A+ A-

Megvalósult álom

Oly régóta vágytam rá s egyszer csak ott volt.
Kétszer már elrontottam ezért megfogadtam, hogy most nem szabad rohanni, annak csak én látom a kárát. Ezért kitértem a vágy elől s bezártam magamba. De ő csak toporzékolt, őrjöngött a fejemben és dörömbölt folyamatosan. Ígérgetett, hogy nem tolakszik elő, hogy jól fog viselkedni s nem rontja most el s végül egy napig bírtam s kiengedtem, hiszen mikor, ha most nem.
De a vágy elhatalmasodott rajtam és nem bírtam vele. Megérintettem és azonnal éreztem, hogy hozzám simul. Innen már nem volt megállás. A nyakánál kezdtem. Válláról eltoltam hullámos haját, hogy hozzáférjek puha bőréhez. Először ujjaimmal simogattam, majd elkezdtem nyakát csókolni, nyelvemmel ízlelni bőrét. Mire feleszméltem ujjaim lejjebb vándoroltak. Teste minden porcikája reagált. Ajkaival hol harapdált, hol izgatottan csókolt, karja átölelt s éreztem, hogy ugrásra kész. Teste kíváncsian várt. Megremegtem, mert erre vágytam évek óta s nem volt szabad elrontani. Volt már, hogy a pillanat elszállt, hogy sietettem, vagy nagyot ugrottam előre, esetleg túl erősen akartam. Most csak lassan szabad haladni, átengedni a tempót – biztosra menni. Okosan kellett mozdulnom.
Finom volt és selymes, ilyennek képzeltem, s míg egyik karommal magamhoz szorítottam (nehogy elmenjen), addig másik kezem ujjai a hátán játszottak, fel és alá sétáltak, oldalra kiszaladtak majd előrejöttek a hasához. Mellei a mellkasomhoz szorultak és meg akartam simogatni, játszani velük, de …. csak lassan … nyugtattam magam. Végül eljutottam hozzájuk és boldogan vesztem el puhaságukba. Gyönyörű volt simogatni, gyúrni, végigfuttatni ujjaimat rajtuk. A mellbimbóhoz közelítve már ritmikusan mozogtam, agyam már máshol volt. Szinte táncoltunk, ahogy felfedeztük egymás testét. Az ő keze is elindult s mikor rám talált én már kész voltam az együttlétre.
Kapkodva mentünk az ágyhoz és zuhantunk rá tudván, hogy már nincs megállás. Bár késő volt és mindketten elfáradtunk az este során, de most mindketten éreztük az elkerülhetetlent és új erőre kaptunk. Mi történt ezután már nem is tudom pontosan, mert a ruhánkat szétszórtuk, és egymásnak estünk.
Sokáig csak kóstolgattuk egymást, én hol a hasát, mellét, ágyékát simogattam, hol pedig nyelvemmel futottam végig ugyanott. Ő hagyta, hogy arra menjek amerre kedvem tartotta. Türelmem elveszett s egyszerre akartam bekapni, megfogni, mindent egyszerre, mindenhol. Bepótolni, ami a sok év alatt elmaradt.
Egyszerre akartunk rohanni a kéjbe, de mindketten éreztük, hogy ennél sokkal többet tudunk egymásnak adni. Csak ide-oda futkostunk egymáson, folyton más-más fogást kerestünk, mert oly sok simogatás, olyan rengeteg csókkal voltunk elmaradva. Végül mikor már mindenhol jártunk, mikor már nem lehetett tovább késleltetni akkor ujjaival végigszántott oldalamon, lejjebb csúszott és megragadott. Szájával ujjai nyomdokában volt s nemsokára szájába vett miközben ujjaival cirógatta combomat. Ezt persze nem bírtam sokáig, mert a vég egyre csak közeledett már csak egyet tehettem - lassan, finoman belé bújtam. Nedves volt és könnyedén befogadta teljes vastagságomat. Kezével átölelt és magához húzott. Kemény voltam és teljesen kitöltöttem. Nem kellett már kapkodni, óvatosan, lassan siklottam benne s összehangolódott mozgásunk.
Hirtelen hasra fordítottam és így bújtam belé. A hátát simogattam majd lassan átöleltem hátulról s melleihez értem Nagyobb lendülettel mozogtam benne és mindketten éreztük a gyönyör hullámait. S ettől még jobban éreztem, hogy kitöltöm és ő szinte mozdulatlanul magában fogadott.
Most látni akartam az arcát, nyakát s egész testét ezért hátára fordítottam, hátamra feküdtem s magamra húztam. Mellei enyhén alább hullottak, mely még jobban felizgatott. Ő kicsit feljebb húzta magát és ütemesen mozgott rajtam. Rám hajolt s melleit számba vettem. Puha, szép mellei voltak s így folytattuk. Ujjaim új területek felé indultak. Fenekét megszorítottam és magamhoz rántva mélyen beléhatoltam. Felnyögött és érezte mennyire keményen vagyok. Hihetetlenül szép segge volt. Túl kicsinek nem mondható, de pont az a szép kerek, optimális méretű, amitől az ember megvadul. S én megvadultam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.09 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008
2018. 12. 16. vasárnap 15:33
Nekem tetszett csak kevés volt karakterszámra... 8p Válaszolok rá!
#7 feherfabia
2018. 12. 16. vasárnap 07:11
Szerintem gyenge lett! Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 12. 15. szombat 13:35
Talán annyit sem. Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 12. 14. péntek 14:13
Talán három pontot megér. Válaszolok rá!
#4 listike
2018. 12. 14. péntek 06:29
Nagyon egyhangú, semmit mondó. Válaszolok rá!
#3 cscsu50
2018. 12. 14. péntek 06:20
elég gyenge Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 12. 14. péntek 03:54
Nem sok. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 12. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!