A+ A-

A kishúggal hármasban

Egy átlagos nyár volt, viszont ezen a nyáron olyan dolog történt velem, amelyről egészen addig legfeljebb csak álmodhattam. Nagyjából 1,5 éve voltunk együtt ekkor barátnőmmel, Nórival. Korábban még sosem volt ilyen hosszú kapcsolatom, de Nórival egyszerűen minden tökéletesen ment. Mindenki úgy gondolta, hogy összeillünk, sőt mi több a család többi tagjával is jól kijöttem, különösen a húgával, Diával.
A nyáron egymást követték a fesztiválok és mi szinte állandóan hármasban jártunk bulizni. Persze mi mást csinálhattunk volna, csak 23 évesek voltunk Dia pedig 2 évvel fiatalabb nálunk, így minden lehetőséget kihasználtunk a szórakozásra. A csajok le sem tagadhatták volna, hogy testvérek. Meglehetősen csinos lányok, hosszú barna hajjal, zöld szemeikkel és persze az igencsak szemrevaló testalkatukkal. Az alkatukhoz képest igen komoly mellbőséggel is rendelkeznek, amit szívesen ki is hangsúlyoztak az öltözetükkel. Az egyetlen különbség köztük a személyiségükben volt. Nóri céltudatos és határozott nő, sőt néha már-már erőszakos. A szexben viszont ezzel szemben igen visszafogott. Vele ellentétben Dia meglehetősen nyitott, ha szexről van szó és ezt gyakran hangoztatta is, és persze nem is volt szégyenlős, főként előttem. Nehéz volt hozzá szokni, hogy állandóan fehérneműben rohangált mikor náluk voltam és nem egyszer szex közben is szándékosan ránk nyitott kíváncsiságból. Ez persze felesleges volt, hiszen jó testvérek lévén mindent elmondtak egymásnak. Az egyénisége ellenére viszont közel sem volt olyan könnyű megkapni, mint látszott, persze azért néha becsúszott egy egyéjszakás kaland.
Az egyik hétvégén szokás szerint bulizni mentünk hárman, aminek komoly iszogatás lett a vége. Balszerencsémre én voltam a sofőr így nem ihattam, de a lányok rendesen belehúztak. Egymás után hajtották le a rövideket, aminek hamar meglett az eredménye. Nóri ezt sajnos közel sem bírta olyan jól, mint a húga és 1-2 óra múlva ki is dőlt, így sajnos haza is kellett vinnem őket. Ennek Dia nem örült, mivel ekkor már igen közeli kapcsolatba került egy sráccal. A hazajutás nem volt egyszerű, de szerencsére a ház üres volt, így senkit nem zavartunk. Nórit nagy nehezen felvittem a szobájába ráfektettem az ágyra és én is mellé dőltem. Szinte azonnal elaludtunk mind a ketten. Pár perc telhetett csak el, amikor arra keltem, hogy Dia az ajtóban áll és minket néz. Elég furcsa helyzet volt még tőle is főleg, hogy nem volt rajta más csak egy aprócska bugyi, meg egy melltartó, amit annyira feszítettek a mellei, hogy úgy tűnt mindjárt szétpattan.
- Mit szeretnél Dia?? – kérdeztem tőle miközben felültem
- Ugye tudod, hogy elcsesztétek az estémet, hogy ilyen korán hazajöttünk. Tényleg bejött a srác, szóval buktam miattatok egy jó éjszakát.
- Nem rajtam múlott, szóval ezt a nővéreddel beszéld meg, majd ha magához tér.
Visszadőltem az ágyra, hogy tovább aludjak, ekkor viszont Dia elindult felém és szó szerint rám ugrott. Ráült a derekamra és lefogta a két kezemet.
- Mondtam… tartoztok nekem agy éjszakával! És ezt most be is hajtom…
Nem tudtam, hogy mit csináljak főleg, hogy a barátnőm még mindig mellettem aludt és nem lett volna szerencsés, ha éppen most ébredne fel. Persze Diától nem meglepőek az ilyen húzások, de amikor elkezdte rajtam finoman mozgatni a csípőjét, kezdtem rájönni, hogy komolyan gondolja. Próbáltam finoman kiszabadítani magam, de erősebb volt, mint hittem. Mindeközben egyre komolyabb csípőmozdulatokkal dörzsölte ruhán keresztül a punciját a farkamhoz. Közben szinte az arcomba voltak a mellei is, amik félig meddig már a melltartójából is kijöttek. Nem kellett sok és a farkam már kőkemény volt, amit persze Dia is észrevett. Egy szót sem szólt, csak mosolygott, odahajolt és megcsókolt.
Eközben Nóri még mindig mellettem feküdt, és ahogy várható volt, pont ebben a pillanatban kellett felébrednie. Érthető módon kiakadt és el is kezdett kiabálni, hogy „mégis mi a francot csináltok?”. Szinte be sem fejeztem a mondatot, Dia leszállt rólam és ráugrott a nővérére és azzal a lendülettel őt is megcsókolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 rockycellar 2016. 02. 17. szerda 08:24
jöhet a folytatás a végtelenségig
#12 papi 2016. 02. 16. kedd 17:08
Nem rossz
#11 feherfabia 2016. 02. 16. kedd 06:22
Tetszett!
#10 sztbali 2016. 02. 15. hétfő 21:12
Egész jó.
#9 sunyilo 2016. 02. 15. hétfő 19:18
Nagyon jó.
#8 vakon53 2016. 02. 15. hétfő 11:57
Balilout, ez nagyon jóírás ezcsak 10 pontlehet.

Folytatásra ösztökéllek.
#7 zsuzsika 2016. 02. 15. hétfő 10:07
Közepes.
#6 veteran 2016. 02. 15. hétfő 09:37
Nem rossz, lehetne folytatni.
#5 fiesta14 2016. 02. 15. hétfő 09:17
Dia,Nóri,Dóri,
ez 3 csaj ... és csak 2 volt. szóval kis kép hiba de nem lenne rossz folytatni is lehetne...
#4 gyuri0926 2016. 02. 15. hétfő 08:46
Ismét egy pasit megeröszakoló nő , hogy én miért nem találkozok ilyennel ........
#3 listike 2016. 02. 15. hétfő 07:08
Egynek elmegy.
#2 A57L 2016. 02. 15. hétfő 04:47
Kedves tini írás.
#1 Törté-Net 2016. 02. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?