A+ A-

Mike családja 5. rész

Fordítás
Eredeti történet
A bejárati ajtó csapódásának hangjára ébredtem. Szombat reggel volt és az igazak álmát aludtam egyedül, hiszen rajtam kívül nem volt otthon senki. Maggie valami focikupára vitte Mikeyt a hétvégére. Egy hotelben szálltak meg a városban – és nincsen kétségem afelől, hogy kihasználták az időt, hogy távol vannak a családtól, és élvezték az oidipuszi örömöket.
Magamhoz is nyúltam az előző este, arra gondolva, hogy Mikey fiatal farka az anyja pináját döngeti éppen. Maggie szereti, ha egyedül lehet Mikeyval és minden vágyát kiélheti vele.
Molly, a 16 éves lányom, szabad napot kapott a hétvégére a fitnesz-klubban, és a barátaival töltötte az előző estét. Nem hallottam őt hazajönni, valószínű, hogy kiütötte magát és ott alszik valamelyik barátjánál. Bár titkon azt reméltem, hogy egy szopással fog ébreszteni az éjszaka közepén, de ez sajnos nem történt meg. Szóval ez csakis Missy lehetett, a 12 éves lányom, aki az egyik barátnőjénél, Karánál volt az éjjel.
Hallottam, hogy a léptek egyre közelednek a szobám felé.
„Szia, Apa!” – üdvözölt a kis szőke lány, ahogy betoppant a hálóba.
„Szia, kicsim.” – válaszoltam. „Hogy érezted magad Kara-éknál?” – kérdeztem, miközben leplezetlenül végigmértem lányom testét.
„Jajj, Apa! Hihetetlenül jó volt! És találd ki mit csináltunk!” – hadarta fiatalos hévvel.
„Mit, aranyom?”
„Hát, már régóta meg akartam mutatni Karának, hogy milyen is a szex. Beszéltünk is róla korábban – de az nem volt az igazi. Anyával ti is azt mondjátok mindig, hogy addig ne tegyünk semmit, amíg biztosak nem vagyunk abban, hogy tényleg akarjuk.”
„Ez így van kicsim. Szóval, mi történt?”
„Hát, az úgy volt, hogy Kara megint felhozta a témát. Én pedig megkérdeztem, hogy szokott-e maszturbálni. Azt mondta, hogy már csinálta párszor. Aztán megkérdeztem, hogy akarja-e, hogy megmutassam, hogy hogyan kell úgy csinálni, hogy igazán jól érezze magát. Azt mondta, hogy lehet, hogy zavarba jönne tőle, de szeretné látni. Így hát elkezdtem játszani a puncijával, először csak az ujjaimmal, aztán a nyelvemmel is nyalogatni kezdtem a csiklóját. És apa, elhiheted, elég gyorsan benedvesedett, tudtam, hogy be van már indulva rendesen. Úgyhogy megkértem, hogy csinálja ő is azt, amit én, így hát fölé másztam 69-be, és ő is elkezdte kényeztetni a puncimat.”
„Kinyaltad őt, kicsim?” – kérdeztem hitetlenkedve, még ott tartva, hogy mit csinál az én 12 éves lányom a vele egyidős kis barátnőjével.
„Oh, Apa, naná! Még szép! Egyszerűen csak odahajoltam, és elkezdtem nyalogatni a punciját, és annnnnyira finom volt! Imádtam! Emelgette a csípőjét, és közben ő is elkezdte nyalni a puncimat! Nem kellet neki sok, hogy elmenjen, iszonyatosan nedves volt már.” – mondta Missy csillogó szemekkel.
„Na, látom akkor sikerült egy újabb barátot szerezned, akivel jól érezheted magad!” – kacsintottam a kis pimasz lányomra.
„De Apa! Még nem fejeztem be!”
„Elkezdte érdekelni milyen érzés is lehet szexelni. Mondtam neki, hogy dugtam már Mikeyval – amit nem akart elhinni – és, hogy csodálatos volt. Kara annyira be volt már indulva, hogy rávettem, hogy hívja be a szobába az öccsét, Kevint. Persze őt sem kellett kétszer kérni, mikor mondtuk neki, hogy szeretnénk megnézni a farkát. Azonnal lekapta magáról a ruháit és ott ált előttünk meztelenül. Elég kicsi volt a pöcse, de állt, mint a cövek. Megmutattam Karának, hogy hogyan is kell leszopni egy fiút. Odahívtam magamhoz Kevint, megfogtam a meredező szerszámot, hátrahúztam a bőrt és elkezdtem nyalogatni a makkját, körbe-körbe, majd egyre mélyebbre eresztettem a számban. Jajj apa, csodálatos volt! Nem akartam sokáig csinálni, szóltam Karának, hogy most ő következik. Először csak félénken mert hozzáérni az öccse farkához, de hamar belejött, húzogatta egy ideig a bőrt az álló cerkán, aztán lassan kinyújtotta a nyelvét és elkezdte nyalogatni a csillogó makkját. Kicsit meglepődött az íztől, de nem undorodott. Nem telt sok időbe, míg olyan mélyen engedte a szájába, amennyire csak bírta. Kevin is tapasztalatlan még, szóval elég hamar el is ment. Nem jött sok sperma a farkából, de ennyi idősen ez normális. És Apa! Miután Kevin újra harcra kész lett, megtanítottam őket dugni! Annyira csodálatos volt! Kara lefeküdt az ágyon, Kevin pedig fölé ereszkedett, misszionárius pózba. Kara dereka alá tettem egy párnát, hogy segítsem a Kevint, hogy könnyebben be tudja dugni. Elég ügyetlen volt, de azért ösztönösen csak tudta mit kell csinálni. Kara felsikoltott, amikor megérezte Kevin farkát a puncijában. Jajj olyan szépek voltak együtt! Kevin óvatos volt, és megállt mikor érezte, hogy elérte Kara szűzhártyáját. Belenézett a szemébe, és amikor megkapta a beleegyező pillantást, határozottan tolt a csípőjén egyet. Kara felszisszent egyet halkan, de láttam, hogy a fájdalmat hamar átvette az élvezet érzése. Jajj Apa! Annyira csodásak voltak együtt, és annyira izgató volt az egész szitu!”
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2017. 02. 25. szombat 14:32
jó perverz
#9 A57L 2015. 06. 1. hétfő 05:00
Perverz,de jó.
#8 George V. Taylor 2015. 04. 3. péntek 07:52
Ő a másik lánya. Hiába néztem át többször sajnos nem vettem észre az elírást. Az előzőben is maradt egy hiba. Ha lehet megpróbálom javittatni, ha jön a következő rész. Ami kicsit később jön. Most nem sok időm van a fordításra.
#7 macsek2 2015. 04. 3. péntek 01:41
(Majd megmarkoltam, és még jobban ráhúztam Mollyt a farkamra.

„Oh, Apa! Baszd meg! Ez hatalmas!” – jajgatott fel Missy.) Ha Missy a lányod akkor kicsoda Molly?
#6 veteran 2015. 03. 31. kedd 16:53
Ez már beteges.
#5 papi 2015. 03. 31. kedd 10:44
Nem rossz
#4 Rinaldo 2015. 03. 31. kedd 07:53
Elég perverz.
#3 listike 2015. 03. 31. kedd 07:12
Elég közepes.
#2 pirate 2015. 03. 31. kedd 02:12
EZ a legkirályabb sorozat smile ezt folytatni kell. Nagyon tetszett a régi is de az új se kutya az is be jön smile Ilyen típusú családit szeretek, ha el fogy a fordítást hasonlót keress utána!!!!
EZER köszi! Nagyon jó Story és fordítás is!

Respect George V. Taylor-nak!!!
#1 Törté-Net 2015. 03. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?