Hírek

JÚN.
5.
2013

A perverz nővérem

Sose fogom elfelejteni azt az éjszakát. Az éjszakát, amikor felfedeztem ki is vagyok valójában.
Egy átlagos 18 éves srác voltam. Téli szünet volt, így én és nővérem otthon voltunk. Nekem rövid, szőke hajam, míg nővéremnek hosszú vállig érő barna haja van. Mindkettőnknek nőies testfelépítésünk és világos szép bőrünk van. Mindig is úgy gondoltam, én és nővérem Kata közel álltunk egymáshoz. A szüneteket mindig otthon töltöttük, így megmaradt a közeli kapcsolatunk.
Egy hideg, januári éjszaka volt. Szüleink elutaztak nagyszüleinkhez, így csak ketten maradtunk otthon. Éppen tévét néztem, habár közben az iPademen inkább pornót néztem. Késő estére járt, egész nap viharos idő volt, és így estére egy nagy vihar jött létre. Villámlott, esett és egyszer csak áramszünet lett. Gondoltam, hogy Kata még fent van, hiszen ő is sokáig szokott tévézni. Tudni...


JÚN.
4.
2013

Laura története 176. fejezet

- Laura?
- Trina? Trina... te vagy az?
- Édes, úgy örülök, hogy ott vagy. Már azt hittem, hogy elköltöztél vagy valami.
Laura nem tudta elhinni, hogy ennyire kalapál a szíve. Nem látta és nem beszélt Trinával több mint hat hónapja. Ezzel a fájdalmas érzelmi veszteséggel élt, magába temetve, a forró kapcsolata Earlene-nel és a két tinédzserrel elhomályosította ugyan, de a gondolataiban mindig ott volt Trina, és mögötte ikertestvérének szelleme Rina is.
Leült és egyenesen mondta.
- Trina, olyan jó hallani a hangodat. Nagyon hiányoztál.
- Nekem is hiányoztál, édes. Őszintén.


Fiúszerelem 2. rész

Ősszel elkezdtem a középiskolát, és kollégiumba kerültem.
Itt a legjobb barátom Zsolti lett, egy csodaszép arcú, karcsú, gyönyörű testű fiú, a haja, meg a pelyhedző bajusza koromfekete, hatalmas, szép szeme sötétbarna, a bőre cigányosan kreol, az alakja tökéletes, ő volt a legszebb fiú, akit valaha ismertem. Az első találkozásunk úgy történt, hogy amikor megérkeztem a kollégiumba, a gondnok közölte a szobabeosztást, mondta, hogy pakoljam le a holmimat, aztán máris mehetek a raktárba az ágyneműmért. A szobaajtóra kifüggesztett névsorban megtaláltam a nevemet, a másik három név ismeretlen volt. Annak örültem, hogy négyfős szobánk lesz, lepakoltam az egyik ágy mellé, és észrevettem, hogy rajtam kívül valaki más is megjött már, mert a holmija ott volt a szobában.


JÚN.
3.
2013


Kedves Látogatóink!

Szép évfordulóhoz érkeztünk, a Törté-Net ma ünnepli a 12. születésnapját! :)
Köszönjük minden kedves írónknak, fordítónknak, olvasónknak, hogy minket választott ezen sok-sok év alatt. Reméljük, hogy a továbbiakban is megtiszteltek a látogatásotokkal, műveitekkel minket és reméljük, hogy sok szép percet töltötök el még nálunk, ígérjük, hogy nem adjuk lejjebb a minőséget!
A mai napon egy híjján elértük a történetek számával a szépséges 6800-as számot, míg képregények terén több, mint 580-nál tartunk, ígérjük, hogy a továbbiakban nemsokára újabb és újabb kerek számokat ünnepelhetünk. :)
Természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


Kell! Akarom!

Péntek volt és én éppen hazafelé tartottam a gimiből. Nagyon fárasztó és főleg frusztráló héten voltam túl, ezért nem volt más vágyam, mint hazaérve vegyek egy pihentető fürdőt, aztán felidézzem magamban az irodalomtanárnőm észveszejtő combjait, feszes seggét, tenyérbe illő melleit és hát... mit szépítsem? Kicsapjam rá, hogy kicsit megkönnyebbüljek.
Hazaérve lerúgtam magamról a cipőmet, táskámat bevágtam az előszobai cipős szekrénybe, ahonnét anya szokta utánam hozni, majd a fürdőbe vettem az irányt. A folyosón megtorpantam, mivel egy vízes ösvény vezetett a fürdőből a húgom szobájába. A kis fruska lezuhanyzot, de a fáradtságot nem vette, hogy rendesen megtörölje magát, így most a fél lakást összevizezte. Feszültem csörtettem a szobájához. Kivágtam rá az ajtót, azzal a szándékkal, hogy jól leteremtem, de ahogy az ajtó feltárult, tátva maradt a...


A megrekedt karrier 2. rész - Péntek éjszaka

Péntek este fél kilenc van.
Nicole Kidman idegesen néz a karórájára. Harry Millernek minden pillanatban meg kell érkeznie. A fejéből már napok óta nem tudja kiverni a férfi irodájában történteket. Amikor elhatározta, hogy a segítségét kéri sejtette, hogy cserébe szexuális szívességet fog érte kérni, mert a pletykák szerint mindig azt kér a nőktől. Mikor belépett az irodájába fel volt készülve rá, hogy le kell feküdnie vele, de arra a legvadabb álmaiban sem gondolt, hogy a teste reagálni fog rá. Nem gondolta volna, hogy ennyire ki van éhezve egy férfi érintésére.
Mióta kilépett a férfi irodájából azon gondolkodik, hogy eljöjjön-e a pénteken. Sokszor meghányta-vetette a dolgot, majd arra jutott, hogy ha már egyszer megszegte a hazasági fogadalmát a szerepért, akkor innen már nem szabad meghátrálnia, mert akkor a semmiért tette.


MÁJ.
31.
2013

Bemutató

15 és fél éves, bátyám 16 éves volt, amikor megállapodtunk abban, hogy megvizsgáljuk egymást, mert a gyermekkori fürdések emléke elhalványult, hiszen nem nagyon érdekelt mi van a másik lába között. Kivártuk az alkalmat, amikor szüleink elmentek színházba, magunkra zártuk a lakást és bátortalanúl elkezdtünk mondogatni, most itt a lehetőség. Igen ám, de ki kezdje a vetkőzést és mutogatást? Sorsot húztunk, úgy adódott, hogy Ferinek kellett elővennie a fütykösét, s én szemlélhettem, játszhattam vele. Letolta a nadrágját, alsóját is, s előtünt apró, kókadt farka. Simogattam dús, fekete szőrét, ropogtattam az ujjaim között.
- Megérinthetem? Persze, vedd a kezedbe bátran. Ekkor ért az első csoda. Ott a markomban elkezdett nőni, keményedni és lehetett vagy 14 - 15 cm hosszú, 3 - 4 cm átmérőjű. Megbűvölten tekintettem rá, amikor megszólalt: nyugodtan húzogad a...


Főzőcske, de okosan! 2. rész - A Túró Rudi alternatív felhasználása

Hozzávalók
---------------
2 nagy rúd étcsokis Túró Rudi
1 kiéhezett nőszemély
Mostani leckénkben nem a Túró Rudi elkészítéséről lesz szó, hiszen ilyen házi recepteket garmadával lehet találni az Interneten. Ezúttal inkább a tálalásra és a fogyasztásra helyezzük majd a hangsúlyt, így a termék tekintetében tökéletesen megfelelő lesz a boltban kapható, kommersz Túró Rudi vagy valamely alacsonyabb árú helyettesítője. Bármelyiket is választjuk, kellemes desszert lesz a nagy melegben.
Lessük ki, hogy kedvesünk mikor heverészik ernyedten a fotelben. Bármit is néz éppen a tévében, hozzuk be neki tálcán a kicsomagolt Túró Rudit, és kapcsoljuk ki a tévét. Persze tiltakozni fog, netán még a vizet is felkapja, de legyünk kitartóak, és mutassuk neki meg a finom csemegét, amit hamarosan a szájába kaphat. :P