgy ahogy vártam.
- Ha már felkelsz kérlek főzz egy kávét anyámnak is.
- Anyádnak? - kérdeztem meglepetten.
- Itt van?
- Ezt is mondtam neked. - felelt most már kicsit furcsán nézve rám.
- Könyvtárban voltunk. - feleltem gyorsan. Erre elmosolyodott. Tudta már régen mit jelent ez nálam.
- Már értem. Most alszok, kérlek ne keltsetek fel 1 óránál korábban. - Ekkor már tudtam hogy baj van, még hozzá nem is akár mekkora.
Halálsápadtan léptem ki a szobából. Megcsapott a friss kávé illata. Kimentem a konyhába. Anyósom egy köntösben épp a reggeli kávéját kortyolgatta. Haja csapzott, arca gyűrött, épp mint aki végig szexelte az éjszakát. Mikor beléptem rám köszönt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.56 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 LehRi-boy 2018. 05. 13. vasárnap 13:31
Érdekes történet. Csak egyet nem értek. Éppen az imént olvastam el egy történet sorozatot ennek a történetírónak a feltöltései között, amelynek az egyik csoportba sorolása az anya-fia volt. Majd aztán a Keresztfiammal című történet, amely természetesen a családi besorolás alá tartozik. Ebben leírja, hogy 38 éves háztartásbeli asszony. Ezután olvasom ezt a történetet, amelyben úgy ír magáról, egyes szám első személyben, mint férfiről (mindjárt a legelején: "Hol is kezdjem. Tíz éve voltam házas mikor ez az eset megesett velem. Feleségemmel a kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy esküvő után lefektettük az alapokat."), ami ellent mondana annak, amit a Keresztfiammal című történet legelején így ír le: "Egy vidéken élő 38 éves 170cm magas 70 kg-os házi asszony vagyok. Van 2 gyerekem és egy pocsék házasságom."
Most férfi vagy nő a feltöltő? Ha közvetett történet, akkor miért nem jelzi ezt?
#11 Pavlov 2016. 04. 15. péntek 22:02
Ez a fajta naturalisztikus, sima leírás nem túl élvezhető. Kellenek bele érzelmek, hangulatok.
#10 papi 2016. 04. 9. szombat 07:57
Nagyon tetszett, igazán megérne 1-2-3 folytatást.
#9 cscsu50 2016. 04. 9. szombat 07:14
egész jó
#8 sunyilo 2016. 04. 8. péntek 19:19
Nem semmi!
#7 veteran 2016. 04. 8. péntek 15:54
Szegény feleség csak alszik ekkora hancúrozás mellet.
#6 gyuri0926 2016. 04. 8. péntek 07:55
Mikor lesz trió ?
#5 listike 2016. 04. 8. péntek 07:39
Ez inkább családi, de nagyon jó volt.
#4 feherfabia 2016. 04. 8. péntek 06:44
Egész jó!
#3 A57L 2016. 04. 8. péntek 04:31
Ez tetszett,jó lett.
#2 joozsi 2016. 04. 8. péntek 03:12
Gyenge, 10 pont. Ha tudsz még hasonlót, szívesen olvasnám.
#1 Törté-Net 2016. 04. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?