A+ A-

Noémi tanárnő tévedése egy nyilvános wc-ben.

Röviden: Egy nyilvános wc falán lévő lyukon keresztül Zolit tévedésből szájjal kielégítette az angol tanárnője.
Ez a nő nem szerethet mást. Formás testét bámulva szinte észre sem vettem, hogy lassan majdnem a nadrágomba élvezek.
"Zoli! Mi a válasz?" - kérdezte Noémi tanárnő.
Álmodozásom hirtelen befejeződött és brutalisan előtört a valóság. Éppen egy autó hátsó ülésén arra vártam, hogy Noémi tanárnő szájába, -hosszas kényeztetés után- belespricceljek.
Feleszméltem, hogy angol órán vagyok.
"Hú... Mi volt a kérdés?" - kérdeztem megszeppenve.
Az osztály hangos nevetésben tört ki. Ha tudták volna, hogy éppen mit csináltam ezzel a nővel, biztosan nem röhögtek volna.
Noémi tanárnő 22-23 éves, frissen végzett egyetemista. Kifejezetten dögös alkata volt. Magassága úgy 170 cm körül lehetett magassarkúban, karcsú, mindig szoros blúzokat és az iskolában még elfogadható rövid szoknyát viselt.
Mi 15-16 évesek voltunk és sokat ábrándoztunk a tanárnőről. Volt aki bevallotta, volt aki nem, de messze a legjobb bige volt a suliban. Gyönyörű szőkés barna haja és zöldes-kék szeme már alkalmassá tette arra, hogy szünetben kiverjem a lompost a wc-ben, és még a hibátlan bőréről, vékony lábáról, és a hihetetlenül formás melleiről nem is beszéltem.
Ismét feltette a kérdést a padom fölé hajolva, de csak a blúzából kissé kilátszó fehér melltartójára tudtam koncentrálni. Milyen puha lehet, de össze-vissza fogdosnám. Azon vettem észre magam, hogy mereven a melleit bámulom, amit észrevett, és kissé ingerülten tette fel ismét a kérdést.
Mélyen Noémi tanárnő szemébe néztem és látszott rajtam, hogy nem vagyok ott lélekben. Tudtam, hogy esélyem sincs nála, mert állítólag ő a tesitanárt szereti, aki egyébként már nős. Csak szóbeszédből lehetett hallani, hogy együtt vannak Zoltán tanárúrral, de biztosat senki nem tudott. Zoltán tanárúr vagy 25 lehetett, jól megtermett fazon. Pumpának kereszteltük el, mert olyan izmai voltak mint amit egy anatómia könyvben lehet látni. Hát igen, én ennek pont az ellenkezője vagyok és esélyem sincs az ilyen nőknél. Maximum gondolatban.
Kb. három hónappal később a tornacsarnok mellett sétáltam és wc -re kelett mennem. Itt volt női, férfi és tanári illemhely. Pechemre a férfi wc be volt zárva, sőt a női is. Gyakran megesik ez, ha elkapnak valakit, hogy a klotyón dohányzik, és utána az ügyeletes tanár egy időre bezárja az ajtót. Már csak egy lehetőségem van, a tanáriba bemenni.
Ide csak egy számkombinációval lehetett bejutni, de ezt csak az nem tudta aki nem akarta. Beütöttem a kódot és már berregett is a zár és kinyílt az ajtó.
Gyors léptekkel beléptem az egyik wc fülkébe, becsaptam magam mögött az ajtót és már ürült is kifelé a húgyhólyagom. Hú ez meleg volt, majdnem becsorgott. Alig végeztem, mikor a mellettem lévő fülke ajtaja becsapódott. Lélegzet visszafolytva vártam, reméltem nem vesz észre.
Egyszercsak egy lágy női hang szólalt meg.
"Zoli, te vagy az?" - kérdezte.
"Igen!" - válaszoltam rémülten alig hallhatóan.
"Lógasd át!" - mondta.
Hirtelen nem tudtam miről van szó, de a hang felé fordulva észrevettem, hogy a két fülke közötti vékony falon egy lyuk van derék magasságban.
"Már csak 15 perc van az ebészünet végéig." - mondta a lyukon keresztül.
Most ismertem fel a hangot, Noémi tanárnő volt az.
Zavarban voltam elég rendesen. Kissé hátrébb léptem. A föld és az elválasztó falak között volt vagy 15-20cm távolság és jól lehetett látni, hogy ott térdepel a lyuk előtt. Közelebb léptem és lentebb hajoltam a lyukhoz, de még tisztes távolságra, és láttam a gyönyörű arcát, vágyakozó ajkait.
Néhány másodperccel később a nyelvét átdugta és kéjesen mozgatta.
Ekkor értettem meg mit is akar valójában. Egy angyallyuk. Interneten olvastam véletlenül róla, hogy ez az anoním szeretkezés egyik formája, de azt hittem, csak homoszexuális férfiaknál van ez. A lényege, hogy egy angyal van a túloldalon.
Ha szopni akarsz akkor egy angyal dákót ajánl, ha meg szopatni akkor egy szájat, de ezek szerint puncit is adhat. Szerintem azt hitte, hogy Zoltán a tesitanár vagyok, nem Zoltán a tanítványa. Lejjebb hajoltam, szinte a földig és így beláttam a fal alatt méllyen a lábai közé. Fekete harisnyáján áttetszett a fehér bugyija. Ő nem láthatott engem, mert a szája teljesen elfedte azt a kis lyukat.
"Ha nem gond most csak szoplak, mert rögtön kezdődik az órám." - mondta
Szinte azonnal harcra kész lett a műszerem.
Na erre már gondoltam, megteszem amire kér. Letoltam a nadrágom és a nyelvéhez érintettem a dákóm, majd fokozatosan teljesen átdugtam. Éreztem a forró száját a rudam körül. Teljesen a falnak feszültem, ő meg a túloldalon hol tövig elnyelt, hol csak a makkom nyalta. Sokkal jobb érzés volt, mint mikor saját kezemmel csinálom. Hamarosan ismerős érzés fogott el, mikor erősen a torkáig benyelt, de nem mertem megszólalni. Hogy honnan tudta, mi fog következni, nem tudom, de a kezével kezdett el fejni és csak a végét tartotta a szájában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2015. 12. 28. hétfő 08:20
Tetszett!
#13 vakon53 2015. 12. 16. szerda 17:39
Ha az én Annatanárnőm ijenlettvolna nagyonörűltemvolnaneki.

10 Pont
#12 zsuzsika 2014. 12. 21. vasárnap 08:06
Jó.
#11 papi 2014. 02. 19. szerda 05:02
Tök jó
#10 sikamika 2013. 06. 22. szombat 18:37
jo
#9 genius33 2013. 05. 30. csütörtök 05:14
smile ez igen.
#8 tiborg 2012. 12. 16. vasárnap 06:04
Gassi.....
#7 ibi 2009. 01. 18. vasárnap 03:37
minden tanári wc-ben van szopólyuk. ezért nem mehetnek be a diákok.
#6 Ubesz 2008. 12. 29. hétfő 15:01
Mókás.
De miért van szopó lyuk egy tanári wc-ben? :D
#5 Dr. Szabó István 2008. 12. 29. hétfő 10:57
minden tetszett kivéve a főhős bárdolatlansága amikor "szopjál kúrva" kifejezéssel illette azt a hölgyet akiről titokban ábrándozott, és képzeletben vele képzelte el a boldogságot. A szép érzéseket maximálisan dezillúzionálják az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások, mert ahelyett, hogy hálásak lennénk annak akinek köszönhetjük a boldogságunkat trágár szavakkal illetjük. Én a tenyeremen hordtam volna ha lett volna egy ilyen tanárnőm.
#4 Pavlov 2008. 12. 26. péntek 00:02
Biztos, hogy ez ugyanaz a Kiss Noémi? Aki a Szerenádot írta? Nem nagyon hasonlít...
#3 Ati 2008. 12. 24. szerda 23:16
A torte-net jó csak lehetett volna méghosszabb és izgatóbb,majd legközellebb.
#2 Anonymus 2008. 12. 24. szerda 17:22
jó bár lehetne részletesebb a leírás
#1 Törté-Net 2008. 12. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?