A+ A-

Szobatárs 1. rész

Flora kilép a zuhanyfülkéből és vele együtt a gőz is kiszáll. Jól esett neki a forró zuhany a nehéz nap után. Mindenhol végigtörli magát és vállára teríti puha köntösét. Egyedül van a fürdőben. Tükörben saját szemébe néz. Arcát vizsgálja, világosbarna szemeit, picit hegyes orrát és telt ajkait. Hosszú sötétbarna haja a vállára omlik. Végignéz meztelen testé. Megsimogatja puha, nem túl nagy melleit. Keze lecsúszik izmos hasára. Megtorpan… Csupasz punciját nézegeti és óvatosan megsimogatja. Gyakran töpreng rajta, mi lehet az oka, hogy még nem dugta meg senki. Az elmúlt években pár srác udvarolt neki, de mindenkit visszautasított. Nem akart komoly kapcsolatot, viszont ribanc sem akart lenni. Ennek ellenére rendszeresen szokott maszturbálni. Van, hogy hetente többször is. Megérinti csiklóját és elkezdi lassan masszírozni. Érzi, hogy egyre nedvesebb lesz. Egy ujját feldugja magának és nagyon lassan ujjazza magát. Végigfolyik ujján a nedve, most rögtön el tudna élvezni, ha akarna.
Hangokat hall a folyosóról, valakik a fürdő felé mennek. Észhez tér, gyorsan összehúzza magán a köntöst és megmossa hideg vízzel az arcát.
Visszaindul a szobájába és közben Evara gondol. Vékony törékeny alakjára, hosszú szőke hajára és a kék szemeire. Gyakran végignézi a lányokat, akár utcán is, de csak szemlélődik. Azt meg megállapította, hogy Evanak nagyobb melle van, mint neki, de hosszabb, karcsúbb lábai. Nem csoda hogy oda meg vissza vannak érte a pasik. Persze egyáltalán nem féltékeny rá, ez csak egy tény. Vajon visszatért már? Egész délután nem látta, az órái után nem jött vissza a koliba. Szeret vele lakni. Szerencsésnek mondhatja magát hogy ilyen szobatársat kapott a kollégiumban. Még csak pár hónapja laknak együtt, de remekül megvannak, még egyszer sem volt konfliktusuk. Rengeteget szoktak nevetni együtt, néha még közösen is elmennek vásárolni vagy beülnek egy kávézóba. Mindig elmosolyodik, mikor eszébe jut az első alkalom, ahogy…
Visszaér a szobájukhoz és kezét a kilincsre tenné, de az ajtó hamarabb kinyílik. Egy nagydarab, legalább 180 centis csupa izom pasi majdnem elgázolta. Az a tipikus „gazdag vagyok és helyes, úgyis az enyém leszel” kinézete van. De hát, ha tényleg jóképű, nem lehet neki ellenállni. Megáll az ajtóban, mosolyogva végignéz Florán, majd elsiet. Flora bemegy a szobába és bezárja az ajtót. Háttal neki Eva a könyveit pakolgatja, észre sem vette őt.
- Hát ez meg ki volt?
Eva felegyenesedik és megfordul. Egy rövid farmer és egy apró topp van rajta, ami alig takar valamit.
- Csak egy srác. Miért? – kérdezi barátnőjét mosolyogva.
- Nyugi van, le ne harapd a fejem. Csak érdekelt. Egész jól nézett ki. Mit akart tőled?
- Na jó… Szerintem már sejted hogy miért nem jöttem ide vissza délután. Igen, megdugott. És igen, jó volt. Bár nem az igazi, de jó nagy farka van… Miért nézel így? Csak nem tetszik?
Felhúzza szemöldökét és sejtelmesen mosolyog. Tudja, hogy Flora még szűz, de eddig csak egyszer került elő köztük ez a téma. Reméli, hogy ez egy újabb alkalom.
- Menj utána. Biztos örülne neked.
- És mégis mit mondjak neki? „Szia! Tetszel. Nem akarsz véletlenül megdugni?” Na ne viccelj – legyint nevetve Flora.
- Miért ne? Ettől biztos beindulna, és rögtön leteperne. Még csak gondolni sem lenne időd rá, hogy mégse.
Mindketten nevetésbe törnek ki. Aztán pár perces csönd nehezedik rájuk.
Flora nem tudja, mit mondjon. Nem szeretné feszegetni a témát, néha kínosnak érzi tapasztalatlanságát. Eva pontosan tudja mit akar, csak nem meri elkezdeni. Nagyon jóban lett szobatársával, nem akarja elidegeníteni magától. Végiggondolja mit és hogyan mondjon, aztán megszólal.
- Figyelj, szerintem kifejezetten jót tenne neked egy kiadós dugás. Látom rajtad hogy feszült vagy, biztos a suli miatt. Komolyan mondom, dugasd meg magad. Vagy talán az igazira vársz?
- Tudod, hogy nem. Csak nem akarok tíz perc flörtölés után egy szex mániás pasi ágyában kikötni. Egyszerűen, még nem akarom, hogy megdugjon egy pasi. Érted?
Eva az ágyon ül, és felnéz barátnője komoly arcára. Hosszú töprengés után rászánja magát, hogy kinyögje. Feláll, és egészen közel lép Florához.
- És ha egy csaj dugna meg? – megsimogatja a lány döbbent arcát.
- Ezt… most honnan szedted?
- Az a helyzet, hogy tudok segíteni, ha ezt szeretnéd.
Eva jól szórakozik a lány meglepődöttségén. Válaszra bíztatva lecsúsztatja kezét a fenekére és megsimogatja. Flora csak néz barátnője szemébe, ezernyi gondolat cikázik a fejében. Ő nem leszbikus… Sosem nézett vagy gondolt úgy Evara… Vagy mégis…? Miért nem kívánja a pasikat…?
- Úgy érted, hogy… - befejezetlenül marad a kérdés, de Eva tudja, mire gondol.
- Igen úgy. – mosolyog, még közelebb hajol és megcsókolja Florát. Nyelve lassan átcsúszik a lány szájába és megkeresi az ő nyelvét. Óvatos nyelvcsatába kezdenek, keze még mindig Flora fenekét simogatja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2019. 02. 17. vasárnap 16:56
Jó.De csak ennyi?
#11 genius33 2018. 11. 18. vasárnap 06:35
Nagyon szupi smile 10/10
#10 sztbali 2018. 10. 20. szombat 13:15
Nagyon jól indul. Jöhet a folytatás!
#9 sunyilo 2018. 10. 19. péntek 23:09
Tetszik, jöhet a folytatás.
#8 Bizse42 2018. 10. 19. péntek 22:32
Nagyon felizgultam án is és várom a folytatást. Tőlem 20 pont.
#7 tomi19 2018. 10. 19. péntek 17:02
Várni fogom a folytatását,jó a kezdés...
#6 cscsu50 2018. 10. 19. péntek 07:49
Jó kezdés
#5 feherfabia 2018. 10. 19. péntek 06:17
Bevezetésnek nagyon jó!8P
#4 veteran 2018. 10. 19. péntek 04:50
Kezdésnek nem rossz.
#3 zoltan611230 2018. 10. 19. péntek 04:20
Jo nagzon.
#2 A57L 2018. 10. 19. péntek 04:06
Ha nincs fiú,jó a lány is.
#1 Törté-Net 2018. 10. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?