A+ A-

Egy forró délután

16 éves vagyok, amikor a történetbe foglaltak történtek, még 15 voltam. 175cm - s magasságom, barna hajam, kék szemem, átlagos tini fiú testalkatom van. A tavalyi nyár nagy részét vízparton töltöttem, felnőttek társaságában. Koromnál fogva gyakran gondoltam erotikus dolgokra, A dögösebb osztálytáraim és a strandon látott bombázók jártak a fejemben.
El voltam szomorodva, hogy itt nem masztizhatok egy kiadósat, mikor úgy ki vagyok éhezve(nem volt külön szobám). Maradt tehát a WCahol egyáltalán nem tudtam ellazulni és élvezetesen kiverni.Teltek a napok, a strandon minden nap elsétálgattam a korombeli napozó csajszik mellet akiket jól megnéztem. Legtöbbjük csodás fenékkel és mellekkel rendelkezett, nagyon izgatóak voltak. Persze ők is megbámultak engem, vigyorogtak rám a napszemüveg mögül és hallottam, hogy miután elmegyek nagyon sutyorognak valamiről. Ettől csak még jobban felizgultam. Egyszer a szálláson mikor igencsak forró volt az idő, és ez miatt nem is mozdultunk ki a szobából hanem mindenkit az unalom gyötört, apám rákérdezett, hogy ha unatkozok, estefelé nem akarok e elmenni kerékpározni mikor már nem olyan rekkenő a hőség, mert ők már ma nem mennek sehová úgy kidőltek a melegtől. Először furcsán fogadtam az ajánlatot: - Mivel, merre, egyedül?
- Hát persze Alex, járt a szállással egy bicikli amit használhatunk, menj egyedül és fedezd fel a környéket, mi ma már csak fagyizni tudunk esetleg...
Ekkor már bólintottam is, mondtam, hogy fél öt körül elmegyek kerékpározni.
Eszembe ötlött, hogy keressek egy jó elhagyatott helyet és ott masztizzak egy jót, el is határoztam, hogy megteszem. Eljött a fél öt és én már ugrottam is a bicóra. Térdig érő bermudát és egy rövid ujjú pólót viseltem, a fejemre baseball sapkát a lábamra szandált húztam. Zsebre tettem a mobiltelefonom. Kilépve a garázsból megcsapott a hőség de még ez is fagynak tűnt a déli forróság után. Az utcából a város szélére akartam eljutni ahol az erdők kezdődnek. A főutcán egy csapat tinilányra lettem figyelmes akiken szó szerint alig volt ruha. Nagyon felcsigáztam magam a látottakon a farkam el is kezdett merevedni. Az álló farkam az izzadt testem és a csajok látványa következtében, nagyon "szexisen" éreztem magam. Gondoltam hát egyet, hogy először nem is az erdőbe megyek hanem a partra ahol még kissé felfűtöm magam a strandoló lányok látványával. Odaérve letettem a biciklit a tartóba és a strandra sétáltam ahol leültem egy padra. Nem is kellet sokat várnom, egy csapat bikinis korombeli csajszi feküdt szinte a lábam elé. 4 - en voltak. Legszívesebben ott helyben kivettem volna a farkam és kivertem volna. De csak a szemeimet etettem, arra gondoltam, most úgyis 8 - 9 óráig világos van, van időm. Kb. háromnegyed óra elteltével 3 lány továbbállt. 1 maradt aki nemsokára felkelt és körülnézett. Egyenesen a szemembe pillantott. Rám mosolygott, és nem habozott.
- Szia! Hát te mit csinálsz itt ilyen egyedül?Ha meg szabad kérdeznem...
- Szia! Csodálom a tájat... örvendek, Alex vagyok!
- Csodáltál azért minket is szerintem... Hédi vagyok, örvendek én is! - mondta nagy mosollyal
Gyönyörű lány volt, formás combokkal, tuti jó popsival és gyönyörű mellekkel. Barna, vállig érő haja volt, fényes. Igen fehér bőre, barna szemei, szép hosszú ujjai csábítóak. Kék bikinit viselt.
Leült mellém a padra.Folytatódott a társalgás.
- Hova valósi vagy? Nem láttalak még soha!
- Ja, nem ide valósi vagyok, csak itt töltjük a nyarat a szüleimmel, egyébként Budapestiek vagyunk.
- Hú, az tök jó! Milyen suliba jársz?
- Informatikai gimi, első osztály
- Én közgáz, úgyszint első osztály... ezek szerint mindketten 15 évesek vagyunk ha csak nem buktál!
- Neeem, nem buktam! Kitűnő tanuló vagyok. Te talán buktál? - kérdeztem vicces hangnemben
- Ó, dehogy csak piszkálni akartalak ne haragudj! Amúgy én épphogy csak nem lettem kitűnő, kevés hiányzott. De nekem a jeles is jó!
- Ugyan, nem haragszom.
- Most mik a terveid? Hová mész innen? Gondolom nem a suliból, hanem innen...
- Kerékpárral vagyok, az erdőbe szerettem volna elmenni de...
- Az szupi jó! Én is bringával vagyok, veled mehetek?
- Oké, felőlem nyugodtan!
- Ok, rögtön jövök csak átöltözöm.
El sem hittem, rám akaszkodott ez a bombázó, tényleg, el sem hittem. Gondolataim cikáztak, vajon mi lesz az erdőben, hogy hogy lesz az erdőben, ennek már csak jó vége lehet, gondoltam. Nem telt el 10 perc már jött is ki Hédi az öltözőből, én már a biciklimnél voltam. Ő is gyorsan felvette az ő járművét és egymás mellet elindultunk kifelé a városból. Egy nagyon rövid vászon nadrágocskát viselt és bő, könnyed vékony pólót. Mikor mögé kerültem elcsodálkoztam, milyen szép formás és feszes a feneke.
- Te tudod, hogy hol lehet bemenni az erdőbe? - kérdeztem a lányt
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.28 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2018. 03. 11. vasárnap 10:25
Az egész elkapkodott.
#12 maxhell 2017. 09. 8. péntek 14:25
Szemölcs és punci irritálás? Ne már...
#11 cscsu50 2017. 09. 4. hétfő 18:14
elkapkodott a vége
#10 supi 2017. 09. 3. vasárnap 15:57
király
#9 sztbali 2017. 09. 1. péntek 23:21
Nem az igazi, de ha felnősz az íráshoz akkor már elérheti a szintet.
#8 sunyilo 2017. 09. 1. péntek 23:01
Nem rossz, csak összecsaptad.
#7 t2006 2017. 09. 1. péntek 20:17
Persze én vagyok a hülye, hogy ezért fizetek!
#6 t2006 2017. 09. 1. péntek 20:15
"A kezemmel kezdtem el irritálni a puncit..." Te meg ezzel írással kezdted irritálni az agyamat!
"Hihetetlen gyönyörű teste volt, csillogott az izzadságtól és néhol még egy pár szemölcs is ékeskedett." Néhány apró anyajegy még lehet szexis, de az ékeskedő szemölcshöz elég elborultnak kell lenni!
#5 listike 2017. 09. 1. péntek 09:40
Próbálkozz, egyszer sikerülni fog.
#4 veteran 2017. 09. 1. péntek 08:05
Kissé elkapkodtad, pedig jó lett volna.
#3 Andreas6 2017. 09. 1. péntek 06:06
Ezt még gyakorolni kell. Tele van hibával, kamaszos álmodozás, gyengén megfogalmazva. Nem tetszett.
#2 A57L 2017. 09. 1. péntek 04:27
Jó tini írás.
#1 Törté-Net 2017. 09. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?