A+ A-

Anna 2. rész

Az esküvőjére nem mentem el, bár hivatalos voltam rá. Azt hiszem, ez érthető és ő sem sértődött meg érte.
Mivel egy munkahelyen dolgoztunk, így hamar találkoztunk újra. Kifaggattam a nászéjszakáról és a nászútról is.
Az esküvőn a férje berúgott, elaludt, másnap reggel pedig öt perc alatt letudta a nászéjszakát.
A nászút is hasonló módon zajlott. Kétszer öt perc, asszony összemaszatolva, vége.
Nem igazán értettem. Velem öt perc alatt legalább egyszer a mennyországba jut, szerencsés esetben kétszer. A nő fenomenális tehetség a szexben. És épp a férje nem tudja?
Furcsamód sokszor beszélgettünk erről, ilyenekről. Hihetetlen, de tényleg én biztattam, én adtam tanácsot, hogy hogyan csábítsa el a férjét. Mit tegyen, hogy ne néhány percig tartson az aktus. Hogy ő is eljusson a csúcsra, élvezze, akarja az együttlétet. Tanítsa meg a férjét a jó szexre, akinek ő volt az első nő az életében! Hogy rajta múlik, megtartja-e a férjét. Adja meg a férjének is azt, amit én kaptam tőle! Elmondtam neki, hogy ha én a tőle kapott élményeket a nejemtől kaptam volna, akkor én soha más nőre rá sem néztem volna. Így visszatekintve eszméletlen, hogy mennyire nyitottak voltunk egymás felé, és mi mindent meg tudtunk egymással beszélni.
Mindenesetre felajánlottam, hogy szívesen pótolom az elmaradt nászéjszakát. Úgy is tettünk. Következő találkozásunk alkalmával, szinte mindenféle pózt kipróbálva háromszor is magamévá tettem. Másodszorra, harmadszorra már különösen jól bírja az ember, nem szeretnék túlzásokba esni, de inkább húsz vagy harminc orgazmusa volt, mint tíz. Először a testében élveztem el, másodszorra, harmadszorra pedig hosszú-hosszú szeretkezések után a szájában. Kielégülten, boldogan és büszkén mutatta a száját, hogy minden cseppet lenyelt, életében először. Megállapította, hogy nagyon finom ízem van és ezt máskor is elvárja tőlem. Még aznap másodszor is bebizonyította, hogy komolyan gondolta kijelentését.
Harmadik számú vezetőként elég jól be tudtam osztani a munkaidőmet. Ezzel együtt az övét is. Hetente legalább kétszer a főnöke vidéken volt. Mivel ezt előre tudtuk, mindketten úgy intéztük, hogy hetente egyszer, azon a napon vagy be sem mentünk, vagy roppant korán eljöttünk mi is. Életem egyik legboldogabb időszaka köszöntött ránk. Annyira jó volt vele, hogy sokszor előfordult, hogy több, mint egy órányi szeretkezés után, egyszerűen elfogyott a szufla. Levegő után kapkodva, az ágyon elterülve, azonnal mohón a szájába vett, és utánozhatatlanul tökéletesen a szájával kielégített. Nem tudom mit csinált, nem tudom melyik galaxisból érkezett, de többször is előfordult, hogy a szájába élvezés után ugyanúgy állt a farkam tovább, ezért beleülve pillanatok alatt a csúcsra jutott ő is. Volt, amikor előre megmondta, hogy durranjak a szájába és utána szeretne beleülni, mert akkor élvez a legnagyobbat.
Hihetetlenül élveztem a vele való együttlétet. Soha, senki nem volt rám ilyen hatással. Nekem általában egy aktus elég szokott lenni. De vele állandóan kívántam a szexet. Ráadásul tényleg leírhatatlanul élveztem is. Nagyon tetszett a nyíltsága és a gátlástalansága. Ő is tobzódott, mert olyanokat érzett együttléteink során, amit addig sohasem. Olyan dolgokat fedeztünk fel magunkban, amikről nem is tudtunk. Ha tudtunk, akkor legfeljebb könyvekben olvastunk, és el sem hittük, hogy ilyenek velünk is megtörténhetnek. Most pedig ez volt a valóság. Ebben éltünk. Velünk történtek ezek a megmagyarázhatatlan csodák, mi voltunk a főszereplőik. Mi irányíthattuk a történéseket. Hát alaposan lekvitteltük az életet. Azt gondolom, hogy mindketten bepótoltunk mindent, ami valaha is kimaradt, vagy hiányzott az életünkből.
Annácska valósággal kivirult. Jókedvű volt mindig, mindenkihez volt egy kedves szava. Addig is sokan szerették, de a népszerűsége csak fokozódott. Ez is tetszett neki, és mindig, mindent meg akart nekem hálálni. A sok hálálkodás közben egyre jobban felfedezte a saját testét. A saját határait. Rájött, hogy mit szeret, mit kevésbé? Felfedezte, felfedeztük, hogy mivel lehet még tovább fokozni az élvezeteit, szinte a végtelenségig.
Eleinte nem engedte, hogy amikor a farkam benne volt, simogassam a csiklóját, mert az számára túl intenzív volt. Imádta viszont, ha a popsiját simogattam szeretkezés közben, és egy ujjal finoman nyomás alatt tartottam végbél nyílását, vagy néhány milliméterre be is hatoltam ujjammal.
Eleinte a mellének a simogatása, a mellbimbójának a szájba vétele nem volt rá különösebb hatással. Szinte véletlenül fedeztem fel, hogy már-már durván kell a mellével bánni, egészen erősen kell a bimbóit harapdálni, a mellét masszírozni ahhoz, hogy élvezze. Ez egy teljesen új élmény volt számára is, ami szerencsére hihetetlenül felkorbácsolta az érzéseit. Mondanom sem kell, hogy minden új élménynek, amit kapott, a maximális haszonélvezője én voltam. A sok szex, még több szexet szül. Szerencsére Annának sem volt elég soha.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:17
Kellemes kis esetleírás...
#6 A57L 2017. 02. 19. vasárnap 04:43
Nem rossz.
#5 vakon54 2017. 01. 24. kedd 21:53
András Csaszi Jooó!
#4 sunyilo 2017. 01. 24. kedd 21:24
Elfogadhatatlan...
#3 sipospista 2017. 01. 24. kedd 09:22
Hat ez szuper..megy a pont
#2 veteran 2017. 01. 24. kedd 09:10
Kárvolt az időért. 1p
#1 Törté-Net 2017. 01. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?