A+ A-

Vonaton 1. rész

Nem is tudom mikor tűnt fel először, de egyik reggel azon kaptam magam, hogy lenyűgöz a szépsége. Fiatal volt, nagyon fiatal, talán 17-18, ami arcának őszinteséget és gyermeki ártatlanságot kölcsönzött. Legalább egy fejjel alacsonyabb volt nálam, barna fürtjei itt ott göndörödve, kócosan meredeztek, nagy barna szeme álmosan bámulta a rohanó tájat. Kisfiús alkata áttűnt ruháin, vékonynak, de izmosnak látszott, ahogy azt minden átlagos kamaszról el lehet mondani. Amikor kiszúrtam, jó darabig bámulhattam .. kényszerítenem kellett magam hogy ne őt nézzem folyton. Nem szoktam fiúkat megnézni amúgy se, de őt nem lehetett nem bámulni...
A következő reggeleken igyekeztem ugyanazzal a vonattal utazni, hogy lássam megint, néha kissé már gyanúsnak éreztem a vándorlásomat a kocsikon keresztül minden nap, egészen addig mászkáltam amíg meg nem találtam a fiút. Aztán egyik reggel elhatároztam, hogy nem érdekel se törvény, se erkölcs, semmi nem érdekel, felhívom magamra a figyelmét valahogy. Akartam őt, úgy akartam mint ahogy a lányokat akartam ölelni, csókolni, elsüllyedni testük gyönyörében.. Elengedtem magam, és bámulni kezdtem, addig folytattam amíg észre nem vette. Szemeztünk egy darabig, aztán mindketten elkaptuk a tekintetünket a másikról. Azon az úton, ez még többször megesett.. aztán leszállt. Hazafelé mindig őt lestem abban a megállóban.. mint egy szerelmes, kamasz gyerek.
...
Eljött velem. Felfelé tartottunk a barlanghoz, ahonnan csodaszép volt a kilátás. Nadrágban volt és pólóban, kicsi hátizsákkal felszerelkezve, sportcipőben. Beszélgettünk egy darabig, aztán a kifulladtam annyira, hogy ne legyen már kedvem. Vajon érzi-e hogy kívánom? Látja-e hogy nézek rá, hogyan beszélek hozzá? Vajon nagyon rosszat teszek most? Eldöntöttem, hogy megpróbálom elcsábítani, engedek vágyaimnak és kezdeményezni fogok. Nem ismerjük egymást, nincsenek közös barátaink se, semmi sem fog történni ha nemet mond. Lehet, hogy egyáltalán eszébe sem jut úgy gondolni rám, egy idősebb fiúra, ahogy én őrá. Semmilyen tapasztalatom nincs ilyen téren, tehát bármi elképzelhető. Felértünk a barlanghoz, a táj fantasztikus volt, leültünk inni. Adtam neki egy kis töményet, ilyenkor hozok magammal egy keveset. Ideges lettem, nem tudtam hogy közeledni hozzá, azt akartam hogy sikerüljön. Elképzeltem mindenféle módot, de ettől még jobban izgulni kezdtem. Ettől egy időre csönd lett.
Aztán remegve felálltam és felhúztam őt is, megfogtam mindkét kezét. Nem értette a helyzetet látszólag, mire beszélni kezdtem. Elmondtam neki mennyire gyönyörűnek találom és hogy mennyire vonzódom hozzá annak ellenére, hogy sosem volt kapcsolatom azonos neműekkel. Aztán jobb tenyerembe fogtam az arcát és csókot nyomtam a szájára. Csak nézett rám azokkal a fénylő barna szemeivel, nem engedte el a kezem. Ujjammal cirógattam arcát idegességemben, de közben megkönnyebbülést éreztem.. kiraktam amim van, megtettem az első lépést, olyat, amit még soha. A csóktól, a vallomástól, a vágytól és a tudattól, hogy egy fiúba vagyok szerelmes, szinte forrt a vérem, azt hittem elájulok. Legnagyobb meglepetésemre és örömömre megfogta az arcán nyugtatott kezem, beharapta az ajkát, mondani akart valamit de nem jött ki mégse.. közelebb lépett, nagyon zavarban volt, két kézbe vettem angyali arcát és csókolni kezdtem. Lassan jött bele, látszott, hogy sosem csókolt még. Beteljesült, felszabadult érzés volt kiengedni azt a rengeteg feszültséget, ami bennem volt, minden igyekezetemmel tanítottam csókolni, nyelvemmel játszottam ajkain, játékosan vettem rá az ő nyelvének a használatára. Közben cirógattam arcát, haját, közel húztam szorosan. Jó pár perc után elengedtem, mosolyogtam rá. Visszamosolygott. Mondj valamit, kértem. Még sohasem csináltam ilyet, kezdte. És tetszett? Kérdeztem vissza átölelve a derekát. Bólogatott. Gyönyörű vagy, szólaltam meg újra, őrülten tetszel nekem, és megcirógattam ajkait. Nekem is tetszel, bökte ki. Megöleltem. Gyere velem, mondtam és elkezdtem összepakolni a holminkat. A sziklák egy közeli helyen tisztást határoltak, egészen picikét, egy bodzabokor hajolt fölé. Ledobtam a zsákom és leterítettem a pokrócom újra. Leültem és magam mellé húztam a földre. Dobd le a cipőd, kértem, miután a magamét elintéztem. Ne félj, nem foglal megerőszakolni vagy ilyesmi, de muszáj éreznem még az ízed... Annyira finom vagy... gyakoroljuk ezt! Játékosan enni kezdtem édes száját, harapdáltam, nyalogattam, ízlelgettem, miközben a földre feküdtünk egymás mellé. Tapasztalatlansága felbátorított, kezem járt a testén, pólója alá csúszott, néha az ágyékán is átsiklott. Ő sem szeretett volna lemaradni, mikor nem a csókomra koncentrált, engem utánozva próbált kedvemre tenni s mikor ágyékomra tévedt, biztosan érezte mennyire felizgatott játékossága. Várj, álltam meg, hadd nézzelek! Felültettem és levettem a pólóját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.3 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 FKori84
2018. 06. 24. vasárnap 17:47
Nagyon jó! Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 06. 22. péntek 11:43
homo nem az esetem de abban elmegy Válaszolok rá!
#5 91boy
2018. 06. 21. csütörtök 23:17
Nekem is tetszett, aranyos kis sztori, remélem azért lett így félbehagyva, mert folytatása is van!!! Válaszolok rá!
#4 Hahaha
2018. 06. 21. csütörtök 21:51
A57L eddig csak negatívat írt. Nem is tudom minek olvassa el. Szerintem nem volt olyan rossz. Válaszolok rá!
#3 LehRi-boy
2018. 06. 21. csütörtök 13:51
Vitatkozok az előttem szólóval! Nekem nagyon tetszett! Remélem, hogy folytatni fogod! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 21. csütörtök 04:59
Unalmasak és gyengék. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!