A+ A-

Szexparti a javából - A beavatás

Hiába vártam a felbukkanását újra a motoros fiúknak, nem jöttek. Egy hónapig reménykedtem, majd feladtam, hogy valaha is találkozom velük.
Egyik este a leveleim között találtam egy meghívót ismeretlen feladótól.
Jud Markus részére - csak ennyi állt rajta, még címzést sem tettek a borítékra, valaki tudta hol lakom, és bedobta a postaládába. Meghívtak egy estélyre, egy bizonyos, Eromann szövetség partijára!
Utánanéztem az interneten, mert még nem hallottam róluk, de semmit sem találtam. Terveztem, hogy mielőtt elmegyek a buliba, megnézem a helyet, ami címen szerepel, de valahogy nem jött össze.
Péntek este pedig öltönyt vettem, nyakkendőt, fekete cipőmön megcsillant a lámpafény, miközben hajamat zseléztem.
Gondoltam, ha nem tetszik a buli, majd lelépek.
Elegáns, kétszintes háznál tett ki a taxi, megnyomtam a csengőt kis hezitálás után. Idősebb ember jött, úgy nézet ki, mint a komornyikok, és azt mondta kövessem.
Amikor beléptem a nagy terembe, elámultam a csillogástól, a vörös abroszoktól, a sok úri néptől.
- Fogalmam sincs, mit keresek itt. - mondtam ki hangosan gondolatomat, és megdöbbentem, mert választ is kaptam rá. Mély hang mormolt a hátam mögött.
- Lehet, hogy engem? - kérdezte.
Megfordultam gyorsan, Thor volt az, mint kiderült a meghívóm, de egy egészen más kiadásban, szmokingot viselt, úgy nézett ki, mint egy milliárdos. Amikor csatlakozott Kurt is, azonnal elöntött a szégyen, az egész benzinkúton történt szex az eszembe jutott. Az ágyékom megtelt vérrel, a farkam felállt, nekik is azon járhatott az eszük, mindketten elmosolyodtak és a merevedésemet figyelték. Nem gomboltam össze a zakómat, a nadrág alatt jól kirajzolódott állapotom.
Persze nem foglalkozhattak csak velem, bemutattak pár fazonnak. Nem tudtam velük miről beszélni, inkább pezsgőztem és falatoztam a hidegtálakból, nem ismertem senkit, és nem az én világomból való emberek vettek körül. Éppen azon gondolkoztam lelépek, amikor Thor csöndet kért.
- Kedves uraim - csak férfiak voltak a teremben, idősebbek, fiatalabbak egyaránt - most pedig bemutatom önöknek Jud Markust, a mai licit tárgyát. - Mormolás futott végig a termen, kínosan éreztem magamat a középpontba állítva.
- Itt van a szokásos üvegurna, fejenként kétszáz dollár a belépő a zártkörű rendezvényre.
Akadtak, akik elmentek, de közel harmincan legalább bedobálták a pénzt a gyűjtőbe, még Kurt és Thor is, majd nemsokára az egész díszes társaság átvonult egy másik terembe.
Átjárt az izgalom, nem tudtam mi fog következni. A mosolytól ragyogó szemek rám tapadtak, melegem lett. Egy csomó sármos pasi vett körül, egyetlen ellenszenves alak sem akadt közöttük, még az idősebbek is sportos testalkatú, helyes arcú fazonok voltak.
A berendezés, magasított színpad hatalmas ággyal, rengeteg karfás, vastag üléspárnájú szék, a fal mellé tolva hosszú asztal, ezüstszínű tálcákra felpakolt papírtörlőkkel, törölközőkkel, egyebekkel. Kellemes félhomály uralkodott, megadva az alaphangulatot.
Thor ekkor nem törődve senkivel magához vont és megcsókolt, amire hevesen reagáltam. Olvadoztam az erős karjaiban, az illata is vonzott, az arcvize, kölnije, nemkülönben nekem préselődő szmokingos teste, bezselézett sötét haja, és a szemeiből sütő szenvedély. Hihetetlen volt, hogy az előzőleg farmerben, bőrkabátban megismert férfinak ez az oldala is ugyanolyan lehengerlő.
Meglepetésként közben hátulról Kurt belecsókolt a nyakamba, két finom tűz közé kerülve elkapott a remegés. Szusszanásnyi időre elszakadtam Thor szájától, és megláttam, hogy sorban a többiek is levetik zakójukat, kigombolják nadrágjaikat, volt, aki már az alsójában matatott. Láttam néhány gyönyörű makkot előbukkanni, és kéjes mosolyú tekinteteket. Álmomban sem ért ilyen finom dolog, két izmos, helyes pasi vett közre, mindkettőnek éreztem a merev farkát, és körülöttünk a sok felizgatott fazon még jobban felizzította vágyamat, az én farkam is kőkeményen állt.
A két pár ügyes kéz, tapizás közben levetkőztetett, meztelenül felhúztak a színpadra, zoknimat és többi ruhámat egy székre tették. A férfiak hangosan nyilvánították ki tetszésüket egyre közelebb jöttek a színpadhoz. Az illatok összekeveredtek kavalkáddá, kezdett nagyon szex szaga lenni mindennek.
A vörös lepedővel takart óriási ágyra nyomtak, felváltva szopott Kurt és Thor, miután üdvrivalgás közepette a színpadról dobálták le egyenként ruháikat. Elsőként csokornyakkendőjüket lazították ki, majd jöhettek a mandzsetták, a zakók, és az elegáns ingek kigombolása.
Sokan követték példájukat, velük együtt mozdultak ujjaik, tükörképként vették le ruhadarabjaikat. A tömeg egyként leste őket. A látvány felért egy bemutatóval, ahogy izmos testük meztelenedett le, széles vállaik, erős mellizmaik, bicepszük, nem utolsósorban a merev, erős dákójuk látványa, mindent megért. Alig hittem el még akkor is, hogy nem vágyálom az egész.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 07. 15. szombat 08:35
szeretem a kemény homo-t és felizgatott
#7 nathanblack95 2017. 06. 18. vasárnap 19:46
Kérem folytasd. Nagyon tetszett. Jelentkeznék ebbe a klubba.
#6 cscsu50 2017. 04. 5. szerda 06:43
kemény homo de egynek elmegy
#5 sunyilo 2017. 04. 4. kedd 21:55
Ezt nem szeretem...
#4 sportyman (alttpg) 2017. 04. 4. kedd 16:27
Nem az én műfajom, de nem rossz!
#3 veteran 2017. 04. 4. kedd 14:27
Nem tetszett,túl kemény pornó.
#2 A57L 2017. 04. 4. kedd 02:28
Nem rossz,de egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2017. 04. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?