A+ A-

Forró hálószobák 1.- Miranda úrnő

- Betty! Gyere ide!
- Parancsoljon velem a kisasszony.
- Bontsd ki a hajam, és vetkőztess le.
- Igenis Miranda úrnő.
Új szolgáló vagyok, szerencsésnek mondhatom magam, hogy Miranda szobalánya lettem. Nemesi származású vagyok, az apám gróf, de sajnos elszegényedtünk. Apám kétségbeesésében mindenünket elkártyázta a végén, amikor veszni látszott a birtok is. Miranda családja távoli rokonunk, annyira távoli, hogy sosem tartották velünk a kapcsolatot, de nagy kegyesen lehetek a kisasszony szolgálója, ahelyett, hogy a konyhában hordanám a moslékot.
Miranda leül a fésülködő asztalkája elé, kibontom vörösesszőke haját. Halkan sóhajtok, nekem is lehetne ilyen életem...
- Ne húzd annyira, te kis koszos! - kiált rám, amint fésülöm, a szemembe könny szökik, a koszos jelzőt egyáltalán nem érdemlem ki. Hazajárok fürdeni, fél óra járásra van szerény otthonom. Az egykori birtokból nagyobb udvarház maradt ránk. A szolgálók szétszéledtek, apámnak minden második éjjel főzök, és lefürdöm, aztán irány vissza a Horn családhoz.
Miranda feláll, kecsesen kihúzza magát. Vörös bársonybrokát ruháját oldom ki hátul. Felemeli karjait, áthúzom fején a felsőruhát, majd az alsószoknyákat. Végül csak a fűző és a legalsó szoknyácska marad rajta.
Nagy mellei szinte kipattannak a fűző alól. Hatalmas bimbóudvara van, kerek halmai, keskeny dereka és gyönyörű feneke. Göndör tincsei majdnem a fenekéig érnek.
Mindig eszembe jut, hogy én is szép vagyok, de úrnőm nyomába senki sem ér fel. Még nem láttam nála szebbet. Sokszor téved a pillantásom a szív alakú arcára, nagy kék szemekkel bámul a világra, a gőgjét utálom csupán. Azt a felsőbbrendűségi hangnemet, és azt, hogy annyira büszke.
- Azt rebesgetik, hogy apád reumáját masszírozással szoktad enyhíteni. Én viszont azt hallottam egyik barátnőmtől, az jót tesz a vérnek, a bőrnek, felfrissül tőle a szervezet.
- Meglehet úrnőm.
- Akkor mire vársz? Teríts az ágyamra egy lenvásznat, és fogj hozzá hamar! Holnap randevúm lesz a márkival, hegyi sétára fog vinni. Jó erőben akarok lenni.
- Parancsára kisasszony!
A maradék ruháit is kéri, én segítsem le róla, mintha béna, kezetlen lenne, csak azért, hogy megdolgozzam a nyomorúságos béremért. Ahogy meztelenül fekszik és én kuporgok fekhelyén mellette, illatos, keletről származó olajjal kenegetem, testem reszketni kezd, lábaim köze nedvessé válik. Melleim sajogni kezdenek, bimbóim apró gömbök lesznek.
- Nahát, hogy neked milyen ügyes kezeid vannak! – mormolja. Az illatos kencét szétterítettem a hátán, finoman dörzsöltem bőrébe. Ezt követve gerince tövébe öntök belőle, és a feneke gömbjeire simítom. Felnyög Miranda, és nekem is szétnyílik a szám, annyira jó hozzáérni a finom bőréhez, simogatni, kényeztetni, végighaladni a kecses, nőies vonalakon. És tudni minden érintésem kéjes borzongás okoz neki. Nyögni kezd vádlija nyomogatásakor. - Isteni! - veti közbe.
Arra nem gondoltam, hogy megfordul, de megteszi.
Hattyú nyaka vonalán látom a kék eret, ahogy ruganyos mellén is. Nyelek egy nagyot, ahogy a melle fölé locsolok az olajból. Karjait arcára teszi, szemei nem látszanak, de nagy levegőt fúj ki, ő is nyel egyet. Testi reakcióim ijesztőek, jobban kívánom Mirandát, mint azt a sötét hajú férfit, aki néhányszor nálunk járt, és mindig szemmel tartottam, mert annyira férfias jelenség volt. Sokat ábrándozok róla, de Miranda még nála is jobban fel tudja szítani a vágyamat.
Kicsit gondolkozok merészeljem-e megfogni melleit, de már a markomban is az egyik, körkörösen simogatom, kenem az olajat a mellbimbó környékére is. Miranda bimbója pedig összeugrik, és egy nyögés hagyja el telt ajkait. Csípője kissé megemelkedik, azt hiszem, olyasmit érezhetett, mint én.
- Finom ez az olaj, de vajon milyen íze lehet? – kérdezi hirtelen. Éppen két melle körül egyszerre simogatom.
- Nem tudom úrnőm, talán keserű.
- Kóstold meg! Szeretném tudni! – A szeme még mindig takarásban, én pedig tétován mozdulok meg, de merész dolgot teszek. Melléhez hajolok, majd nyelvem egy kicsit a bőrre nyal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 07. 21. péntek 08:28
nekem nagyon tetszett... folytasd
#7 vakon54 2017. 04. 22. szombat 01:48
Ryansubmission megérne egy folytatást.
#6 cscsu50 2017. 03. 31. péntek 20:03
elmegy egynek
#5 RAVETRAIN 2017. 03. 31. péntek 12:47
Nekem bejön! 10p GREAT LESBIAN DREAMS smile
#4 veteran 2017. 03. 31. péntek 08:36
Kezdésnek elmegy.
#3 genius33 2017. 03. 31. péntek 04:42
Eddig egész jó smile
#2 A57L 2017. 03. 31. péntek 03:38
Ez eddig nem sok.
#1 Törté-Net 2017. 03. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?