A+ A-

Országos cimborák 1. rész

Fordítás
Eredeti: Lifelong Buddies, literotica.com
Soha nem tervezzük, mit csinálunk a következő szombaton. Most, hogy a gyerekek kirepültek, nem körülöttük forog az életünk. Emiatt kicsit szomorú vagyok, de a stressz nem hiányzik, hogy mindig ki kellett találni valamit a szórakoztatásukra.
Ezen a bizonyos szombaton a feleségem és a nővérei elmentek a nagyvárosba vásárolni, és késő estig nem fognak hazatérni. Ezt azt jelenti, hogy van egy egész napom magamra, azt csinálni, amit csak akarok. És mivel egy egészséges férfi vagyok, ki akarom verni. Szokásos döntés: pornót fogok nézni és elélvezek. Előszedtem a laptopot és bevittem a hálószobába. Levetkőztem, bedobva a ruháimat a szennyesbe. Néha egészen jó érzés meztelenül flangálni otthon, nem?
Hopp, adós vagyok az adataimmal. 47 év, 188 cm, kék szemek, őszülőhaj, kedves mosoly. A saját cégemben dolgozom, amit fiatalon indítottam, és most már megengedhetem magamnak, hogy afféle fél-lábbal-a-nyugdíjban legyek benne. Aziksolai szerelmemet vettem el 25 évvel ezelőtt, és felneveltünk együtt két gyereket. Eleanor otthon maradt, nevelte a gyerekeket, szóval neki most igazán jól jön, hogy szabadon mehet bárhova, és imád a két nővérével lenni. Tényleg boldogok vagyunk, és soha nem gondolkodtam azon, hogy megcsaljam. Még mindig szexelünk, hetente pár alkalommal, és még mindig nagyon beindulok rá.
Visszatérve a történethez, úgydöntöttem, hogy mégis a nappali nagy tévéjén nézek pornót, ezért átcuccoltam a kanapéra. Bekapcsoltam a tévét, csatlakoztattam a laptopot, kikerestem a legforróbb videót és had szóljon. Az első filmben egy bébiszittert dugott meg a gyerek apja. A csaj fiatal volt és dögös, szerette mélyen bevenni a faszt alul és felül. Próbáltam úgy nézni, mintha egy valós történet lenne (miközben tudtam, hogy megrendeztett jelenet), így hamar felizgultam. Elkezdtem simogatni a farkam, eleinte lassan, hogy minél tovább élvezzem. Kőkemény voltam, de nem akartam elsietni – a farkam jól érezte magát a tenyeremben. Igaz, mindig jól érzi magát, ha élvezésről van szó.
A második videó teljesen más volt, mint az első. Egy szexi pompomlányt dugott a pasijának az apja! Ez valódibbnak látszott, és megvolt a hatása, elkezdtem rendesen verni a farkam. Már szivárgott belőle az előnedv, amit szétkentem a makkon, és ez nagyon jó érzés volt. Őrületesen beindultam, tudva, hogy bármely pillanatban elélveznetnék, ha akarnék. El akartam nyújtani, ezért amikor nagyon közel kerültem, lassítottam kicsit, hogy csillapodjon az izgalom. Az egyik ilyen lassítás után visszatértem a lassú, alapos húzásokhoz. Ez is nagyon jól esett, és ezzel is közel kerültem a csúcshoz, úgyhogy pár húzás után teljesen le kellett állnom. Megint pár húzás, megint szünet, közben ott lüktet a kitörni készülő farkam. Kőkeményen, vastagon, kipirosodva. A fenébe, szeretem kiverni. Igen, a szex Eleanorral nagyon jó, de ettől még nagyon jól esik időnként kicsapni.
Nagyon jól éreztem magam, készen állva az elélvezésre, amikor valamit megláttam a szemem sarkából. Felnéztem, Kent állt ott nevetve, nézve, ahogy verem a farkam!
- Bazdmeg, mit csinálszt te itt? – kiálltottam rá. Úgy emlékeztem, bezártam a kibaszott ajtót. Felugrottam, megróbáltam eltakarni a gyorsan zsugorodó farkamat, és elindultam befelee a hálószobába.
Kent a legrégebbi és legjobb haverom. Az általános iskolából ismerjük egymát, és ő is a cégemben dolgozik. Rengeteg időt töltünk együtt, szóval nem szokatlan tőle, hogy csak úgy beugrik, de nem szokott csengetés nékül bejönni a lakásba.
Most utánam jött a hálószobába is. Rászóltam, hogy mégis mi a faszt keresel itt? Azt hittem, egyedül leszek egész nap, és most nagyon kínosan érzem magam!
Ott állt mellettem, megragadta a karom és azt válaszolta:
- Nyugi, nincs semmi gond, láttam már a farkad párszor. Nem történt semmi különös, nincs miért kínosan érezned magad!
Felé fordultam és megkérdeztem újra:
- Mit keresel itt? Bazdmeg, rendesen belém hoztad a frászt!
- Azt hiszem elfelejtetted, hogy megbeszéltük, átjövök úszni – válaszolta nyugodtan. – Azt gondoltam, elaludtál vagy ilyesmi, mert hiába hívtalak, nem vetted fel a telefont. Kicsit aggódtam, ezért gondoltam, átjövök és megnézem, mi van veled. Sajnálom, ha megzavartalak, de nyugi, nem történt semmi különös.
Ekkor láttam meg, hogy tényleg fürdőnapdrágban van és a vállán ott egy törülköző. Kicsit lehajolt, és megmarkolta a farkam.
Még jobban ledöbbentem, mint amennyire a nappaliban voltam. Itt a legjobb barátom, aki megfogja a farkam és morzsolgatja a golyóim! Hátraugrottam és rákiáltottam:
- Kent, mi a fasz van!?
Egyszerűen nem hittem el, ami tett. Soha nem volt a farkam más pasi kezében. Kent is nős, a francba!
Közelebb jött, újra megfogta és azt mondta:
- Gondoltam, segíthetek neked elsülni, elvégre egy jó barát ott segít, ahol szükség van rá, nem?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Bizse42
2019. 03. 27. szerda 16:36
Nem tartozik e téma az érdeklődési köreimbe! Válaszolok rá!
#7 deajk2008
2019. 01. 8. kedd 16:35
Csak túl rövid lett... 8p Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2018. 10. 18. csütörtök 18:36
Még mindig nem... Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 10. 18. csütörtök 08:37
Már megint. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 10. 18. csütörtök 06:08
rajtakapták , elkapták Válaszolok rá!
#3 juharobert
2018. 10. 18. csütörtök 06:02
nagyon izgi. én is akarok egy ilyen havert Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 10. 18. csütörtök 05:02
Rajtakapásból akció. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 10. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!