A+ A-

Barátnőmnél

Nyár volt, a szünetet élveztem, amikor felhívott a barátnőm, hogy menjek át. Mivel két utcával arrébb lakott, így elindultam gyalog. Amikor odaértem becsöngettem (lakóparkban laknak) és felvette a bátyja.
- Szia Boti, Márti vagyok. Beengedsz?
- Persze, máris nyitom.
Bementem és mire odaértem Zsófi (a barátnőm) ugrott a nyakamba és üdvözölt. Bevezetett a házba és felmentünk a szobájába. Felértünk és az édesanyja jött be a szobába.
-Szia Márti, Zsófi, el tudnál velem ugrani gyorsan ruhát venni?
- De anya, itt van Márti, most nem tudok menni!
- De ígérem gyorsan végzünk. Addig Márti itt maradhat, úgyis itt van Boti. Jó lesz Márti?
- Nekem megfelel. Úgyis ráérek.
- De anya, ez nem illik! – mondta Zsófi.
- Figyelj drágám, gyorsak leszünk, és hallottad, Márti is ráér. Na gyere, induljunk!
- Jól van…
Elmentek én meg addig felfedeztem Zsófi szobáját. Nem mintha nem lettem volna már nála, csak szerette minden héten átrendezni. Megszomjaztam és átmentem Botihoz, akinek pont szemben volt a szobája Zsófiéval. (Én sem tudom miért, de) Kopogás nélkül léptem be a szobába. Pechemre pont megzavartam maszturbálás közben. Nagyon zavarba jöttem, gyorsan elnézést kértem és kirohantam a szobából. Lementem a konyhába és innivaló után néztem. Találtam is, leültem az asztalhoz és elgondolkodtam rajta, hogy most mi is legyen. Megittam és felmentem. Bekopogtam Botihoz, aki bentről ordította, hogy menjek be. Nagy félénken bementem.
- Csak még egyszer elnézést akartam kérni. Nagyon sajnálom, hogy… Izé… Ez történt…
- Semmi baj. Én is lehettem volna óvatosabb. Gondolhattam volna, hogy bárki benyithat. Akár anyum is rám nyithatott volna. Ebből a szempontból örülök, hogy te nyitottál rám. – mondta Boti.
Ekkor ejtett egy kis mosolyt. Odamentem az ablakhoz és rátámaszkodtam a párkányra. Kibámultam az ablakon, néztem a kutyát. Hallottam magam mögött ahogy bezárja az ajtót, de nem fordultam hátra. Ekkor megéreztem a két kezét a derekamon, és az állát a vállamon. Nem értettem. Hogy miért teszi, de hagytam. Nem tagadom, jól esett. Éreztem minden egyes lélegzetvételét. Kezei egyre előrébb csúsztak, végül összekulcsolta őket a hasamon.
- Ugye, nem bánod?
- Ha bánnám már leállítottalak volna. - mondtam.
Ekkor belecsókolt a nyakamba. Végig futott a hátamon a hideg. Még mindig csak néztem ki az ablakon, nem mozdultam. Megfogta pólóm alját és felemelte, majd kezei besiklottak a pólóm alá. Először csak a hátamat, majd a hasamat kezdte el taperolni. Aztán gondolt egy bátrat és megfogta mindkét kezével a melleimet. Természetesen melltartón keresztül. Megfogta a pólóm és egy pillanat alatt levette rólam. Majd a rövid sortom gombját kapcsolta ki, lehúzta a cipzárt, de azt már magamtól vettem le. Visszatámaszkodtam az ablakpárkányra és előbbi pozíciómon nem változtatva, ugyanúgy néztem a kutyát. Ekkor kezeit a vállaimra helyezte és elindultak lefelé. Először a karomon siklottak végig, és csak utána tette a kezeit a bordáimra. Elindultak lefelé a derekamon keresztül a csípőmig, leguggolt, és csak azután folytatta útját lefelé. Ekkor már nem bírtam és megfordultam. Felállt, én meg hevesen belecsókoltam a nyakába. Még nem volt meg az első csókom és nem tudtam eldönteni, hogy most akarom-e vele megtenni. Így csak a nyakába. Megfogtam a pólóját és levettem róla. Ahogy húztam felfelé, úgy nyomtam pici puszikat a hasára. Rajta is csak egy sort volt, de azt még nem akartam levenni. Megfogtam a kezét és elhúztam az ágyáig. Megállított és kikapcsolta a melltartóm. Az egy pillanat alatt lehullt rólam. Megfordultam és levettem róla a nadrágot.
Meglepetésemre nem volt rajta alsó, így láthattam méretes, álló farkát. Végül Boti vette le rólam a bugyit. Borotváltam, és, mint nem sokára kiderült ez külön tetszett neki. Ledöntött az ágyra és rám feküdt. A kulcscsontomtól elkezdett egyre feljebb puszilgatni, addig amíg a szájam sarkára nem nyomott egy puszit. Ekkor kicsit meghőkölt, a szemembe nézett, én erre gondoltam egyet és magamra húztam. Érzékien és finoman megcsókolt. Lehet, hogy kicsit bénáztam, de a végére sikerült megtanulnom. Levált ajkaimról és elkezdett egyre lejjebb és lejjebb puszilgatni, míg nem elért a melleimhez. Megfogta őket és először a jobb, majd a bal mellemet puszilgatta végig a „tövétől” a bimbóig. A bal mellemnél maradt és nyelvével elkezdett körözni a bimbóm körül. Rácuppant a bimbómra és elkezdte szopogatni. Egyre hevesebben vettem a levegőt. Boti erre szívogatni kezdte, majd ugyanezt megismételte a másik mellemmel is. Már majdnem a csúcsra jutottam, amikor abbahagyta. Továbbhaladt lefelé, amikor végre elérte az áhított testrészem, a puncim. Körül puszilt alulról felfelé, majd csak a nagyajkakat. Nyelvét odahelyezte a lyukamhoz és végigsiklott a nyelvével.
Erre én felsikkantottam. Éreztem, ahogy dübörög a szívem, azt hittem mindjárt kiugrik a helyéről.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:17
Kissé összecsapott, több érzékletes részletre lenne szükség.
#10 A57L 2017. 02. 18. szombat 04:38
Nem lett rossz,folytasd.
#9 sipospista 2017. 01. 26. csütörtök 10:22
Szuper..folytasd..
#8 sunyilo 2017. 01. 25. szerda 19:47
Jó kezdés, lehet folytatni...
#7 veteran 2017. 01. 25. szerda 17:07
Kezdésnek elmegy.
#6 hairy_pussy 2017. 01. 25. szerda 14:02
gyenge történet
#5 vakon54 2017. 01. 25. szerda 12:08
Ellehetettolvasni.
#4 cscsu50 2017. 01. 25. szerda 11:54
elmegy egynek
#3 Andreas6 2017. 01. 25. szerda 08:06
Jellegtelen, közepes írás. Persze, vannak itt százával sokkal rosszabbak is. Gyakorolj, fog ez menni jobban is!
#2 listike 2017. 01. 25. szerda 07:25
Nagyon gyenge.
#1 Törté-Net 2017. 01. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?