Hírek

DEC.
17.
2014

A csinos utcalány

Mónika, ma is mint minden este a törzshelyén állt, a Pennymark és a DM között, a járda szélén. Iskoláslánynak öltözve várt a nagy fogásra. Tapasztalata szerint a férfiak jobban buktak az ilyen ártatlan kinézetű „iskolás lányokra.” Igyekezett egy kis sminkeléssel fiatalabbnak mutatnia magát, hogy még jobbak legyenek az esélyei.
Sajnos az utóbbi hetekben elhagyta őt a szerencse. De ma éjszaka, muszáj, hogy összejöjjön a dolog. Legalább 300 euróra van szüksége, hogy a lakbérét ki tudja fizetni. Szerencséje, hogy koráról nem kell beszélnie, mert ránézésre nem látszott többnek 15 évesnél a szőke haja, 155 cm magassága, filigrán alakja és bájos pofija miatt. A potenciális kuncsaftok mindig lelassítottak, amikor meglátták őt a járdaszélén álldogálni. Egyszer egy férfitől 500 eurót kapott, hogy óvszer nélkül hagyja magát, ami kéthavi lakbért jelentett neki.


Sorsdöntő találkozás

- Vigyázz! Nem látsz a szemedtől?! – mordult a férfi, mikor egy lány beleütközött az utcán.
- Nagyon vicces, seggfej! – feleselt vissza a lány.
A férfi visszafordult és a lány elé vágott. Nem szerette, ha visszabeszélnek neki. Elálta az utat a lány előtt, aki így újra neki ütközött. A férfi ekkor vette észre, hogy a lány vak.
- Mit akarsz?! – kérdezett a lány türelmetlenül.
Utálta mikor az emberek szórakoztak vele, csak azért, mert vak.
- Jézusom, te vak vagy! Sajnálom, amit az előbb mondtam, nem vettem észre.
- Semmi gond, de most elhúznál az utamból?
- Egy pillanat.
A férfi elgondolkodva nézte a lányt. Olyan ismerősnek tűnt neki. Hosszú fekete haja, egészen világos kék szeme, karcsú, arányos teste és szép arca volt. De nem csak a kinézete tűnt ismerősnek, hanem a modora is. Ahogy rögtön támadott, de azt is inkább...


DEC.
16.
2014

Egy barát látogatása

Decembert írtunk, kint havazott. Otthon voltam, bámultam ki a párásodó ablakon. Épp egy munka közepén vagyok, és nem jön az ihlet.
Valami félre zajra lettem figyelmes, mint ha valaki kopogna az ajtón. Várok egy kicsit, hátha csak képzelődök. Megint kopogtak, mégse képzelődtem, mentem is kinyitni az ajtót. Kulcs elforgat, ajtó kinyit.
Egy kedves lány ismerősöm jött át.
- Meglepetés - Mondta vigyorogva.
- Sziaaa Anikó! Mi szél hozott? - Miközben mosolyogva, de kérdően nézve rá.
- Mesélték a madarak, hogy ma itthon dolgozol, gondoltam hozok egy kis bort meg kaját, hátha megéheznél.
- Uhh, gondolatolvasó vagy! - örvendezve vettem ki a kezéből az kaját és a bort.


A strandon

Reni jó csaj volt. Középtermetű, helyes arcú, egészséges, szép testű, kerek mellű és kellemes megjelenésű lány. Szívesen emlékszem vissza arra a nyárra, amikor először találkoztunk. Nagy volt a hőség és a Balaton partján a vízben hűsöltünk. Már ott észrevettem csábos mozgását és tekintetünk többször is találkozott. Épp a vízből jött ki és napsütötte bőrén csillogott a víz. Sűrű gesztenyebarna hajából kicsavarta a vizet és hanyatt feküdt a törülközőjén. Lány létemre kedvelem a csinos, jó csajokat, volt is már néhány kalandom nővel. Kis idő elteltével felült és körülnézett, tekintetünk megint összefutott. Könnyedén intet, hogy menjek oda. Elfogadtam a hívást, és feltűnés nélkül leléptem a társaságomból.


DEC.
15.
2014

Gyök kettő

A beszélgetés után a fiúk együtt ballagtak hazafelé.
- Na?
- Mit na?
- Miben maradtatok?
- Holnap beszélünk.
- Hervasztó.
- Jót érzek, Döme - mosolyodott el Gyök. - Tudod, ha én jót érzek…
- Tudom…
- És ti?
- Hááát, azt hiszem, este összefutunk.
- Nálad?
- Igen. Apám hazahozta a legújabb „pótanyámat”.
- Az előző egész jó volt. Direkt tetszett a hajlékonysága.
- Na az nekem is. De ahogy főzött…
- Döme, egy olyan alakú nő, pláne, hogy képes átszívni egy teniszlabdát egy porszívócsövön, nem kell hogy főzzön.
- Lehet benne valami, Gyök. Na széledjünk.
Döme elballagott edzésre, Gyök meg meglátogatta kedvenc nagybátyját. Tibi bácsi a Kobold teraszán ült, rumos teát ivott, szivarozott és kezdett életre kelni. Örömmel üdvözölte unokaöccsét.


Couch Surfing 1. rész

A „telekocsi” a berlini adótoronynál rakott ki, magamnak kellett megkeresnem Micha lakását. Tudtam, hogy az valahol a város másik végén fekszik – és még volt egy jó órányi időm. Micha valójában az éjszakai szállásomat jelentette reggelig, másnap akartam folytatni az utamat Prágába, az arany városba. Tavaly keresztül-kasul beutaztam Franciaországot – és jó tapasztalatokat szereztem az úgynevezett kanapé-szörffel. Idén sem akartam lemondani arról, hogy egyetemista költségvetésemből tegyek egy kelet-európai túrát Budapestig és vissza.
Az S-Bahn elvitt egészen az Ostkreuz-ig, onnan már gyalog oda lehetett érni. Két háztömb – és a háza előtt álltam. Mivel még maradt egy kis időm, átolvastam a kinyomtatott profilját. 26 éves, képzett fizioterapeuta, szívesen sakkozik, lóg a barátaival és szenvedélyes Depeche Mode rajongó. De igazából ez nem érdekelt: csak egy...


DEC.
14.
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


DEC.
12.
2014

Második alkalom

Az első szexkalandunk után egyre inkább vágyakoztam Anyósom testére. Valahányszor arra a délutánra gondoltam, merevedésem lett. Pár hét múlva ismét a városban volt dolgom, és úgy alakult, hogy nem sikerült mindent egy nap alatt elrendeznem. Hazaszóltam a feleségemnek, hogy maradnom kell.
Megkérdezte:
- Hol alszom ?
- Szállodában - válaszoltam.
- Ugyan ! Hívd föl Anyámat, biztos szívesen veszi a társaságot ! – mondta.
Mit mondjak, bizsergetett a gondolat, hát gondoltam, talán teljesülnek az eddig csak vágyakozásaimban szereplő dolgok. Persze elutasítást is kaphatok, ki tudja Anyósom hogy élte meg első esetünket, hiszen azóta egy szóval, egy pillantással se árulta el mit érez.


Morgan Baker

Miután kitette Zoét az iskola előtt bement dolgozni. Mostanában nem élt túl jó napokat. Házassága is kezdett szétmenni, teljesítménye se volt a régi, és ezt érezte ő is, sajnos már nem vonzódott úgy a féleségéhez mint azelőtt. Persze voltak még szép napjaik de már nem kívánta Őt úgy. Érezte amit felesége is. Kihunyt a vágy. Szégyellte beismerni magának de a huszonéves korosztály érdekelte őt is, mint sok más férfit. Érezte és tudta, hogy egy huszonéves lánnyal semmi gondja sem volna az erekciójával. Ezért szégyellte magát a félesége előtt. Ez viszont sajnos kihatott a munkájára. A munkahelyén se alakultak jól a dolgok. Részlegvezető volt, nemrég beadott egy újítást. Ettől az újítástól várta azt az áttörést ami kimozdítja őt a holtpontról és amitől az otthoni dolgok is rendbe jönnének. Ám az újítást visszadobták.