A+ A-

Lányka a nagyvárosban - Bevezetés

Tizennégy éves koromban elszöktem otthonról, mert apa, amikor megtudta, hogy megint megbuktam nagyon elvert. Szerencsém volt, mert felvett egy kedves TIR sofőr, aki bár csak pár szót beszélt magyarul megértette, hogy Pestre akarok menni. Az egyik megállóba vett nekem kaját és egy kis üveg unikumot, hogy átmelegedjek. Fincsi volt minden, és teli gyomorral rögtön sokkal jobban éreztem magam. Ekkor elkezdett ölelgetni és puszilgatni. Először kicsit fura volt, szúrt egy picit a bajusza, de amikor a lábam közé tévedt a keze kezdtem jobban érezni magam. Felhajtotta a szoknyámat és a bugyimon keresztül simogatta a nunimat. – Nézd mit mutatok – mondta, és lehúzta a sliccét. Előbukkant a farka. Nagyobb volt, mint apáé, amit egyszer véletlenül meglestem. Rátettem a kezem és elkezdtem simogatni. Selymes volt a bőre és apró gyöngyöző cseppek bukkantak elő a végéből. – Kóstolni meg. – suttogta remegő hangon, mire én ráhajoltam és nyelvem hegyével megérintettem. Olyan semmilyen íze volt, csak az erős dezodorának a szagát éreztem. – Még, még, nyalni, mint a fagyit – sürgetett.
Ezután kissé a számba tolva csókolni kezdtem a farkát, úgy mintha csak egy nyelv lenne. Eközben dákója egyre jobban megdagadt a számban, már-már alig bírtam nyelvemmel megkerülni. – Szopi szopi – nyögte. Szorosabbra zártam az ajkaimat a rúdja körül, és letoltam a torkomra, ameddig csak bírtam. Közben felnéztem az arcára. Leírhatatlan volt a boldogságom, amikor láttam, hogy behunyt szemmel élvezi a munkálkodásomat. Ez felbátorított, és magabiztosan elkezdtem csúszkáltatni a farkát a számban. Ki - be, ki - be. Egyre több lé jött ki belőle, de nem volt undorító. Sőt! Az jutott eszembe, hogy most olyat csinálok, amit csak a nagylányok szoktak, és ez baromi klassz volt. Hirtelen megrándult és a számat elöntötte valamilyen furcsa nyúlós picit sós folyadék. – Köpd ide – tartott elém egy zsepit.
Hajnalban érkeztünk a fővárosba. Én végigaludtam az utat, így kipihentem ébredtem. Búcsúzóul adott még egy puszit és egy ötezrest majd elváltunk. Fanni nénihez igyekeztem, aki, amikor csak meglátogatott minket nagyon kedves volt velem. Sajna anyukám féltestvére csak nagyon ritkán jött hozzánk. Felszálltam a hármas metróra és a végállomásig mentem vele. Még egyszer se jártam nála, de a címét szerencsére tudtam, így reméltem valaki majd csak útbaigazít. Mire feljöttem a föld alól a nap is kisütött. Egyedül voltam, de ezt az érzést már megszoktam, mióta anyám lelépet és engem átpasszolt apámnak és a nagyinak.
Végül megtaláltam. Álmosan nyitott ajtót, és nagy szemeket meresztett, amikor meglátott. Az ágyból kelhetett fel, mert csak egy fehér kombiné volt rajta. Még csak a nyár elején jártunk, de neki már szép csoki barna színe volt. Rám mosolygott és átölelt: - Hát te, hogy kerültél ide? – Kérdezte. Nem válaszoltam azonnal. Olyan jó volt beszívni finom illatát, érezni selymes bőrét, hatalmas melleinek puhaságát.
Amikor elmeséltem neki, hogyan utaztam, meghökkent.
- És biztos, hogy nem bántott a sofőr?
- Dehogy – ráztam meg a fejem – nagyon kedves volt. És … és …
- Mond nyugodtan – simogatta meg a hajam.
- Nekem tetszett. – Böktem ki. – Ez baj?
- Dehogy picinyem – puszilta meg az orromat. – Nagyon is jó. Ebben is az anyukádra hasonlítasz.
- Most vajon merre jár? – kérdeztem.
- Már rég beszéltünk. De tudod, ö már ilyen volt kislánykorában is. Szeretett a saját feje után menni. Nem egyszer elszökött otthonról.
- Mint én?
- Aha. – Mosolygott rám. – Kérsz reggelit?
- Persze.
Ezután felhívta apámat. Ordibáltak egymással egy sort, és az egésznek az lett a vége, hogy maradhattam egy ideig Fanni néninél, aki kijelentette, hogy ha még egyszer néninek merem szólítani fenéken billent és hazaküld.
A mennyországba kerültem. Elmentünk plázázni, vett nekem csodás új ruccikat, bementünk egy szépségszalonba, ahol eltávolították a csúnya kis szőröcskéimet (így mondták), belőtték a hajamat és még ki is sminkeltek. Amikor kajálás után kimentem a budiba és megnéztem magamat, a tükörből egy másik, csodaszép lány bámult rám. Szív alakú arcomat vörös tincses gesztenyebarna haj keretezte, fekete szemeimre hosszú szempillák borultak (nem igaziak) a kelleténél kicsit nagyobb szájam pedig vöröslött a rúzstól. A melleim persze távolról sem voltak olyan nagyok, mint nagynénémé, de a push up felső szépek kiemelte őket. Ehhez jött még egy szűkre szabott, szakadt farmergatyó, csini szandál és pár bizsu. Megígérte, hogy ha jó leszek piercinget is kapok!
A lenyugvó nap egy műterembe talált bennünket. Fanni barátja Márk szakértő szemmel mustrálgatott.
- Nem rossz – dünnyögte – hol találtad ezt a tüneményt?
- Ő az én unokahúgicám. Nálam fog lakni egy ideig. Gondoltam megmutatom neked.
- Aha – forgatott körbe. – Készítek róla pár képet, aztán majd meglátjuk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zsuzsika 2019. 02. 17. vasárnap 17:05
Egyszer el lehet olvasni
#13 Enigma 2018. 11. 13. kedd 10:37
Kicsit klisés, de jónak ígérkezik.
#12 joe013 2018. 10. 22. hétfő 21:42
jó kezdés csak így tovább, Folytasd!!!
#11 sztbali 2018. 10. 20. szombat 13:28
Remek bevezető.
#10 Bizse42 2018. 10. 20. szombat 01:13
Rettenetesen izgatóan kezdődik! Várom a szexi fejleményeket. Gondolom itt profi dolgok fognak következni. Én erre tudok "következtetni" ??? NAGYN JÓL INDUL!
#9 sunyilo 2018. 10. 19. péntek 23:18
Jó kezdés. Legyen a folytatás is legalább ilyen jó...
#8 cscsu50 2018. 10. 19. péntek 08:35
jó bevezető
#7 Andreas6 2018. 10. 19. péntek 07:47
Nem rossz. Olvastad a Szégyentelen c. könyvet, ugye? Egy-két mondat szóról szóra visszaköszön belőle. Ha már lopunk, csak jó helyről, igaz?
#6 feherfabia 2018. 10. 19. péntek 06:31
Nagyon tetszett!
#5 veteran 2018. 10. 19. péntek 04:43
Nagyon jó bevezető.
#4 zoltan611230 2018. 10. 19. péntek 04:28
Jo nagyon.
#3 A57L 2018. 10. 19. péntek 04:05
Nekem is tetszik.7 pontos.
#2 Zoy11 2018. 10. 19. péntek 02:14
Jo,nagyon
#1 Törté-Net 2018. 10. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?