A+ A-

Vámpírok éjszakája

Minden percemet - amit újjászületésem óta élek - egyfajta kielégíthetetlen vágy kísér, amit csillapítani egy halandó sem képes. Vágyom egy vámpír véres ajkára, hogy végig csókolja sápadt testem és egy nagy péniszre. Halandóként visszafogott fiatal lány voltam, aki inkább a könyvekbe bújt, mint inkább az ágyban.
1983 karácsonya óta vagyok hallhatatlan és, azóta minden éjszaka más férfit fogyasztottam. Egyik sem tudott kielégíteni, így inkább vacsorának voltak jók.
Százévente a halhatatlanok királyi családja egy bált rendez, ahol megjelenik a Föld összes vámpírja. A négy testvér lakhelye a Bering-szoros egyik kis szigetén helyezkedik el, de ezenkívül mindannyiuknak van külön-külön egy-egy kastélya a világ többi részén.
Először lépek be ebbe a kastélyba, ami aranyban pompázik és területe a szigetével egyenlő. Számomra viszont nem a birtok nyűgözött le, hanem, hogy mennyi magam fajta jött el, és persze a négy testvér látványa. Ott álltak a piedesztálon figyelve a vérszívókat. A legfiatalabb testvér, Agriosz nagy örömmel figyelte főleg a férfiakat, de megakadt szeme egy-két nőn is. Csakugyan vágyakozó tekintettel nézelődött Vénusz és Lukrécia. Egyedül a legidősebb testvér Cato volt az, aki alattvalókként nézett mindenkire. Azonnal magával ragadott tartása és egy igazi férfit érzetét keltette. Jól látható helyre álltam, majd le nem vettem a szemem szőke hajáról, kék szeméről és izmos testéről. Minden mozdulata fokozta vágyam s mikor elkapta tekintetem úgy éreztem, hogy az idő lelassul, majd végül megáll.
Vöröses arany szemei megidéztek, és hullámos ajkait megpillantva haraptam meg a sajátomat.
A következő pillanatban Lukrécia termett előttem a semmiből. Kezével támaszkodott a fejem mellett. Egyenes, szürke hajszálai hasáig nyúltak; feketés arany szemei egyenesen az én vöröseimbe mélyültek, dús ajkaival félmosolyt formált.
Rendkívül szép, nagy mellei voltak, amit kirakatba tett előszeretettel. Irigylésre méltó teste volt, amit egyre jobban közelebb hozott hozzám. Bal kezét derekamra csúsztatta.
Tartottam vonzónak nőket és csókolóztam is eggyel, de soha nem éreztem magam leszbikusnak és ezen, vámpírrá válásom sem változtatott, nem úgy, mint a kielégíthetetlen vágyam egy vérszívó férfi és annak farka után.
- Hogy hívnak? - kérdezte suttogva.
- Anna - válaszoltam.
- Anna - ismételte. - Szép neved van.
Testével gyengéden, aprókat kígyózott.
- Gyere velem! - szólt és elindult.
Vonakodva ugyan, de utána sétáltam. A hatalamas terem végébe vezetett, ahol egy falba rejtett ajtót nyitott ki. Vaksötét volt, először az orrom hegyéig sem láttam, de szerencsére a vámpírok látnak a legjobban az éjszakában. Habár mivel én még az újszülött korban vagyok, így nem tudtam csak néhány méterig ellátni.
Egy csigalépcsőn vitt le egy kövekkel kiépített tömlöcszerűségbe, ahol már nem tudtam annyira jóra számítani. Mikor leértem megéreztem az embervér szagát, majd a levegőért való kapkodását hallottam meg. Félelmet éreztem tőle és néhány pillanat múlva láttam meg egy férfit, aki csillag alakban volt kikötözve.
Egy leheletnyi vágy belém férkőzött ugyan az izmos teste láttán, de nem nedvesedtem be és a fantáziámat sem mozgatta meg kellőképpen. Szép feneke volt, amibe viszont szívesen bele mélyesztettem volna fogaimat.
- Láttam a szemeden - szólalt meg hirtelen Lukrécia -, hogy a fivérem erős vágyat keltett benned, de mondok valamit... - fordult meg ebben a pillanatban. - A fallosza kisebb, mint egy fűszál és a nyelv technikája sem üti az amatőr szintet.
Lukréciának sikerült eltörölnie mindenféle képzeletem Cato-ról, amit hiába próbáltam visszaállítani, nem tudtam nem kis péniszt képzelni lába közé.
- Miért hoztál ide? - kérdeztem tőle, majd megálltam a férfi mögött.
Lukrécia elmosolyodott, miközben szembeállt velem és a halandóval.
- Nem vonzódom a nőkhöz - közöltem vele -, és egy halandó nem tud engem kielégíteni.
Furcsálltam, hogy Lukrécia egyáltalán nem lepődött meg, de még inkább a férfi volt az, akit nem értettem, ugyanis semmire sem reagált. Olyan volt, mintha nem tudná, hogy két vámpír van a környezetében.
- Attól még a szádat kielégítheti - mondta, majd ujjával mutatta, hogy menjek oda hozzá.
Az aranyvérű vámpír királynőnek igaza volt, és amúgy is imádom az ondó- és a pénisz ízét. Orális szexet képzeltem el és a szám olyan kiéhezett lett, hogy úgy döntöttem, nem fog érdekelni a halandó férfi mérete; itt eloltom szám vágya tüzét.
Amikor a férfi elé kerültem, belobbant vaginámból özönvízként árasztotta el bugyimat és éreztem, ahogy lábamon folynak a forró cseppek. Megduzzadt csiklóm, éhes hüvelyem könyörgött e hatalmas pénisz befogadásáért. Szemeim a halandó férfiasságán ragadtak.
Amint megálltam, megmozdultak kezeim s azonnal izgatni kezdtem lángoló puncimat. Nem tartott sokáig, ugyanis Lukrécia meztelen teste lépett elém. Szemeibe néztem, mire ő átvette glóriám izgatását és kezeim melleimre simultak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.94 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 JakeAmazing 2018. 12. 14. péntek 21:19
Végre felkerült! Nagyszerű még mindig.
#8 sztbali 2018. 12. 12. szerda 11:27
Rendkívül gyenge.
#7 listike 2018. 12. 12. szerda 09:02
Nagyon kevés rosszabb történetet olvastam. Nem Neked való az írás.
#6 veteran 2018. 12. 12. szerda 08:04
Kárvolt megírni.
#5 cscsu50 2018. 12. 12. szerda 07:37
nagyon gyenge
#4 feherfabia 2018. 12. 12. szerda 07:04
Gyenge!2P
#3 Andreas6 2018. 12. 12. szerda 05:58
Harmatgyenge fantáziálás, kissé zavaros is.
#2 A57L 2018. 12. 12. szerda 04:14
Ez nem sokat mondott.
#1 Törté-Net 2018. 12. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?