A+ A-

A szállodában

Megbeszéltünk egy találkát egy kissé eldugott helyen,nehogy valaki is meglásson. Értem jött autóval,majd egy szálloda felé vettük az irányt.Már a kocsiban izgalomba jöttem,hiszen megmondtam,ahogy meglátom,megőrülök. Nem egy alkalom volt,mikor vissza kellett volna fognom magam,mégis mikor mellettem állt,nem is hozzám beszélt harapdáltam a számat,nehezebben vettem a levegőt. Talán attól,tudom mit tenne velem. Szóval a szállodába érkezve,gyors bejelentkezés stb,majd felmentünk a szobába. Tudtam,hogy nem kell nekiessek,hiszen ő parancsol. Leültem az ágyra,és vártam az utasításait.
- Megnyugodtál? - kérdezte.
- Nem is voltam ideges. - válaszoltam.
- Nem hát,csak: jaaj,én félek ettől az egésztől,jó lenne,meg nem is,áá inkább csak sima menet...
- Ezeket mindig akkor mondom mikor nyugodt állapotomban vagyok. - vágtam közbe.
G az asztalnál állt,majd lassan elindult felém..
- És mikor be vagy izgulva? Akkor hogy látod? - suttogta.
Szemeiben láttam,mindjárt elkap.Végem. Egyre gyorsabban vert a szívem,a kezemmel összeszorítottam a takarót.
- Ilyenkor átadom magamat,a tiéd vagyok.
- Több sem kellett neki,felállított az ágyról,megfordított,a farka már kemény volt,éreztem,hiszen nekinyomta a fenekemnek. Mindkét keze a melleimet simogatta, csodás volt,lehelletét a nyakamon éreztem,sűrűn vettem a levegőt,halkan nyögdécseltem. Velem szembe fordult,és ledöntött az ágyra,levette a felsőmet,és a melltartómat,kezelésbe vette a melleimet. Már azt hittem megkegyelmez,és az ágyon két perc múlva megdug,mivel nem bírná sokáig,hogy ne nyomja tövig belém a farkát. De felállt,és kemény pillantása mindent elárult,húzta le a sliccét,én pedig készenlétben álltam,hogy bekaphassam a farkát. Amint előkerült a rejtekéből azonnal a számba vettem,és élvezettel szopni kezdtem. Gyengéden,mégis gyorsan csináltam.
- Ezaz,ohh. - nyögdécselt.
Imádom hallgatni,ahogy élvezi. Majd elvette a kezem,megmarkolta a hajam,és elkezdte baszni a számat. Óó istenem,kegyetlenül izgatott. Éreztem hogy nem bírja sokáig,a megérzéseim mindig jók,pár perc múlva teleélvezte a számat,én pedig az utolsó csepp spermát is kiszívtam belőle.
- Vetkőzz,megyünk zuhanyozni.
- Rendben főnök. - mosolyogtam.
Lassan ledobtam a gönceimet,közben még egyszer kétszer a mellemmel játszadozott,majd beértünk a fürdőbe. Elég forró vizet engedett,a csempe hideg volt. Ismét hátulról átölelt,de most a meztelen testemen éreztem minden érintését. Elkezdett lejjebb csúszni a keze,a puncim felé haladt.
- Aztarohadt! - nyögtem fel.
- Élvezed?
- Az nem kifejezés. - préseltem ki pár szót..
A csiklómat kezdte maszírozni,ami addigra már kemény volt. Közben a nyakam csókolgatta. Majd hirtelen a hideg csempének döntött és ujjai a nedves puncimba csusszantak.
- Jó isten! - kiáltottam fel.
- Pofa be,és élvezd. - befogta a számat.
Először lassan,majd egyre gyorsabban kezdett el ujjazni, én pedig egyre nagyobbakat nyögtem,már - már alig bírtam megtartani magam,éreztem,hogy közeledik,elfogok menni. De abbahagyta,az utolsó pillanatban térdre kényszerített.Persze én nem haboztam,azonnal szopni kezdtem. Imádtam. Tudtam,hogy eléggé bevadult,ezért a kezem már alapból nem használtam. Elfogja kapni a hajam,és jól szájbakúr,így is lett. Összefogta a hajam,és elkezdett egyre mélyebbre nyomulni a farkával. Ezellen kicsit tiltakoztam,mert nem megy a mélytorok. De nem engedett belőle.
- Hagyd,menni fog. Csak hadd irányítsalak.
Elkezdtem én mélyebbre nyomi a fejem,és lassacskán össze is jött,a farka már a torkomban mozgott. Kegyetlen tempóban csinálta,én pedig kegyetlenül nedvesedtem. Nemsokára ismét a számba élvezett. Mindketten megzuhanyoztunk,majd a szobába mentünk.
- Feküdj az ágyra!
Elfeküdtem,meztelen testemmel kitárulkozva,és vártam mi lesz. Tudtam körülbelül mire számítsak,hiszen megbeszéltük. A táskájából elővette a köteleket.
- Feküdj keresztbe, a fejed picikét lógjon le az ágyról.
Engedelmeskedtem,bár elég kényelmetlen volt elsőre. A kezeimet az ágy két végéhez kötötte,majd a lábaimat,a puncim teljesen védtelenül volt. A szememre is került valami,hogy semmit ne lássak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.78 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008
2018. 01. 17. szerda 11:42
Imádom a kikötözős/bilincses szexet... 8p lett Válaszolok rá!
#7 Pavlov
2017. 11. 6. hétfő 01:04
Ó de elkapkodtad a végét! NAgy kár... Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2017. 08. 31. csütörtök 22:04
Szexnek durva, s/m-nek semmi... Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2017. 08. 31. csütörtök 17:29
se nem szex se nem sm Válaszolok rá!
#4 veteran
2017. 08. 31. csütörtök 16:38
Nálam nincs helye a durvaságnak a szexben. Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2017. 08. 31. csütörtök 07:01
Sima heterónak durva lenne, s/m-nek nem az. Amúgy nem tetszett különösebben, az írásjelek után sosem teszel szóközt, talán spórolsz a hellyel? Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 08. 31. csütörtök 02:34
Durva,de nem jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 08. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!